Şimdi Ara

SAMSUNG NP-R 520- FS06TR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SAMSUNG NP-R 520- FS06TR modelini gördüm geçen Teknosa broşüründe.. Güzel bir cihaza benziyor..

İşlemci : Intel Core 2 Duo P8700
    İşlemci Hızı : 2,53 GHz, 1066 MHz, 3 MB
    Bellek : 4 GB (Frekansını bulamadım)
    Sabit Disk : 500 GB
    Ekran Kartı : 1GB ATI Mobility Radeon HD 4650
    Ekran : LED HD

Eksileri olarak bana göre; klavye etrafında olmayan kısa yok tuşları ve bluetooth.. ve ergonomik görünmüyor.. kullanan arkadaş varmı? benim için bluetooth önemli , bildiğiniz samsung'un başka modeli varmı en az bu notebook donanımına sahip..

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119986693&CS_Category=_SBA_63_1662_444_6199&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63

SAMSUNG NP-R 520- FS06TR

• bu cihaz şuanda teknosa'da kampanyalı ürün. sordum bu ürünü tavsiye ettiler.

1780 lira imiş, ne diyorsunuz değer mi sizce?
  • Benim bildiğim Teknosalarda o modelin stoğu kalmadı ama nerden sordunuz siz ??
  • Geçen de bir mağazada samsung R520 yi kurcalama fırsatım oldu, hiç beğenmedim. Tamam özellik olarak çok iyi ama hiç ergonomik değil, şıklık yok.. dümdüz bir laptop.. Artık samsung almaktan vazgeçtim
  • ben bu ürünü alalı 1 aydan fazla oldu ama performansı harika görselliği de gayet yerinde yani görenler hayran kalıyo :)
    fakat bir sorum olacal Win 7 geçişini nasıl yapıcaz bilmiyorum??
  • Arkadaşlar samsung gerçekten güçlü bir firma satışları arttı f-p üretiyor. ama nasıl üretim yaptığı belli değil geçenlerde ben asus bir modeline baktım anakart farklı bios yazılım başka ya anakart üretici bir firma başka birine yaptırırsa samsung panelini başkasına yaptırıyor otur kendin yap. dimi diyeceksiniz neden yapmıyor arkdalar az daha bekleyim samsunglar nasıl geri gelicek ekran kararmaları touch ta sorunlar tuş basmama ben de alırdım ama hiç ergonomik yok biraz daha çıkın servisi iyi olan dell sony lenovo hp bunlara bakın samsung okadar da gidişatı geri dönüişleri az diye beklemeyin gerçekten satışlarıı adetlerine göre en az geri gelen makineler: 1. lenovo 2. asus 3. dell 4. lg bunlar hadi cnm diyeceksiniz ama böyle satış adetlerine bakın asus ve lenovo en önde lenovoyu incelediğimde ise her şeyi kendileri üretiyor ve dünyanın en sağlam kasalarını bile onlar yapıor. Thinkpad
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat_yanar

Arkadaşlar samsung gerçekten güçlü bir firma satışları arttı f-p üretiyor. ama nasıl üretim yaptığı belli değil geçenlerde ben asus bir modeline baktım anakart farklı bios yazılım başka ya anakart üretici bir firma başka birine yaptırırsa samsung panelini başkasına yaptırıyor otur kendin yap. dimi diyeceksiniz neden yapmıyor arkdalar az daha bekleyim samsunglar nasıl geri gelicek ekran kararmaları touch ta sorunlar tuş basmama ben de alırdım ama hiç ergonomik yok biraz daha çıkın servisi iyi olan dell sony lenovo hp bunlara bakın samsung okadar da gidişatı geri dönüişleri az diye beklemeyin gerçekten satışlarıı adetlerine göre en az geri gelen makineler: 1. lenovo 2. asus 3. dell 4. lg bunlar hadi cnm diyeceksiniz ama böyle satış adetlerine bakın asus ve lenovo en önde lenovoyu incelediğimde ise her şeyi kendileri üretiyor ve dünyanın en sağlam kasalarını bile onlar yapıor. Thinkpad

Bence yanlış düşünüyorsun samsung piyasaya girdiğinden beri satış adetleri çok fazla fakat senın dediğin gibi geri dönüşleri duymadım desem dorudur. Dört dörtlük değil tabi tuş takımı çok zayıf belkı ordan geri dönüş çok olucak ama touchped ekran karması vb. durumlardan sıkıntı olcagını hiç düşünmüyorum. Ayrıca servisi iyi olan markaların arasına sony ve hp yi yazmıssın ama surda bi hp servis veya sony servis diye başlık açılsa şikayet edenler memun kalanların en az 5 misli çıkar..

• sevgili arkadaşım bence şunu al rahat edersin sana bir çıklama yapacağım. samsung r520 ve r522 ve 518 serilerinde samsung kendi panelini kullanmamaktadır buna dikatini çekerim. samsumg r620 modelinden alırsan samsung panelni almış olursun. bir profesyonel olarak tavsiyemdir...

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-r620-js01tr-r620-core2duo-p8700-2.53ghz-4gb-500gb-1024-mb-hd-4650--16-dvdrw-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=41080
  • LAPTOP KRALI SAMSUNG R520 FS06

GEÇEBİLEN LAPTOP VARSA PUANINI GÖNDERSİN

SAMSUNG NP-R 520- FS06TR
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyurhaci

LAPTOP KRALI SAMSUNG R520 FS06

SAMSUNG NP-R 520- FS06TR

SAMSUNG NP-R 520- FS06TR

Sen kaşındın
    Bu arada bu sistem Alienware M17x
    QX9300 işlemci,Ati HD4870X2,320 GB 7200 rpm Hdd ve 2560 MB DDR3 1333 mhz ram

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

quote:

SAMSUNG NP-R 520- FS06TR

SAMSUNG NP-R 520- FS06TR

Sen kaşındın

birisi 1800 TL birisi 4500 dolar civarı hatta i7 li olan makinasına bakın daha çok puan alır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Helvetica

quote:

quote:

SAMSUNG NP-R 520- FS06TR

SAMSUNG NP-R 520- FS06TR

Sen kaşındın

birisi 1800 TL birisi 4500 dolar civarı hatta i7 li olan makinasına bakın daha çok puan alır.

Ben öylesine bir Alienware buldum.Yoksa illa ki daha yüksek olanlar vardır
    Yukarıda arkadaşımız "GEÇEBİLEN LAPTOP VARSA PUANINI GÖNDERSİN" dediği için ona hitaben bu puanı buldum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Helvetica

quote:

quote:

SAMSUNG NP-R 520- FS06TR

SAMSUNG NP-R 520- FS06TR

Sen kaşındın

Ben öylesine bir Alienware buldum.Yoksa illa ki daha yüksek olanlar vardır
    Yukarıda arkadaşımız "GEÇEBİLEN LAPTOP VARSA PUANINI GÖNDERSİN" dediği için ona hitaben bu puanı buldum

evet o arkadaş çok sevinçli

• Ben Teknosaya gittiğimde bu modeli almak için kalmadığını sadece her mağazada teşhir ürünü bulabileceklerini söylemişlerdi.İnş şansınız vardır.Gayet güzel makine
  • 4000 doları verdikten sonra bir zahmet geçsin arkadaşın dediği gibi birisi 1800 tl diğeri 4000 tl
    toshibanın 6000 dolarlık qusmo laptopları var mesela i7 işlemcili
  • 1700 liraya iyi performans r520 fs 06 tr cok memnunum tvsiye ederim.

SAMSUNG NP-R 520- FS06TR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.