Şimdi Ara

Samsung Note 3'e Gmailden cihaza rehber aktarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
13.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SAMSUNG NOTE 3 GMAİL EŞLEŞTİKTEN SONRA REHBERİ ANDROİD CİHAZ TELEFONUMUZUN REHBERİ CİHAZ KENDİ HAFIZASINA AKTARMA İÇİN YAPILACAKTIR.

Samsung Note 3 rehber giriyoruz. Rehbere girdikten sonra. görüntülenecek kişiler tıklayınız. Cihaz ikonunu seçiyoruz. geri tuşu ile rehbere geliyoruz tekrar rehberden menü tıklıyoruz. menü içeriğinde içeaktar/dışa aktar ikonu tıklayınız. İçe aktar tıklayınız. nereden aktarılacak ise gmail hesabını secerek. aktarma işlemi başlıyor. Bu işlemle beraber gmail'den telefona aktarıyor. ama cihaz kendi hafızasına aktarma için yukarıda anlattığım olayı gerçekleştireceksiniz. ben bayağı uğraştım bulmak için. bilginiz olsun. kolay gelsin.

REHBER/ MENU/ GÖRÜNTÜLENECEK KİŞİLER/ CİHAZI SEÇİYORUZ.

REHBER /MENU/İÇE AKTAR.DIŞA AKTAR/ GMAİL.HESABINDAN AKTAR SEÇ İŞLEM TAMAM DIR.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Gmailden Samsung Note 3'e Rehber Aktarma

Birden fazla cihaz kullanıyorsanız, kişilerinizi her birine manuel olarak girmek zahmetli olabilir. Neyse ki, Gmailden Samsung Note 3'e kişilerini aktarmak oldukça kolaydır. Bu kılavuzda, rehberini senkronize etmek için adım adım talimatlar bulacaksın.

Adım 1: Samsung Hesabına Kaydol

Samsung Note 3'ünü ayarlamak için bir Samsung hesabına ihtiyacın olacak. Kayıt olmamışsan, Samsung web sitesine giderek bir hesap oluşturabilirsin.

Adım 2: Gmaile Bağlan

Samsung hesabına giriş yaptıktan sonra, Note 3'ünün ayarlarına git. "Hesaplar ve yedekler" veya "Bulutlar ve hesaplar"a dokun ve ardından "Hesaplar"ı seç. Gmaili görene kadar aşağı kaydır ve üzerine dokun.

Adım 3: Kişileri Senkronize Et

Gmail hesabına giriş yap ve "Kişiler" kutusunu işaretle. Ardından, "Senkronize et" düğmesine dokun.

Adım 4: Aktarma Sürecini Tamamla

Samsung Note 3'üne dön ve kişiler uygulamasını aç. Rehberinin Gmail hesabından senkronize edilmiş olması gerekir. Kişilerini düzenlemek veya ek bilgiler eklemek için Kişiler uygulamasını kullanabilirsin.

Bu basit adımları izleyerek, Gmailden Samsung Note 3'e hızlı ve kolay bir şekilde gmailden rehber aktarımı yapabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.