Şimdi Ara

Samsung Note 5'i 2068tl'ye alma fırsatı (Kombo: Bonus Kart+GG Kazananlar) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
3.349
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: eranyumm

arkadaş note 5'in (fiyat hariç) nesini beğenmiyorsunuz. 2 yıl önce çıkmış olsa da oyun da dahil halen bir kişinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek yeterlilikte.. ama fiyat olarak 2000 lira verilmez. 2000 liraya mesela mi6 gibi bir çok yeni nesil cihaz alınabilir

Güldürdün.

Samsung Note 5'i 2068tl'ye alma fırsatı  (Kombo: Bonus Kart+GG Kazananlar)

• Note 7 patladığı için fiyat böyle, arz talep. Bende note 8 çıktığında note 7 almayı planlıyordum note 7 çıkmadan önce, note 9 a kaldı planlar
  • iphone 5s var piyasada 1500 civarında alınıyor.Kimse ona eski telefon etmez demiyor.Ayrıca note 5 eski telefon deniliyor ama hangi özelliğiyle eski onu anlamış değilim.Fotoğraf kalitesi mi etmez? Oyun oynama kapasitesi mi etmez? Stabil olması mı etmez? Ekran görüntüsü mü etmez? Keşke bu şekilde sorulara cevap verilse.

Teknoloji artık zirveye doğru yaklaştı.Mesela telefon süper fotoğraf çekiyor.2 sene sonra çıkacak telefon da süper fotoğraf çekecek.E o zaman?

Mesela hafıza olayı önceki yıllarda çok hızlı gelişiyordu. 128mb,216mb,512mb,1gb,16gb derken telefon hafızaları da ortalama 32gb'da sabitlendi.Daha yüksek kapasiteliler elbette var ama çok yüksek farklar talep edildiği ve genel olarak ihtiyaç hissedilmesiğinden dolayı tercih edilmiyor kaldı.Yani orada da bir gelişme yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olcay1414 -- 23 Temmuz 2017; 9:54:40 >
    Note 8 çıktığında fiyatı 3000-3500tl olacak. Note serisi kullanmak isteyip o parayi vermek istemeyenler veya veremeyenler var. Bütçesi yetmediği için gidip note 4 alan herkes beyinsiz bu ultra zekâlara göre

Misal benim butcem 2000tl. her konuya saniyesinde damlayan bedava akıl dağıtma uzmani arkadaşlar aradaki 500-600tl farkı verirlerse samsung s8+ almak bence de oldukca mantikli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 23 Temmuz 2017; 11:4:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: eranyumm

arkadaş note 5'in (fiyat hariç) nesini beğenmiyorsunuz. 2 yıl önce çıkmış olsa da oyun da dahil halen bir kişinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek yeterlilikte.. ama fiyat olarak 2000 lira verilmez. 2000 liraya mesela mi6 gibi bir çok yeni nesil cihaz alınabilir

Note serisi kalitelidir lakin xiaomi ye de sans vermek istiyorum o da 1700 seviyelerine gerilesin alınır ama 2. Elde note daha az deger kaybeder

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: agtr

Teknoloji artık zirveye yaklaştı sözü ilk kez, mızrak bulununca söylenmiş

Sanırım söylemek istediğimi tam anlayamadınız.Ya da ben tam anlatamadım.Keşke aynı cümlenin devamını da okusaydınız

Misal Samsung note 26 çıktığında fotoğraf kalitesi açısından optik zoom farkından,gece çekim kalitesinden başka ne tür gelişim görülebilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olcay1414 -- 23 Temmuz 2017; 12:38:26 >

• Hayatımda en uzun süre kullandığım telefon Note 5 oldu. Öncesinde Samsung Galaxy Nexus, LG G2 ve HTC One M8 kullanmıştım. Bir zamanlar çok sık telefon değiştiren birisi olarak söylüyorum; hala çok hızlı, bataryası hala ilk günkü performansında, 2015 Ekim ayında almıştım. Hala da bu yıl çıkan telefonlardan geri kalır yanını göremiyorum. Kamerası, ekranı ve fonksiyonel arayüzüyle en iyiler arasında. Galiba bozulana kadar kullanacağım bu telefonu. 2000'e sıfır olarak daha iyi bir telefon yok galiba hem samsung hem de rakip marka envanterlerinde
    Yok hocam anladım, demek istediğim şu aslında, yıllar önce 2 mb dahili hafızalı palm almıştım, yok artık, teknolojinin son noktası, kaybolursa bittim, tüm randevular, rehber içinde demiştim, çalışır vaziyette çöpe attım sonrasında, Sony telefon almıştım, p1 miydi neydi, onun yanında oyuncak kaldı

Çok çılgın ilerliyor teknoloji, lineer değil, logaritmik. Vazgeçilmez dediğimiz cihazlar, aniden kendini kapı önünde buluyor

Orijinalden alıntı: boombip

Note 8 çıktığında fiyatı 3000-3500tl olacak. Note serisi kullanmak isteyip o parayi vermek istemeyenler veya veremeyenler var. Bütçesi yetmediği için gidip note 4 alan herkes beyinsiz bu ultra zekâlara göre

Misal benim butcem 2000tl. her konuya saniyesinde damlayan bedava akıl dağıtma uzmani arkadaşlar aradaki 500-600tl farkı verirlerse samsung s8+ almak bence de oldukca mantikli

Note 8 Samsung Türkiye Garantili olarak Türkiye'de; 3000-3500TL'ye çıksın bir tane kendime bir de sana hediye alayım bir tane.

Note 8'in Türkiye çıkış fiyatı 5000TL altında olmayacaktır.

• pipoti kullanıcısına yanıt
    3500-4000tl yazacaktım da applefanboylar gaza gelmesin diye biraz düşük tuttum
  • quote:

Orijinalden alıntı: pipoti

quote:

Orijinalden alıntı: boombip

Note 8 Samsung Türkiye Garantili olarak Türkiye'de; 3000-3500TL'ye çıksın bir tane kendime bir de sana hediye alayım bir tane.

Note 8'in Türkiye çıkış fiyatı 5000TL altında olmayacaktır.

4999

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.