Şimdi Ara

Samsung Monte S5620 İddia Ediyorum Daha Temizi Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Samsung Monte S5620 İddia Ediyorum Daha Temizi Yok
    Samsung Monte cep telefonumu satıyorum. Ürün çok düzgün kullanıldı her zaman jelatinli ve silikon kılıfında muhafaza edildi.Kenarda köşede ufak tefek yıpranmalar görülebilir çok mühim değil. Fotoğrafta gördüğünüz çizikler ekranın değil jelatinin üzerindedir. Arka kapaktaki samsung yazısı uzerindeki jelatinine kadar durmaktadır. Kutusu aksesuarları faturası mevcuttur.Şubat 2014 e kadar garantisi devam ediyor. Ciddi alıcılara indirim yapılabilir.

Fiyat: 220 TL

İletişim: 0535--828--3123

Ankara'da elden teslim yapılır. Get ile çalışmıyorum.

Fiyat : 220 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 19 Ekim 2013 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 2 hafta önce samsung corby 2 aldım ek telefon olarak şu an bu telefonu kaçırdığım için pişmanım. .
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrcuncanK

2 hafta önce samsung corby 2 aldım ek telefon olarak şu an bu telefonu kaçırdığım için pişmanım. .

Hocam ek telefon olarak cidden güzel bir seçim ben de ek telefon olarak kullanıyorum bunu.
  • Bu telefonlar hala bu kadar ediyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 3.5yildir monte kullaniyorum. Gavur icadi hala bozulmadi. Yeni telefon almaknistiyorum ama bozulmadan da almayacagim. 2 defa sinirlenip duvara carptim firlattim hicbirsey olmadi. ekrani bile catlamadi. Dipnot olarak dusmek istedim. Alana hayirli olsun

• 150 tllere kadar android bulmak varken
  • Biz malimizi kimseye zorla satmiyoruz tabi acelemizde yok degeri budur herkes istedigini alir kullanir hocam ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 yıldır kullanıyorum bisikletle arazide 30km yaparken düşüp yuvarlandı o kadar ekranında hala tek çizik yok sağlam telefondur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.