Şimdi Ara

SAMSUNG NP300E5A KLAVYE SORUNU !! ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Klavyemi temizledikten sonra klavyemin tuşları basmamaya takılı kalmaya başladı.Saç kurutma makinesiyle kuruttum fakat iyce beter oldu . Şimdi ben Samsung Np300e5a klavyesi alıp takmayı düşünüyorum fakat bu klavyeyi çıkarmayı bilmiyorum. Resimli veya Videolu bir anlatıma ihtiyacım var yardımcı olursanız çok çok sevinirim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. En ufak bi fikriniz varsa bile yazın lütfen.

• Yapışkan yada asitli sıvı döktün galiba tuşlar yapışıyor haliyle sıvı dökülmelerinde kurutma makinesi kullanmaktansa fişi ve bataryayı çıkarıp bilgisayarı ters çevirip kendi kendine kurumasını sağlamak en uygun yoldur.Samsunglarda klavye sökümü için bilgisayarı açmalısın youtube madelini yazarsan klavye konusunda bir çok konu var.
  • Sevgili kardeşim senin başına gelenlerin aynısı benimde başıma geldi ve bende fön makinası aptallığını yapanlardanım. Sorunun çözümüne gelince ben klavyeyi sökmesinide tamirinide biliyorum ancak ne yazık ki bunun tamir edilme imkanı yok, iyice batıyor. Tavsiyem uğraşma değiştir. Yalnız bu körolasıcanın klavyesi kasaya plastik puntalı ve çıkartınca geri taktığın zaman tam oturmuyor kimi yer havada kalıyor kimi yer çöküyor. En güzeli klavyeyi değil komple klavyenin olduğu kapak- klavye birleşkesini değiştirmek. Yani komple klavye- touhped, açma-kapama, hoparlörler o kısım değişecek. Hem sadece klavyenin fiyatına 60-65 lira çekiyorlar komple yukarıda saydığım takım haline 80 lira. Ben sahibinden.com da satan bir vatandaştan 80 liraya aldım taktım süperde oldu. Gönderdiği ürün birebir orjinal samsung üretimi.

Ürünün linki http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-samsung-np-300-turkce-orjinal-klavye-9z.n5qsn.10t-106192543/pasif-ilan/#classifiedTitle

Orada satan kişiye mail at sana dönecektir. Tavsiyem ürün kargoya çıkmadan ödeme yapma. Ayrıca bende 15 tl(maraş'a) kargo alındı. Gönderecek adama söyle arştırıp ucuz şekilde göndersiin, valla 15 tl acıtıyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: add1234

Klavyemi temizledikten sonra klavyemin tuşları basmamaya takılı kalmaya başladı.Saç kurutma makinesiyle kuruttum fakat iyce beter oldu . Şimdi ben Samsung Np300e5a klavyesi alıp takmayı düşünüyorum fakat bu klavyeyi çıkarmayı bilmiyorum. Resimli veya Videolu bir anlatıma ihtiyacım var yardımcı olursanız çok çok sevinirim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. En ufak bi fikriniz varsa bile yazın lütfen.

Sorununu nasıl çözdün
  • ekler kullanıcısına yanıt
    Klavyeyi değiştirdim
  • :-) Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekler kullanıcısına yanıt
    geç oldu kusura bakma :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Klavye Kasma Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Lenovo G505 Kasma Sorunu Yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.