Şimdi Ara

Samsung Note Edge 1673 TL >Note 5 2313 TL + 50 TL WorldPuan (GittiGidiyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
4
Favori
2.681
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GittiGidiyordaki Fiyatlar bence şuan fırsat niteliğinde.2 Satıcıylada alakam yok. Bilgilendirme amaçlıdır.
    İkinci El Fiyatları Bile Daha Pahalı 2 Side İyi Fiyat.İşine Gelmeyen İkinci El Ciler Sanırım Konuyu Şikayet Ediyor. Daha Bitmeden Biten Fırsatlara Tanışınıyor.

Note 5 %7 İndirimle 2313 TL Ye Geliyor.50 World Puanda Hediye. Note 5 Samsung Türkiye Garantili.

Normal Olarak Note 5 Yazıp Arattığınızda Arama Sayfalarında Görünmüyor O Yüzden Çoğu Kişi Görmemiş Olabilir.

Note_5_Linki

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Note Edge 1673 TL Ye Geliyor. + 50 TL World Puan Hediye . Note Edge Genpa Garantili

Note_Edge_Linki

• Millette ne para var vay arkadaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla değil 3 ay sonra note5 1999 tl 3 ay sonra 1750 tl bir 3 ay sonra 1500 almak isteyen beklesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

Fazla değil 3 ay sonra note5 1999 tl 3 ay sonra 1750 tl bir 3 ay sonra 1500 almak isteyen beklesin

keşke dediginiz gibi olsa note 4 çıkalı 1 sene oldu 1500 e alamıyoruz. bırakın onu note 3 ün sıfırı bile 1500 tl den fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_trabzon

quote:

Fazla değil 3 ay sonra note5 1999 tl 3 ay sonra 1750 tl bir 3 ay sonra 1500 almak isteyen beklesin

keşke dediginiz gibi olsa note 4 çıkalı 1 sene oldu 1500 e alamıyoruz. bırakın onu note 3 ün sıfırı bile 1500 tl den fazla.

Ustam note3 1000tl olsa ne yazar devir meizu mx5 ve meizu mx5 pro gelecek bekleyin ama bizim millet aypon ve zamzung hayrani ben olsam 5000 den satışa çıkarırım yeni telefonları

• Şimdi arkadaşlar sizlerin yardımına ihtiyacım var.
    Yukarıda arkadaşın verdiği linkteki Note Edge cihazını almayı düşünüyorum ama kafamda sorular var. Satıcıya sordum cevap bekliyorum. Acaba cihazın teşhir veya iade ürünü olma ihtimali nedir?
    Satıcı öyle değil dese bile aldığım zaman nasıl anlayabilirim ?
    Normalde note 4 alacaktım ama param anca buna yetiyor oda kampanya olduğundan dolayı :) gerçi yarım tekno marketlerde gidip kurcalayacağım biraz eğer beğenmezsem sipariş etmem o zaman.

• Ben bu adamdan üç tane aldım. Sıfır kapalı Kutu rahatlıkla alabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • esref25 kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkür ederim. Peki note 4 mü note edge mi diye bir soru sorsam? Note 4 suan indirimle 100 lira daha pahaliya geliyor. Hiç aklımda yokken bu indirim edgeyi dumüşündürtmeye başladı bana :)

• Edgenin kenar kavisleri parlama yapıyor tavsiye etmem.
  • ezginingünlüğü kullanıcısına yanıt
    Parlama yapıyor derken? Biraz daha açabilir misiniz?

• Edge elde emanet duruyor ben hiç sevmedim açıkçası.Köşelerine hiç alışamadım.
    Alsam Note 5 alırdım kesinlikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: ne0n66

Parlama yapıyor derken? Biraz daha açabilir misiniz?

Güneş altında kenar kavislerinden güneş yansıma yapıyor gözü rahatsız ediyor.Bir de yağ gibi elde avuçta durmuyor çabuk kırarım ben bu cihazı şahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezginingünlüğü -- 25 Eylül 2015; 2:07:02 >
  • Arkadaşlar sakın beni yanlış anlamayın ama değerlendirme yaparken biraz daha dikkatli olursak sağlıklı sonuçlar alabiliriz.

Arada 800 lira gibi bi fark varken ben note 5 alırdım demek benim açından çok makul vir cevap olmuyor. Şuan bu parayı bile tabiri caizse zor denkleştiriyorum. Ayrıca benim gözümde bir telefona verilebilecek maksimum rakam 1750 TL.

• ezginingünlüğü kullanıcısına yanıt
    İşte o dediğiniz doğru olabilir. Yarın kısmet olursa cihazi kurcalayacağım biraz. Ondan sonra daha net jarar veririm.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kadir_trabzon

quote:

Ustam note3 1000tl olsa ne yazar devir meizu mx5 ve meizu mx5 pro gelecek bekleyin ama bizim millet aypon ve zamzung hayrani ben olsam 5000 den satışa çıkarırım yeni telefonları

ne zaman gelecek hocam. bi de fiyatlar nasıl olacak acaba

• arkadaşlar bilmediğimden soruyorum note edge performans olarak note 4 den üstün değilmiydi? Apple kısıtlamalarına illallah ettiğim için andoid e geçmeyi düşünüyorum. note 5 de uygun geldi aslında 50 tl puanın da uçak biletinde 3 kat ettiğini hesaplayınca yıllar önceki fiyatlara indiğini görüyorum.
  • Note 5 alacak olsam kesinlikle 64gb alirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: draw1907

arkadaşlar bilmediğimden soruyorum note edge performans olarak note 4 den üstün değilmiydi? Apple kısıtlamalarına illallah ettiğim için andoid e geçmeyi düşünüyorum. note 5 de uygun geldi aslında 50 tl puanın da uçak biletinde 3 kat ettiğini hesaplayınca yıllar önceki fiyatlara indiğini görüyorum.

4 ün işlemcisi daha iyi diyorlar. şunu bir izleyin fikir verirhttp://shiftdelete.net/galaxy-note-4-mu-galaxy-note-edge-mi-57760

• draw1907 kullanıcısına yanıt
    Malesef nite 4 performans olarak daha iyi edgeden. Edgenin tek artısı söylenenlere göre kavisli ekranı. Oda kişinin zevkine göre değişir. Ama bu fiyata edge çok iyi gibi gözüküyor. 1 yıl kullandıktan sonra bile 100-200 lira aşağısına satılır gibime geliyor.

• Note edge fiyatı çok iyi, note 4 almaktansa note edge almak daha mantıklı.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.