arkadaşlar öncelikle bu sitedeki yorum ve öneriler hayatımı çok kolaylaştırdığı için heninize teşekkür ederim. samsung np370r5e-so7tr bir laptop almıştım ilk ay sorunsuz çalıştı fakat daha sonra ısınma problemi yaşadım.oyunları soğutucu olmadan oynayamaz hale geldim ve internete bile girereken ısınma problemi yaşıyorum...bildiğiniz üzere bu makine slim kasa acaba bu yüzden mi oluyor. ısınma bu seri makinenin genel sorunumu yoksa benim makinede mi oluyor.4senelik samsung r522 serisi makinem bile daha ii bu kadar ısınma gerçekleşmiyor...acaba yanlış bir tercihmi yaptım bu laptopu seçerken. yardımcı olursanız çok sevinirim
Bu modelin kasası ince r522 buna nazaran kalındır soğutma olasılığı daha iyi yaz sıcaklıklarıyla beraber ısılarında oyunlarda 80-85 oluyorsa ortalama 5 derece artış yapabilir.Sana tavsiyem oyunlarda gelişmiş güç ayarlarında işlemci yönetimine girip en yüksek işlemci durumunu ortalama %80 seviyesine çek ısı düşüşü olacaktır.
Fanı elektrikli süpürge ile temizleyebilirsiniz. Emin olun faydası olacaktır.
cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. peki sizce bu makine genel olarak iyimi, yoksa bu makineyi almakla hata mı ettim.