Şimdi Ara

samsung note 3 iç ekran kırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy Note 3
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

daha düne kadar beyaz renkli sapasağlam tertemiz bir galaxy note 3 n9000q telefonum vardı, yarım metre gibi bir mesafeden koruma camı üstüne betona kapaklandı ve iç cam kırıldı dısta catlak yok ama malesef görüntü alamıyorum, tusa basınca standart çıkan her ses geliyor, bilgisayara taktım dosyalar ve veriler sapasaglam ama görüntü yok ekran kapkara açılırken ışık sankim açılmak istiyor samsung yazısını görüyorum ama malesef görüntü elveda dedi bana...

mahalle tamircisi 520tl, samsung besiktaş 570tl iç ekran değişim ücreti istedi, iç ekranda çatlak var darbe almıs dedi ikisi de (on puan)

eminönü yıldız han da orjinal ekran birçok satıcıda yokmus 125$ fiyatı var denildi. telefonla birkaç yere sordum.

şimdi bilirkişiler buraya bir düşsün bakalım, siz olsanız ne yapardınız??
    bu telefondan sogudum bu halde yedek parça (anakart,batarya,SPen... vs) parçalayıp satsam mı?
    burdan bunlara teklif verecek varsa lütfen mesaj atsın.

şimdi gelelim tamir mevzusuna, yan sanayi takarak ekran yaptıran oldu mu fiyat nedir ve verim aldılar mı?

nette hala n9000q satan siteler var 1000tl civarında yenisini alsam mı? yoksa 550tl ye 2.el temiz bir telefon alıp anakart batarya ekran vs saklayıp ilerisi için stok yapsam mı? işte kafamda deli sorular, alışmıştım ne güzel, 1.5 sene oldu alalı, sizlerden konuya bi yorum alayım bakalım,

iyi geceler gençler.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Elindeki cihaz için 3 ihtimal var.

1 ya sıfır ekran alıp takacaksin

2. Ya 2.el note 3 alıp dediğin gibi yedek parça takacaksin

3. Şu ve benim tavsiyem anakart arizali cihazları malum siteden takip et. Uygun fiyata bulup alabilirsin

Elindeki cihazı o şekilde satsan yok fiyatına gider.

Nerden biliyorsun dersen daha geçen hafta forumdan note 3 kırık halde 100tl ye aldım. Anakart arizali cihazla işi çözdüm ve sorunsuz kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alikartall A kullanıcısına yanıt
    teşekkürler yorumun için.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bana anakart lâzım satmak isterseniz görüşebiliriz, teşekkürler, iyi forumlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran nerden bulabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.