Şimdi Ara

Samsung Notebook AMD Ekran Kartı Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi beyler ben yeni Samsung Notebook aldım. AMD A4 işlemcili, işlemci ile tümleşik HD7420g ekran kartı var ayrıca harici HD7670m ekran kartı mevcut.
    Masaüstündeyken, internetteyken HD7420g'yi kullanıyor sanırım. dxdiag'da HD7420g görünüyor, Aygıt Yöneticisinde iki kart ta görünüyor. Ben her zaman HD7670m'yi kullanmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
    Bide şöyle bir problem var, arada sırada "görüntü sunucusu yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu" hatası geliyor. O sırada mouse falan hiçbir şey çalışmıyor. Bu sıralar çok sık olmaya başladı. Bazen de tamamen gidiyor ekran masmavi oluyor, hata kodu falan yok. Bidahakine resmini çekip koyarım buraya. Sonra reset atıyor pc.
    Ne yapmalıyım sizce garantilik bir iş var mı?
    Bu arada Windows8 var pc'de ve reset attıktan sonra açılınca "Bilgisayarınız bir sorun oluştu" yazısı geliyor altta "Ayrıntıları gönder" "gönderme" seçenekleri var ben hep gönderiyorum ne işe yaradığını bilmiyorum

Lütfen bir yardımcı olun arkadaşlar şimdiden teşekkürler.

• Dxdiag'da her zaman dahili kart görünür,harici kartı normal kullnımda kullandıramazsın neden kullndırmak istiyorsun ektsra güç sarfiyatı demek oyun gibi ağır grafiklerde devreye giriyor harici kart,gerek yok.Görüntü sürücüsünün hata vermesi sürücü kaynaklı sw update'den güncellediniz mi?Mavi ekranda ondan kaynaklı olabilir hata kodu geldiğinde yazın.
  • SW Update'yi anlamadım ama bütün parçaları SlimDrivers ile güncelledim. Mavi ekran geldiğinde hata kodu falan yok. Ekran gidiyor, masmavi oluyor.
  • Arada sırada donmaya başladı. Mouse, ekran, her şey donuyor ama çalışıyor. Yani mesela indirme bıraktım %20'de ekran dondu her şey dondu. 5 dakika bekledim geri geldi indirme bitmişti. Yani işlem yapıyor ama ekran donuyor. Ne yapmam lazım lütfen. Pişman oldum böyle bir makine aldığıma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD VS NVİDİA EKRAN KARTI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.