Şimdi Ara

Samsung Monte Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar samsung monte telefon sahibiyim önceden müzik atmada hiç sorun yaşamazdım şimdi kopyalayıp atmayı deneyince böyle kalıyor ne yapmam lazım ?
     Samsung Monte Sorun

göremeyenler :http://resim.donanimhaber.com/upfiles/800859/B380F37D51BE42EFA1954F2C17EF44F0.jpg

birde arkadaşlar samsung monteyi nasıl modem olarak kullanabilirim bluetooth olmadan

böyle bir süre bekleyince alet yanıt vermeyi durdurmuş veya bağlantısı kesilmiş olabilir diyor

Samsung Monte Sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chawu$h -- 21 Mayıs 2011; 13:58:07 >

modem olarak kullanma konusuna gelirsek, çok uzun ve zahmetli bi iş hiç bulaşmanı önermem ama samsungun pc suitesine bi bak oradan otomatik olarak yapılabiliyordu heralde

Orijinalden alıntı: moondalina

attığınız dosyada sorun olabilir kabloyla atuyosanız kart okuyucuyla atmayı deneyin hem daha çabuk atar.

modem olarak kullanma konusuna gelirsek, çok uzun ve zahmetli bi iş hiç bulaşmanı önermem ama samsungun pc suitesine bi bak oradan otomatik olarak yapılabiliyordu heralde

hocam dosyada sorun yok belki kabloda vardır birde kart okuyucuyu deneyeyim sağolasın

kardeş sağol galiba kabloda sorun var okuyucuyla yaptım atıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chawu$h -- 21 Mayıs 2011; 14:17:52 >
  • monteyi usb ile modem olarak kullanabilirsiniz hemde çok çok basit bir işlemle samsung kies 1.5 i yükleyin bilgisayarınıza.. sonra usb ile kies modunda monteyi bağlayın.. bilgisayarda kies programının alt köşesinde internet simgesi var ona tıklayıp hattınızı falan doğruca girip kaydedip modem olarak kullanabilirsiniz..

ayrıca telefonunuzu 3g veya 3g+ çeken bi yere koyarsanız internete çok daha hızlı şekilde bağlanabilirsiniz

Orijinalden alıntı: Chawu$h

quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

attığınız dosyada sorun olabilir kabloyla atuyosanız kart okuyucuyla atmayı deneyin hem daha çabuk atar.

hocam dosyada sorun yok belki kabloda vardır birde kart okuyucuyu deneyeyim sağolasın

kardeş sağol galiba kabloda sorun var okuyucuyla yaptım atıyor

sende saol hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: baranselona

monteyi usb ile modem olarak kullanabilirsiniz hemde çok çok basit bir işlemle samsung kies 1.5 i yükleyin bilgisayarınıza.. sonra usb ile kies modunda monteyi bağlayın.. bilgisayarda kies programının alt köşesinde internet simgesi var ona tıklayıp hattınızı falan doğruca girip kaydedip modem olarak kullanabilirsiniz..

ayrıca telefonunuzu 3g veya 3g+ çeken bi yere koyarsanız internete çok daha hızlı şekilde bağlanabilirsiniz

hocam sağolasın peki kaç mbit hızla bağlanırım 3g + da ?

hocam bir de şöyle bir olay var ben vodafone kullanıyorum 3g ayarlarını yaptığımda 3g + yazıyordu turkcell hat takmam gerekti sonra çıkartıp tekrar vodafoneyi taktığımda sadece 3g yazıyor nedendir? şimdi tekrardan 3g ayarlarını yollaması için mesaj attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chawu$h -- 22 Mayıs 2011; 9:07:36 >

• bende vodafone kullanıyorum sınırsız internetimde var laptoptan bağlanıyorum. bildiğiniz gibi 100 mb tan sonra internet hızı oldukça düşüyor ama ben oldukça seri girebiliyorum çünkü laptoptan internete gireceğim zaman menü-ayarlar-şebeke ayarları-şebeke modundan UMTS 900/2100 ü seçiyorum ve 3g+ ile bağlanıyorum buda aşırı derecede hızı etkiliyor edge de çok yavaş cidden bu devirde 3g den aşağı düşmeyeceksin :)..

vodafone da self servis var ben 3g mi kendim açtım-gizli numaraya kapatmayı falan hattımla ilgili herşeyi kendim vodafone nun internet sitesinden yapıyorum size tavsiyem orayı kullanmanızdır.. herşeyide ücretsiz :)

3g edge veya 3g+ nın çekme yerleri farklıdır zaten montede bunların çalışma prensibide farklı mesela edgede full çekerken 3.5 g ye aldığımda 1-2 diş çekiyor ama bu kullanımı en ufak bir şekilde etkilemyor. bu konudada tavsiyem :) evdeyken yukarda yazdığım umts seçimini yapıp nerelerde 3g+ çekiyorsa nete oralarda girmeniz yönündedir.

ancak sitelere nerdeyse 1 mbit internetimle bağlandığım hızda bağlanırken dosya indirmelerinde oldukça yavaş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam ama ben turkcell hattı takmadan önce evde 3g+ yazıyodu turkcell takıp wap ayarlarını falan yaptım tekrar vodafone yi taktım ama şimdi sadece 3g yazıyor neden böyle oldu bir de sizde kies 1.5 sürümü var mı nette hep 2.0 var

tamamdır hocam sorunu çözdüm bir siteye girdim çıktım telefondan artık 3g+ yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chawu$h -- 23 Mayıs 2011; 7:41:09 >

http://www.telpa.com/?samsung=S5620
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.