Şimdi Ara

Samsung MU 7000/ 7350 Kullanıcıları Kulubü (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.823
Cevap
44
Favori
146.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar servis kanal listesini eksik yükleyip gitti, örneğin beinspor haber yok, bir türlü yükleyemedim, yazdığım frekansı değiştirip kaydediyor, otomatik yükleme ile tüm kanallar nasıl otomatik güncellenebilir, saygılar. (50mu7000)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 3 aydır 50mu7000 kullanıyorum genel olarak memnunum ancak smart apps çok eksik eski samsung serilerinde olan birçok program halen mağazaya düşmedi mesela kanal d uygulaması beinsport uygulaması vs. birtek atv ve trt1 geldi çağrı merkezini aradığımda M serisi yeni olduğu için henüz tüm programlar gelmedi diyor da çok saçma M serisi çıkalı 1 sene olacak bu arada yazılımı sürekli güncel tutuyorum ancak onuda her seferinde siteden usb ye indirip ben yüklüyorum kendi otomatik yükleyemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

arkadaşlar 3 aydır 50mu7000 kullanıyorum genel olarak memnunum ancak smart apps çok eksik eski samsung serilerinde olan birçok program halen mağazaya düşmedi mesela kanal d uygulaması beinsport uygulaması vs. birtek atv ve trt1 geldi çağrı merkezini aradığımda M serisi yeni olduğu için henüz tüm programlar gelmedi diyor da çok saçma M serisi çıkalı 1 sene olacak bu arada yazılımı sürekli güncel tutuyorum ancak onuda her seferinde siteden usb ye indirip ben yüklüyorum kendi otomatik yükleyemiyor

Kız kardeşimde 7400 var. Bugün de kendi evime bu tvyi aldım. Uygulama açısından malesef çok eksiği var. Heleki beinconnect ve beinsports uygulamasının olmaması anlaşılır değil. Digiturk play uygulaması var fakat içerik olarak beinconnecti karşılıyor mu acaba onu araştırıyorum.

• bu arada benim tv 2 hafta önce kapandı birdaha açılmadı servis geldi anakart arızalanmış dedi 10 gün bekledim ve anakart nihayet geldi ( türkiye de stoklarda yokmuş kore den bekledik gelmesini ) neyse garanti dahili değişti ancak birşey farkettim tv isminde 6 serisi olarak yazıyor menüden bu tv hakkında kısmına baktığımda ise model kodu UEMU6100 olarak görünüyor iyice moralim bozuldu bu herifler bana eski model anakartmı taktılar acaba ? 50MU7000 kullananlardan ricam menüden destek kısmında Bu tv hakkında yazan bölüme girip orda yazan model kodunu bana yazabilirler mi ? Eğer eski anakart taktılarsa tekrar kayıt açtırıp değişmesini talep edeceğim.
  • quote:

bu arada benim tv 2 hafta önce kapandı birdaha açılmadı servis geldi anakart arızalanmış dedi 10 gün bekledim ve anakart nihayet geldi ( türkiye de stoklarda yokmuş kore den bekledik gelmesini ) neyse garanti dahili değişti ancak birşey farkettim tv isminde 6 serisi olarak yazıyor menüden bu tv hakkında kısmına baktığımda ise model kodu UEMU6100 olarak görünüyor iyice moralim bozuldu bu herifler bana eski model anakartmı taktılar acaba ? 50MU7000 kullananlardan ricam menüden destek kısmında Bu tv hakkında yazan bölüme girip orda yazan model kodunu bana yazabilirler mi ? Eğer eski anakart taktılarsa tekrar kayıt açtırıp değişmesini talep edeceğim.

EU50MU7000

Dediğiniz gibi eski bir anakart takılmış olabilir. Bu kod dışında herhangi başka değişiklikler farklılıklar var mı ?
    Servisle görüşüp detaylı bilgi almakta fayda var.

• sharkemre kullanıcısına yanıt
    Önceki sayfalarda şöyle bir şey paylaşılmış. Yanlış anlamadıysam İngilterede satılan 6100 ile Türkiyede satılan 7000 aynı tv. Sadece ülkeden ülkeye kod farklılığı var. Sorunuzun cevabını bulduk sanırım

Samsung MU 7000/ 7350 Kullanıcıları Kulubü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The.ExpertD -- 13 Şubat 2018; 0:10:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Financierbd

quote:

bu arada benim tv 2 hafta önce kapandı birdaha açılmadı servis geldi anakart arızalanmış dedi 10 gün bekledim ve anakart nihayet geldi ( türkiye de stoklarda yokmuş kore den bekledik gelmesini ) neyse garanti dahili değişti ancak birşey farkettim tv isminde 6 serisi olarak yazıyor menüden bu tv hakkında kısmına baktığımda ise model kodu UEMU6100 olarak görünüyor iyice moralim bozuldu bu herifler bana eski model anakartmı taktılar acaba ? 50MU7000 kullananlardan ricam menüden destek kısmında Bu tv hakkında yazan bölüme girip orda yazan model kodunu bana yazabilirler mi ? Eğer eski anakart taktılarsa tekrar kayıt açtırıp değişmesini talep edeceğim.

EU50MU7000

Dediğiniz gibi eski bir anakart takılmış olabilir. Bu kod dışında herhangi başka değişiklikler farklılıklar var mı ?

Menülerde uygulamalarda herhangi bir fark göremedim ayrıca sitede ki guncellemeyide (1155) yükleyip kurdum herhangi bir sorun olmadı ama yanlış hatirlamiyorsam anakart değişmeden önce tv adı series7 olarak görünüyordu şuan 6 yazıyor tv yi kullanan birisi baksa çok iyi olur boşa servisle uğraşmayayım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Financierbd

quote:

EU50MU7000

Menülerde uygulamalarda herhangi bir fark göremedim ayrıca sitede ki guncellemeyide (1155) yükleyip kurdum herhangi bir sorun olmadı ama yanlış hatirlamiyorsam anakart değişmeden önce tv adı series7 olarak görünüyordu şuan 6 yazıyor tv yi kullanan birisi baksa çok iyi olur boşa servisle uğraşmayayım

tv menüsündeki o yazanı servis manuel el ile değiştirmesi lazım unutmuştur...bu tv nin modeli biliyorsunuzki yurt dışında 6 serisidir.anakart birçok model birbirine uyumlu olduğu için bir sıkıntı olmuyor.bende benzer durumu yaşamıştım.korkulacak birşey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Görmedim derken fabrikadan çıkan hepsini test etme imkanınız mı oldu?

MU7000'lerde kullanılan panel VA , İPS Panel yok yanlışım varsa düzeltin beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragons4 -- 13 Şubat 2018; 23:57:3 >
  • dragons4 kullanıcısına yanıt
    Bildigim kadaryla 50Mu7000 kesin va panal ama 50 nim âlti İPS diye okumustum forumda dallas yazmisti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sahhhhin S kullanıcısına yanıt
    va panel mi iyidir yoksa ips panel mi?
  • 7350 hiç bir yerden yok olanda pahalı

• hercul3367 H kullanıcısına yanıt
    Bende dün gece 2,754 TL' ye aldım. 100 TL world puan ile 2,654 TL' ye geldi!...

Ekran koruyucu keyfi olabilir (çocuk durumuna göre vs.) ama akım koruma prizi hep soruluyor cevabını bende merak ediyorum?

• sharkemre kullanıcısına yanıt
    Otomatik güncelleme yapmaması tuhaf? Bende yeni aldım senin cihazdan. Kargonun geleceği duruma göre servisi ayarlamak istiyorum hafta sonu için.

Servis ortalama kaç gün sonraya randevü veriyor acaba?

Servis geldikten sonra mutlaka standart işlemleri yapacaktır ama güncellemeyi onlardan isteyebilir miyiz?

Servisin yapması gereken nelere dikkat etmeliyim?

İdeal ekran ayarları nedir?

Bahsettiğin güncellemeyi buradan mı indiriyoruz?

http://www.samsung.com/ae/support/model/UA50MU7000KXZN/

Olmazsa olmaz diyeceğin yada tecrübeyle sabit tavsiyelerin var mı?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler!...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEWMAN2007 -- 15 Şubat 2018; 1:49:39 >

• Arkadaslar bu televizyonlarin tozunu falan alirken nasil aliyorsunuz? Nemli bez falan yada kisaca nasil siliyorsunuz?
  • 50mu7000 ile aranıza bende katıldım. konuyu takipteyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKNİSYEN101 -- 15 Şubat 2018; 17:47:15 >
  • 50 mu7000 de +1
    yarın servis gelecek kurmak için.
    servisten yaptırmam gereken ayarlar varmıdır
    güncelleme gerekirmi,artı ölü piksel ve kararma
    testi bilirmiyim servise.
    akım koruyucu ve ekran koruyucu almama gerek varmıdır.
  • 50mu7000 icin goruntu ayarlari tavsiye etcek var mi sizler nasil kullaniyorsunuz

• Kötümü o kadar görüntü kalitesi?

• IsO6 kullanıcısına yanıt
    Aynı soruyu ve diğer soruları daha önce sordum ama ilgilenen kimse yok galiba? Olmazsa yeni kullanıcılar kendi deneyimlerini paylaşsın!...

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.