< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uspoloassn -- 3 Eylül 2023; 12:34:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HP 255 g9 256gb ssd 15.6 IPS 5625u
Xiaomi Mijia Elbise Tüy ve Tiftik Toplama Cihazı (Xiaomi Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B082VD839K
geçen ay paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Dükkanın
-
Kardeşim almazsan alma dükkanın ne mis gibi sıcak fırsat önceden aldığım bilgisayar ne kadar olmuş diye bakayım dedim eski fiyatına yakındı paylaşalım ihtiyacı olan vardır dedim gir bak bakalım 512 GB lığı 11-12 arası satılıyor sırf yorum yapmak için yapıyorsun trol seni
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Özellikle de dezavantajını yazdım IPS ama 6 bit diye
tamam da neden bu kadar ısrarcısın bütün satıcılar bu fiyata satıyor zaten
-
Israrcı olduğumu nereden çıkardın adamın yorumuna kızdım sadece ısrar yok yani bir yerde neyse sıkıntı yok birader bir daha sıcak olduğunu düşündüğüm şeyi de paylaşmam artık
1k daha fazla verilip bu alınabilir işlemcisi daha iyi.
-
Evet bence de
www.vatanbilgisayar.comAcer Aspire 3 7.Nesil Ryzen 5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Aspire 3 7.Nesil Ryzen 5 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/acer-aspire-3-7-nesil-ryzen-5-7520u-8gb-256gb-ssd-15-6inc-w11.html/?utm_source=amd134441&utm_medium=amd134441&utm_campaign=amd134441&utm_content=amd134441&utm_term=amd134441
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X