Şimdi Ara

Samsung Note uygulaması notları nereye kaydediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
19.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhabalar. Siteye yeni kaydoldum;konuyu yanlış yere açtıysam, kural dışı bir şey yaparsam vs şimdiden özür diliyorum.
    Babam Samsung Galaxy J6(?)'daki Samsung Note uygulamasını, "Android" klasörünü yedekledikten sonra silmiş. Android klasörünün içinde "data" var. Onun da içinde com.samsung.android.app.notes gibi bir klasör var.(Android-data-com.samsung.android.app.notes) Oraya kaydediyor zannetmiş galiba notları o yüzden yedeklemiş bu klasörü. Şimdi o notları geri getirmek istiyoruz ama com.samsung... klasörünün içinde doğru düzgün bir şey gözükmüyor.
    Sonra denedim ben çizim yaptığım notlarda çizimleri resim olarak kaydediyor o klasöre ama notta yazdığımız yazıları oraya kaydetmiyor galiba.
    1-Samsung Notes uygulaması notları nereye kaydediyor?
    2-Kaydettiği notların dosya uzantısı ne?
    3-Eğer yedeklediğimiz Android klasörüne kaydetmiyorsa nasıl kurtarabiliriz silinen notları? FoneLab diye bir uygulama var lisans istiyor bunun dışında başka hangi programları tavsiye edersiniz?
    Faydalı cevaplarınız için teşekkürler şimdiden.







  • SAmsung Clouad /Bulut hesabiniz yedeklenmisse oradan geri cagirip yedeklemeleri geri yukleyebilirsiniz. Onun disinda bir baska cozumude var ama sahsen pratik olarak denemedim :
    https://www.wikihow.com/Recover-Samsung-Notes-on-Samsung-Galaxy
  • Cloud'a yedek yapılmamış ;(
    Notların kaydedildiği yeri öğrensem sadece problemin çözüleceğini düşünüyorum Android klasörünün yedeği var. Heralde notlar orada bir yere kaydediliyor uçmuyor ya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hesapoluştur -- 18 Ocak 2020; 15:4:44 >
  • hesapoluştur H kullanıcısına yanıt
    Bende dahili depolamada gizli bir klasör olan .S Memo klasöründe png uzantılı resimler var. İsterseniz bir bakabilirsiniz. Ancak not uygulaması silindiyse ve tekrar yüklendiğinde notlar geri gelmediyse, o notlar silinmiştir. Bu durumda dediğiniz pc programının crackli sürümlerine bakmanız gerekecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.