Şimdi Ara

pegasus atrix kasa ön ledler sorun yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • işaretli 2 led çalışıyo diğer 2 led çalışmıyo kabloları kontrol ettim sorun yok gibi gözüküyo ama bilmiyorum ne olmuş olabilir ?

pegasus atrix kasa ön ledler sorun yardım...

kasaya 100 ytl verdim 450w psu var gold dan aldım
    yalnızlık... bi kitap , bi kalem , kapalı bi cep telefonu ...
  • yardımm edin yw böle iğrenç gözüküyo pc lütfen
  • gidersin elektronikçiye 2 tane mavi led alırsın 1 milyona.sonra açarsın kasanın o kısmını o ledleri söküp yeni aldıklarını takarsın çalışır.tabi o kablolara elektrik geliyorsa.ölçü aletin varsa kabloladaki elektiriği ölç.3 volt falan bişi olması lazım sanırım.mavi ledler genelde 3 volt ister.ama daha azı yada daha fazlası ile de çalışırlar.fazla derken çok da fazla değil yanlız.gidipte lede 12 volt verme yanar.
  • Dostum Ledlere voltaj veren 12 voltluk takat kablosunu biraz oynat. Aynı sorun bende de olmuştu, 12'luk giriş soketinin pinleri birbirlerine tam oturmadığından oluyor sanırım. Olmadı yukardaki led değişim önerisini uygula!!!
  • hortlatayım konuyu bari

ya bu kasanın önündeki ekranın ışığını söndürebiliyomuyuz...bi de bu m.atx anakart ı destekliyo mu bi bilgisi olan war mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackman77 -- 9 Ocak 2009; 11:36:11 >
  • kardeşim kasanın söndürüp acma ışığı ön kapağı actında orda cd rom mun altında gri bir kücük düme var bas oraya söner bida bastında acar ben bu kasadan 4 sene kullandım ve halade kullanıyorum ama ne yazikki benimde bi sorunum var benim ekran kartım yanmıştı ve gold yeni bir ekran kartı alıp taktırdım sonra ön fan ışıkları yanmamaya başladı sadece 2 ampul yanıodu ama bilgisayar gayet perfonmaslı calışıodu sonra oo ışıklarda gitti acaba o patlayan ampulleri cıkarıp başka ampul takılıomu bi bildiniz varmı nelur cevap bekliorum ?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.