Şimdi Ara

SAMSUNG MU9000 KULLANICILARI (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.892
Cevap
75
Favori
254.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, son zamanlarda tv üzerinden internete girmek istedigim zaman baglanti kopuk oluyor. Ag ayarlarini sifirlayip yeniden ağ secip sifre girdigimde giriyor internete. Bu neden olur? Basina boyle bir sey gelen var mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atc06 kullanıcısına yanıt
    Smart hub ı sıfırlayarak tekrar dene

• cagatay_26 C kullanıcısına yanıt
    Bir deneyeyim bakalim hocam. Tv kanallarinda bir silinme veya degisiklik olmaz degil mi?

• Arkadaslar bir sorum olcak.55mu9000 su anda 5300 falan sanirim çoğu magazada ancak 2018 modeller cikmaya yakinken daha iyi bir fiyata yakalanabilir mi yoksa bu fiyati bulmusken almayi tavsiye eder misiniz?

• atc06 kullanıcısına yanıt
    Tv kanalları sıfırlanır tekrar kurman gerekiyor.

• Mrperfect1007 kullanıcısına yanıt
    Bence fiyat iyi pişman olmazsın mu9000 bu fiyata rakipsiz gerçekten memnun kalırsın.

Peki dediğim gibi 2018 modeller cikmaya yakinken bundan asagi dusmez mi?

• Mrperfect1007 kullanıcısına yanıt
    Mu9000i 5000in altına düşürmezler 2018 modelleri daha pahalı olur tahminimce belki mu8000 düşebilir ama yılsonu yaklaştıkça kapalı kutu bulma ihtimali de giderek azalıyor fiyat uygun diye iade olmuş ürün alma ihtimali de yükseliyor bunu da gözardı etmeyin.

Cok tesekkur ettim hocam tavsiyelerinizi goz ardi etmeyecegim
    Aynen hocam, yazılımı güncelleyince düzeldi artık türkçe karakter sorunu yaşamıyorum teşekkür ederim ;))..Bu arada yazılım güncellenince uygulamalarda steam link i gördüm..denedim çalışıyor fakat kablosuz internet kullandığımdan geç tepki veriyor..aslında tv de hız testlerimde 5 ghz wifiden 70-75 downland hızı alıyorum zaten youtube dan 4k içerikleri de çok rahat izliyorum ama çeşitli yerlerden okuduğum kadarıyla steam link den randıman alabilmek için illaki kablolu internet gerekiyormuş..bu konuda tatmin edici bir bilgi nereden alabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EndOfTheNight -- 23 Aralık 2017; 22:36:59 >
  • EndOfTheNight kullanıcısına yanıt
    Evimde şu an pc olmadığı için bilgim yok kullanma durumu hiç olmadı.

steamlink dediğiniz ne işimize yarıyor hocam oyunla falanmı alakalı bi ara steam bişey çıkarmıştı o sanırım
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Steam'i bildiğinizi varsayıyorum...steam kurulu pc ekranınızı tv ye yansıtan cihaz oluyor steam link
    http://store.steampowered.com/app/353380/Steam_Link/

Böylelikle kablosuz oyun kumandasıyla veya kablosuz klavye mouse ile tv nizden steam deki oyunları pc ekranında oynar gibi tv nizde oynuyorsunuz..aslında bir nevi oyun konsollarının alternatifi sayılabilir..pc (steam) oyunlarının daha ucuz olduğunu düşünürsek daha makul gözüküyor..youtube'da bir çok video mevcut..
    Samsung uygulamalara yeni eklenen bu özellikle cihaza ihtiyaç kalmayacakmış gibi gözükse de aslında cihazı kullananların tecrübelerini okuduğumda kablosuz bağlantınız ne kadar iyi olursa olsun iyi verim almak için illa ki kablolu bağlantının olması gerektiği söyleniyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EndOfTheNight -- 24 Aralık 2017; 11:34:32 >

• 65MU9000 Adana'da 8200 tl fiyat aldım nasılö arkadaşlar ?
    Steam duymustum ama ne yapmak gerektigini bilmiyorum Bilgisayardaki oyunlari tv de oynayabiliyormusuz ama nasio onu cozemedim

• Merhaba arkadaşlar..Bu akşam artık 55 MU 9000 televizyonu almak için Sakarya da samsung bayisine gittim. Hem 8000 ile 9000 arasındaki farkı satış danışmanından öğreneyim istedim. mu8000 i ayakları yüzünden zaten beğenmiyordum. Satış elemanı bana 9000 ler hatalı çıktı samsung bayilerden topluyor bu yüzden satmıyor dedi.Bir tane de teşhir ürünlerinden mu9000 gösterdi sol alt kösesinde ışık sızması vardı. Bilen bir arkadaş bilgi verebilir mi böyle birşeyin olması mümkün mü?mu9000 çok hoşuma gitti.. Ama içime de şüphe düştü
  • Yaklaşık 2 aydır MU9000 kullanıyorum. İlk aldığımda kanal geçiş hızı fena değildi. Şimdi neredeyse 2-3 saniyeye çıkıyor bu hız. Sizlerde de öyle mi?
  • meryembetul54 M kullanıcısına yanıt
    Bana gelen MU9000'in üretim tarihi 2017.11 yazıyordu eğer böyle birşey olsa kasım ayında hala üretilmezdi herhalde.
  • bende 55mu9000 alarak aranıza katılıyorum.

bugün kargodan teslim alırım ürünü, kurulumda test iin elinde test videoları olan varsa indirme linki verebilir mi?
    birde bu televizyonda çalışma saati vesaire bakabilecegimiz bir ekran mevcutmudur.
    teşekkürler
  • Hedef Kalıp H kullanıcısına yanıt
    çalışma saatini servise baktırırsınız kendiniz kurcalamayın onlar yokken sıkıntı olabilir test için youtube deadpixel test banding test local dimming test yazın çıkanları indirin normal 4k videolarıda bu sitelerden indirebilirsiniz

http://demo-uhd3d.com/

http://4kmedia.org/
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.