Şimdi Ara

Samsung note 3+ gear, nerde bu gear?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar her yerde reklamında note 3 + gear ibaresi var. Koca koca yazmışlar birde kitapçıklı falan. Bugün aldım fakat yanında gear beklerken ilk 100 müşteri dediler. Bazı arkadaşlarım başka yerlerde yanında verdiklerini söylüyor. Nasıl bir olay anlayamadım. Pahalı değildir diye umuyordumda 799 tlymiş üstelik cihazı aldım en çok o içime oturdu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Önsiparişle alan ilk 100 kişiye dağıtıldı Gear'lar. Bende ön siparişle aldım ama ilk 100'e girememişim
  • Gear Ne arkadaşım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HavayaHavaAtanAdam

Gear Ne arkadaşım ?

evet teğmen bu soruyu sordu sınıfta kaldı... gear android saat dostum...
  • Olmadı ama ya:) Koca koca yazmislar birde +Gear diye. Saat iyi hoş ama neden bu kadar pahalı ? Yurt dışı fiyatları da uçuk. Ola ki yurtdışında uygun fiyat gördük ilerleyen zamanlarda, gumruge takılır mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gear hiç TR ye gelmemiş. Samsung bayilerinin söylediği bu; bende inanıyorum daha Gear in gerçeğini görmedim :)

Olan şu; Operatörler gelmeyen bir ürün üzerinden cihaz ve sözleşme sattılar......

Ayrıca başka bir operatörden note3 + Gear la birlikte tarifem sayesinde alabileceğimi söylediler. Almaya gittiğimde Gear TR ye gelince vereceğiz dediler.

Bilginize
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.