Şimdi Ara

Samsung MU 7000/ 7350 Kullanıcıları Kulubü (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.823
Cevap
44
Favori
146.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu servis gizli servislere nasıl giriyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fkuyzu

Merhaba hocam. 43MU7000 kullanıyorum. Bende servis menüsünden kayıt özelliğini açtım. Çok işime yarıyor.

Fakat kayıt özelliğini açtıktan sonra hbbTV özelliği (bazı kanllarda sağ alt köşede "kırmızı tuşa basın" menüsü) kayboldu. Ayarlarda Yayın>Uzman Ayarları altında hbbTV menüsü olması gerek ama o da kayıp. Tekrar nasıl getirebiliriz? Bilginiz var mı? Ve sizin tv de bu ayar mevcut mu?

Alıntıları Göster
    Merhabalar.Bu konu ile ilgili net bir bilgim olmamak ile birlikte,kanal ile alakalı olabilir diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: nabu

Hocam şampiyonlar ligi maçındaki ayarlarla mı izliyorsunuz normal kanalları ? O ayarları paylaşır mısınız ? Birde 55" için IPS panel diyorlar. Bende bayağı bir dar açıdan bakmaması rağmen görüntü bozulmuyor. IPS gibi sanki.
    Evet.hemen hemen tüm platformlarda bu görüntü ayarlarım ile kullanıyorum.bu ayarlarda detay daha iyi oluyor bende.
    KONT 100
    PARLAKLIK -2
    ARKA IŞIK 20
    NETLİK 70
    RENK 55
    GAMA -1
    DİĞER AŞAĞIDAKİLER RENK İLE OLAN STANDART DA GELDİĞİ GİBİ.

Benim tv va panel.Zaten tv ninde konumu ile alakalı çok kenarlardan izlemiyorum.Bu yüzden de görüntü soluklaşması gibi bir sıkıntı yaşamıyorum.Ama görüntüye bakmak için köşelere indikçe soluklaşma oluyor elbette.

• quote:

Orijinalden alıntı: GameChanger

Bu servis gizli servislere nasıl giriyoruz
    Çok dikkatli okuyun sonra işleme başlayın.Gireceğiniz yer biraz tehlikeli bir alandır.

https://forum.donanimhaber.com/samsung-j-serisi-tizen-pvr-ve-timeshift-aktif-etme--112576522?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berbuğ

Evet.hemen hemen tüm platformlarda bu görüntü ayarlarım ile kullanıyorum.bu ayarlarda detay daha iyi oluyor bende.
    KONT 100
    PARLAKLIK -2
    ARKA IŞIK 20
    NETLİK 70
    RENK 55
    GAMA -1
    DİĞER AŞAĞIDAKİLER RENK İLE OLAN STANDART DA GELDİĞİ GİBİ.

Benim tv va panel.Zaten tv ninde konumu ile alakalı çok kenarlardan izlemiyorum.Bu yüzden de görüntü soluklaşması gibi bir sıkıntı yaşamıyorum.Ama görüntüye bakmak için köşelere indikçe soluklaşma oluyor elbette.

Alıntıları Göster
    Dijital temiz görünüm acıkmi? Auto motion plus ayarları hangisinde ? Kontrast iyilestirici? Renk tonu? Bunlarada bakabilirseniz sevinirim hocam. Birde bunlardan hariç bir şey yaptınız mı? Gizli menüden bir motion özelliği var sanırım. Anymote smart remote programını yükledim samsung TV seçtim,Samsung 2016+ seçildi fakat program çalışmıyor. Başka program yükledim onla aç kapa felan yapabildm ama onda service menüsü yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nabu -- 6 Haziran 2018; 11:33:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• a101 den 55mu7350 3699tl fiyat alınır mı?

hiç a101 den tv almadım sizce alınır mı?

kurulumu kim yapıyor...
    bilgi rica edebilirmiyim.
  • https://www.youtube.com/watch?v=dn6Xw2aiy2M

https://www.youtube.com/watch?v=6MFVS183Le4&t=32s

Belki işinize yarar.

Sony KD-43XE7005 ile Samsung 43MU7000 arasında kalmıştım. Hareketli sahneler sıkıntı deniyordu, ama ayarları varmış demek ki.

Arada 700 liraya yakın fark var. O nedenle bu cihaza yöneleceğim gibi ama halen bakınıyorum. :)

• quote:

Dijital temiz görünüm acıkmi? Auto motion plus ayarları hangisinde ? Kontrast iyilestirici? Renk tonu? Bunlarada bakabilirseniz sevinirim hocam. Birde bunlardan hariç bir şey yaptınız mı? Gizli menüden bir motion özelliği var sanırım. Anymote smart remote programını yükledim samsung TV seçtim,Samsung 2016+ seçildi fakat program çalışmıyor. Başka program yükledim onla aç kapa felan yapabildm ama onda service menüsü yok.

Alıntıları Göster
    temiz görünüm açık
    kontrast yüksek
    bluer motion açık(gizli menüden açmak lazım bunu)
    auto motion kişisel.her ikisinide 10 da tutuyorum.
    renk standart

samsung uygun olan bir modelle yapmıştım ama basit bir yolu vardı.linki verdimya linke yapılan yorumlardan birinde basit bir şekilde nasıl olduğundan bahsediyordu sanırım...

• quote:

Alıntıları Göster
    buldum...

Anymote android program ile samsung tv seçtim.kendi kumandasından info sonra telefondan servis tuşuna basınca dediğiniz gibi Ana ayar menüsü geldi.opsions mrt pvr support on yapınca geri çık yazıldığı gibi bölgeyi değiştir tekrar mr options içinden arabic language turkey yap kapat aç sistem devreye giriyor.teşekkürler

• N11'den Babalar Günü indirimiyle beraber 2289 TL'ye satın aldım 43MU7000'i. Sony biraz overpriced geldi detaylı bakınca.

Teknofish mağazasından aldım.

Umarım sorunsuz çıkar da iade değişim falan uğraşmayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oytunjo

N11'den Babalar Günü indirimiyle beraber 2289 TL'ye satın aldım 43MU7000'i. Sony biraz overpriced geldi detaylı bakınca.

Teknofish mağazasından aldım.

Umarım sorunsuz çıkar da iade değişim falan uğraşmayız.
    Hayırlı olsun sanırım en ucuz 43Mu7000 i ben almışım 2159 tl :)
  • TV'de internet üzerinden güncelleme yapılmıyor nedense. Bugüne kadar hep usb bellekle güncellemeleri yaptım.

Soran arkadaş için anlatayım:
    Aşağıdaki adrese girin (sizin cihaz başka boyutlu bir model ise o modelin sayfasına girin)
    http://www.samsung.com/tr/support/model/UE50MU7000UXTK/

İndirme kılavuzuna tıklayın.
    "İndirmeler" başlığının altında Upgrade File(USB type) yazar.
    En sağda 1224 mb civarı bir dosya indirme butonu olur. Ona basın ve dosyayı indirin.
    İndirdiğiniz exe dosyasına çift tıklayın ve uygun bir klasör seçerek yazılımı çıkarın.
    Yazılım dosyasını usb belleğe kopyalayıp tvye bağlayın.
    TVden güncelleştirmeleri denetleyin. USB bellekten yüklensin mi gibisinden bir soru sorar. Onaylayın.

Bitti.

• berbuğ kullanıcısına yanıt
    Sağolasin hocam karmaşık ve ir olan android cihazım Yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55MU7000 İLE 55MU7350 ARASINDAKİ FARK BURADA YAZIYOR
    https://www.epey.com/televizyon/karsilastir/78999-80532/samsung-55mu7000_samsung-55mu7350/

Dikkat çeken 55mu7000 8bit panel 55mu7350 ise 8 bit panel yazmıyor neden acaba?

hangisini almak daha mantıklı curved teknoloji olarak bitti....

tavsiyeniz ne olur 55mu700 fiyat 3599 tl
    55mu7350 fiyat 3699 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetkaya1974 -- 6 Haziran 2018; 18:43:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: generalissimo

Hayırlı olsun sanırım en ucuz 43Mu7000 i ben almışım 2159 tl :)

Alıntıları Göster
    Uygunmuş sizin baya.

Umarım VA Panel çıkar bana, odama alıyorum tvyi zaten. Açılar falan çok önemli değil.

Çok araştırdım, oyun öncelikli olacağı için bu modeli seçtim. LG için 3K muhabbetleri soğuttu, Sony ile 700 liraya yakın fark vardı, incelemleri de olumluydu. Ayarlar yapılınca hareketli sahne performansı da kabul edilebilir oluyormuş en azından. Hayırlısı bakalım. Umarım sağlam ürün gelir de iade falan uğraşmam.

• oytunjo kullanıcısına yanıt
    Hocam görüntü olarak beni tatmin etti auto motion plus ı kapatınca da maçlarda bir anormallik hissetmedim. Yan açı problemi var ama tvyi yan açıdan izlemiyorum zaten bu bağlamda gayet iyi bir seçim yapmışım diyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • generalissimo kullanıcısına yanıt
    Nerden aldınız hocam

• bolsu1 kullanıcısına yanıt
    Vatan’dan gece indirimiyle satın aldım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar 55MU7000 SERİSİ İLE 55MU7400 55MU7500 VE 55MU7350 ÜRÜNLERİNİ EPEY ÜZERİNDEN KIYASLADIM HEPSİNDEN ÇOK PUAN ALMIŞ NEDEN?
    Bu konuda bilgisi olan var mı?
    https://www.epey.com/televizyon/karsilastir/78999-79046/samsung-55mu7000_samsung-55mu7500/

https://www.epey.com/televizyon/karsilastir/78999-79060/samsung-55mu7000_samsung-55mu7400/

https://www.epey.com/televizyon/karsilastir/78999-80532/samsung-55mu7000_samsung-55mu7350/
    hepsinde 55MU7000 SERİSİ ÇOK PUAN ALMIŞ NEDEN?

• quote:

Orijinalden alıntı: generalissimo

Vatan’dan gece indirimiyle satın aldım.
    Gece ındırımlerı devam edıyormu hocam?edıyorsa lnk paylasırmısınız?

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.