|
Gmailden Samsung Note 3'e Rehber Aktarma
Birden fazla cihaz kullanıyorsanız, kişilerinizi her birine manuel olarak girmek zahmetli olabilir. Neyse ki, Gmailden Samsung Note 3'e kişilerini aktarmak oldukça kolaydır. Bu kılavuzda, rehberini senkronize etmek için adım adım talimatlar bulacaksın.
Adım 1: Samsung Hesabına Kaydol
Samsung Note 3'ünü ayarlamak için bir Samsung hesabına ihtiyacın olacak. Kayıt olmamışsan, Samsung web sitesine giderek bir hesap oluşturabilirsin.
Adım 2: Gmaile Bağlan
Samsung hesabına giriş yaptıktan sonra, Note 3'ünün ayarlarına git. "Hesaplar ve yedekler" veya "Bulutlar ve hesaplar"a dokun ve ardından "Hesaplar"ı seç. Gmaili görene kadar aşağı kaydır ve üzerine dokun.
Adım 3: Kişileri Senkronize Et
Gmail hesabına giriş yap ve "Kişiler" kutusunu işaretle. Ardından, "Senkronize et" düğmesine dokun.
Adım 4: Aktarma Sürecini Tamamla
Samsung Note 3'üne dön ve kişiler uygulamasını aç. Rehberinin Gmail hesabından senkronize edilmiş olması gerekir. Kişilerini düzenlemek veya ek bilgiler eklemek için Kişiler uygulamasını kullanabilirsin.
Bu basit adımları izleyerek, Gmailden Samsung Note 3'e hızlı ve kolay bir şekilde gmailden rehber aktarımı yapabilirsin.