Şimdi Ara

SAMSUNG NC10 (netbook) İncelemesi (Test, Sorunlar, Genel Başlık) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
847
Cevap
3
Favori
125.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • win7 şarj ve performans açısından daha iyi diyorlar.

İkisini kullanmadığımdan direk karşılaştırma yapamayacağım tabii ama win7 hiçte fena değil kullanım açısından.
  • Arkadaşlar bu ürün ile ilgili güzel bir inceleme buldum bakmanızı tavsiye ederim.

http://www.teknodonanim.com/forum/netbook-287/78720-samsung-nc10-jd01tr-beyaz-urun-incelemesi.html
  • 2gün önce Ankamall Electroworldden aldım. Daha yeni yeni kullanmaya başladım virüs programından mıdır nedir bir ağırlık var makinada. Birazdan macfeeyi kaldıracam. Bakalım nasıl olacak

Evet Macfeeyi kaldırınca hız farketti. Kaspersk 2010 IS yükledimyanlışlıkla biraz ağırlaştı gibi. Bakcaz çaresine artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnderMind -- 25 Aralık 2009; 13:34:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: miy

otomobilde şarj etmek için

http://www.hepsiburada.com/bottari-power-12-v-220-v-donusturucu-75-watt-840642/productDetails.aspx?categoryid=252871&productid=otm840642

linkteki gibi bir ürün kullanabilirsiniz

çok teşekkürler böyle bir ürünü arayıp duruyordum zaten siz kullandınız mı?nc10un kendi şarj kablosunu mu yoksa 220 volt fişini mi takıyoruz bu cihaza?

• quote:

Orijinalden alıntı: Canawar_

arkadaşlar nc 10 da xp ve win7 starter kulanmış olan bi kıyaslama yapabilirmi hangisi daha kulanışlı yada avantajlar dezavantajlar gibi

kesinlikle windows 7 derim başka bişi de demem.şu ana kullandığım en harika windows ve hiçbir kasılma yol nc10da aksine belki xpden daha bile hızlı çalışıyor.microsoft son 10 senedir ilk defa düzgün bi iş çıkardı.xp ilk çıktığında bile amma kasılmıştık.harika.
    öte yandan ben pardus kullanıcısıyım windows a ancak pardusta wine ile çalıştıramadığım uygulamaları çalıştırırken nadiren geçiyorum.amsn 'nin en son sürümü tüm linuxlarda direk kurulabilme imkanıyla gelmiş onu dakurdum harika.sesli görüşme de yapılabiliyor.pardusun kendi deposundaki eski sürüm sesli görüşme yok.

• Gamer.720p.BluRay.x264-iNFAMOUS bu filmi izlerken senkron kayması oluyor. Bana önereceğiniz kodek ve player var mı? Klite ve KMPlayerı denedim aynı.
  • vlc player veya kmplayer,coreavc codec paketi ile.
  • nc 10 düşünen varsa arkadaşlar

http://forum.donanimhaber.com/m_36617534/tm.htm
  • n310 ile wındows 7 dısında baska farkı varmı bu netbookun acaba?
  • n310 4 hucrelı batarya tasır,bu ise 6 hucrelı,yaklasık 3 saatlık sarj suresı uzun nc10 un yanı.ayrıca nc10 un karızması yok n310 da,ayrıca n310 parlak ekran oldugundan dış ortamda ekranı göremezsın.
  • Win7li NC10 u alalı 4-5 gün oldu. Macfeeyi kaldırdım KAspersky yükledim ama arada sırada olan takılmalar devam ediyor. Bir program kuracağım zaman windowsun uyarı penceresi gelip devam dedikten sonra ses geliyor. Seste gecikme oluyor. MKV uzantılı 6 kanal sesli bluerayripli film izlerken ses kapalıysa görüntüde takılma olmuyor ama sesi seçtiğim zaman takılma yoğunlaşıyor. NC10 İncelemesiyle ilgili bütün sayfaları okudum 10. sayfa dışında genelde XP yüklü olanlar incelenmiş.

CPUZ ve GPUZde incelediğimde resimlerdede görürldüğü gibi ekran kartı hafızası birinde 8MB diğerinde 256MB gözüküyor ve ayrıca CPUZ programında ram slotu 2adet mevcut. Sizlerde de böyle mi gözüküyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnderMind -- 27 Aralık 2009; 15:54:14 >

• Slot bendede 2 tane gözüküyor fakat içini açınca anlıyorsun ki tek :) malesef cpu-z boşa umut verdi bize :D

Ekran kartıysa pc'nin kendi kullanımına göre özel ayarladığı birşey.Oyun yada grafik gerektiren uygulamalarda 256 yada kadar çıkartır diğer zamanlarda gereken minimum düzeyde kullanır diye biliyorum.
  • Evet CPUZde 2tane diye gözüküyor ama donanımsal olarak tek. Burada da windowsun kendi içindeki programda gözüken değerler. Ekran kartı sürücüsünü 1912den 1930 yükselttiğimde de çözünürlük 1024x600den yukarı çıkmamaya başlamıştı bende geri 1912ye döndüm. Biostan bazı özel ayarların çıkarıldığını okudum ama ben deneğimde çıkmadılar. Yoksa Ekran kartının ramini ayarlayacaktım. Büyük ihtimal son bioslarda bu özelliğini kapadılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tarashman

quote:

NOT : arkadaşlar bugün itibari ile en yeni bios sürümünün (05CA) serverdan kaldırıldıgını gördüm. Bunun sebebi büyük olasılıkla Gizli Menüye girebiliyor olmamız. Eski sürümü koymuşlar tekrardan (04CA)

Fakat isteyen varsa 05CA bende mevcut yollayabilirim...

Merhaba herkese

Bios'um 05CA hiçbir problem yok sorunsuz çalışıyor makine.
    Aşagida indirme baglantisi var. güle güle kullanın.

Dosya boyutu 2.25MB

Direkt:
    INDIR

Alternatif link:
    INDIR

.

Dosyaları indiremedşm mümkünse tekrar upload eder misin?

• Arkadaşlar son zamanlarda birçok kişiden 05CA bios isteği duyuyorum, buyurun link aşağıda :
    Bu bios ile ekran kartı belleğini 224 mb ' a çıkarabiliyorsunuz.
    Ben de halen o biosu kullanıyorum ama ekran kartını ellemedim, 128mb de çalışıyor.

http://bit.ly/5uZBRe

NC10'u 2 senedir kullanıyorum Aralık 2008 de beylikdüzü mediamark'tan almıştım, çok memnunum, pil aşınması halen %9 larda...
    2GB Transcend ram ile kullanıyorum. Bu zamana kadar format atmadım makineye.

usb DVB-T stick'im var ve hiç kare atlamadan dijital TV keyfini yaşıyorum. RAM büyük oldugu için Timeshift sorunsuz ayrıca hdd ilk modellerde (benimkinin partisi) Hitachi marka ve diger samsung hdd lerden daha hızlı bunun için mpg kayıt da sorunsuz...

Win 7 ve XP beraber kullanıyorum ancak win7 nin süresi nisan ayında dolacak...

Şu an Berlin'deyim ve NC10 2 sene sonra bile oldukça popüler...

Tekno marketlerde 3g li Nc10 en pahalı 2.netbook ( Vaio P serisinden sonra)

Halen çok tululuyor ve seviliyor.

mutlu günler

Tarashman

.

SAMSUNG NC10 (netbook) İncelemesi (Test, Sorunlar, Genel Başlık)

• Of yaa biosu yüklüyordum şuanki biosunun en son sürümdür demez mi Yükletmiyor yaa
  • Evet paylaşan arkadaş bahsetmemiş ama netbooku yeni almış arkadaşlar ekran kartı belleğini değiştirmek için kullanacakları biosu maalesef kullanamayacaklar çünkü eski sürüme dönme veya yükleme yapılamıyor
  • yahu bugun aldım nc10 ılgınc bır sekılde tema veya arka plan degıstırme yerını bulamıyorum. masaustune sag tıklıyorum fakat yok.
  • Arkadaşlar şu Magic Keyboard nedir? Evirdim çevirdim ama bir esprisini bulamadım. Kullanma Kılavuzunda da bir şey yok. Öylece saatin yanında ikonu duruyor.

İşletim Sistemi: Windows XP
  • hee bu starterdan dolayıymış ya tüh. acaba buna home premıum kursam fılan kaldırırmı ya da en ıyı performans hangısıyle oluyor.

n310 la karsılastırınca bıraz hantal gıbı geldı bana. 1 hafta evvel n310 almıstım bugun nc10 aldım ama yavas bu sankı.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.