Bildirim
Samsung Note 5 mi ? İphone 6s Plus mı ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
note 5 satıp 6s plus 128 gb almış biri olarak 6s plus alın note 5'in pili hiç dayanmıyordu benim kullanımımda günde 3 kez şarj ettiğimi bilirim. iphone aynı kullanımda tüm günü neredeyse çıkarıyor. Ayrıca hafıza sorunu yaşıyordm bazen. Son olarak elde tutuşu hiç iyi değil bilek ağrısı çok çektirdi. İphone ondan ağır olmasına rağmen şu ana kadar bilek ağrısı yaşamadm.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam peki kamera olarak hangisi daha iyi ? -
kesinlikle note 5 daha iyi
Hocam ben öyle fazla oyun oynayan biri değilim . Genele mesajlaşır , video izlerim. Bir de fotoğraf çekmeyi severim . O yüzden note 5'i alınacak listesine ekledim. Siz 6s plus'ın artılarını ve eksilerini note 5 ile kıyaslayıp , bana söyler misiniz ? Eski kullanıcısı olarak. -
Hocam note-4-6plus ve kısa bir süre note5 ve 6s plus kullanmis ve samsungun her harfinden pisman olmus biri olarak 6s plus almazsaniz emin olun siz de pisman olucaksiniz, 6s plusi 6 duz serileriyle karistirmayin 6 duz serisi i5ten beri ayni 1 gb ram optimizesiyle geldi ama 6s plus donanimi yazilimi daha yeterli ve daha optimize oldugu icin cok daha uzun kullanilir pisman etmez, note 5 i zaten en basta silmistim bence hic dusunmeyin 6s, 6s plus, 7 veya imkaniniz varsa 7 plus alin daha otesi yok zaten...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6S Plus sarj olarak daha iyi beklemede sarji gitmiyor.Tasarim olarak kotu tabak gibi telefon.Eskiden olsa direk iPhone derdim yazilimdan dolayi fakat suan yazilimlik bise yok 6S kullaniyorum bi dunya bug var.Note 5 i 1 sene kadar kullandim hic reset dahi atmadim Ekran,Kasa,Kamera,Islevsellik olarak Note 5 i tercih ederdim.
Kamera ve hızlı şarj haricinde 6s plus yerden yere vurur . Şarj 6s plus daha iyi kesinlikle . Ayrıca note 5 android 7 den sonra bir daha asla güncelleme almaz . 6s plus daha uzun ömürlü bu konuda . Ve tabiki apple 2. El piyasa farki
6s Plus bence , Tamam Note 5 kamerada daha başarılı ama telefon sadece kamera demek değildir. -
Hocam hız bakımından 6s plus daha mı iyi ? Testleri izledim fakat bana biraz yakın gibi geldiler. -
Bence karşılaştırılmaması bile gereken iki ürün, 6S kesinlikle. -
Oyun oynamazsanız 6s plus öneririm
quote:
Orijinalden alıntı: temelreiss
Hocam hız bakımından 6s plus daha mı iyi ? Testleri izledim fakat bana biraz yakın gibi geldiler.
Hız bakımından iOS daha iyi
Bence bekleyin eğer bekleyebiliyorsanız, bu ay sonu S8 ve S8+ tanıtılacak, severseniz onu alırsınız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X