Bildirim
Samsung Notebooklar Hakkında
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Segmenti geniş kullnım amacınız nedir ve nekadar bütçeniz mevcut o fiyat seviyesindeki makineler için yorumda bulunabilirim yoksa bir sürü model ve özellikte makine var. -
ms office + internet + hd film + nadiren oyun yani gt635m 7670m 740m 8750m gibi giriş-orta arası seviye kartlar bana yeterli..
kronik sıkıntısı olmayan ve sağlam kasa yapısı olan mümkün olduğunca yeni cihazlar benim için idealdır. bütçe olarak 1000-1500 arasını değerlendirebilirim. -
Bu fiyat aralığında hd7670 ve 8750m olan modelleri var.Hepsinin kasa ve soğutma özellikleri aynı 8750m bulunan kasalar biraz daha ince ve hafiftir arkadaşlarda var test ettim güzel işinizi görebilir. -
acaba önereceğiniz modeller var mı? -
sizce bu model nasıl güncel bir alet mi ? özellikleri iyi duruyor 620m de bana yeterli bir kart işlemci de i5 3210m iyi bence. kasası hakkında bilginiz var mı ısınma, gürültü çıkarma, malzeme kalitesi vs.?
https://www.notebookadresi.com/samsung_notebook/samsung_nb_300e5x-s02tr_notebook?ref=akakce&v=1.13.6 -
Lenovo z500 veya asus k56cb alın hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Malzeme kalitesi fiyatına göre normal fırçalanmış plastik aynı kasadan kullanan arkadaşlarım var idare eder özellik olarak size yeterlidir.Soğutması yeterli seviyede fiyatıda uygun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X