Şimdi Ara

Samsung ML 1660 Yazdırma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ML-1660 Yazıcım var yaklaşık 3 senelik. Başlangıç toneri bittikten sonra 3-4 ay önce bir yere dolum yaptırmıştım,çipi resetledik rahatça kullanın falan demişlerdi. Neyse bu 3 aylık süre zarfında yaklaşık olarak bı 100 sayfaya yakın belge çıkardım ancak son 1-2 gündür aldığım çıktılarda (belge,foto) çıktının büyük bir kısmı hep boş oluyor. Diğer kısımları gayet normal ama kağıdın orta yerinde büyük bir boşluk var ya da tam olarak boş olmuyor ama çok silik oluyor. Bunun nedeni sizce nedir ? Şu durumda ne yapmalıyım? Yardımlarınız ıçn şımdıden teşekkurler

• Drami olmus olabilir bir dolumcuya goturmeniz iyi olacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vertigoinferno

sanırım drum durup dururken gitmez. toz nedeni ile manyetik bıçağı sıkıntı yaşıyor olabilir. toner çıkarıp sağlam bir sallayın.
    gene de olmazsa toneri açıp bıçağı silmek gerekir.

son aklıma gelen ise tonerin tam dolmamış olması nedeni ile bitmiş olması..
    bu çok düşük ihtimal ama bu da var tabi..

izmirdeyseniz yardımcı olabilirim.

izmir toner dolumu ve bornova toner dolumu yapıyoruz.

selamlar...

Dediğiniz gibi toneri çıkarıp sağlam bir salladım ve geri taktım.. Şuan için sorun yok gibi yaklaşık 15 sayfa çıktı aldım gayet iyi. Ama ya durum tekrarlarsa diyorum :/ Bir de yazıcının çipinin üstünde siyah bir bant var bunla alakalı bir şey olabilir mi?

Vallahi İstanbuldayım ben İzmir'De olsam getirirdim :( Yazıcının programında toner yaklaşık %90 oranında dolu görünüyor. Açıkçası dolum yaptığım yere pek güvenmiyorum yakın diye götürmüştüm :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewAqePrince -- 11 Nisan 2013; 20:36:56 >

• 20 tane falan cikti aldiktan sonra gene aynisi oldu yarin ya da obur gun toneri doldurttugum yere geri goturucem bakalim :(

• O zaman bu serefsizler toneri tam doldurmadi. Toneri aldigimdan beri 150 sayfa cikti ya aldim ya almadim . Millet kartusla aliyor bu kadar ciktiyi

• toner çipi üzerindeki siyah bant, makinenize reset yazılım yüklendiğini ce artık chip e gerek kalmadığını işaret ediyor.

tonerinizin tozu bitmiş, atık haznesi dolmuş,manyetik merdanesi arızalanmış olabilir.
    başka bir dolumcu arkadaş çözecektir.

selamlar

www.izmirtonerizmir.com
     Samsung ML 1660 Yazdırma sorunu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung ML-1610 Toner Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.