TERTEMİZ TÜM AKSESUARLARI MEVCUTTUR. DİĞER VERDİĞİM İLANDA DA OLDUĞU GİBİ ELİMDEKİ ÜRÜNLERİ İHTİYAÇTAN ACİLEN SATIYORUM. LAZER YAZICININ HERHANGİ BİR PROBLEMİ YOKTUR. GAYET HIZLI SESSİZ VE ISINMADAN ÇALIŞMAKTADIR. GÜNLÜK VE OFİS KULLANIMINDA RAHATLIKLA KOLAYCA KULLANILABİLECEK DÜNYANIN EN İYİ YAZICILARINDANDIR. İÇERİSİNDE ORJİNAL TONERİ DE MEVCUTTUR.
AŞAĞIDA İNTERNET ORTAMINDA BULUNAN YAZILARI VE YORUMLARI KOYUYORUM.
YORUM1 Dünyanın en ince mono lazer yazıcılarından ML-1640 dakikada 16 sayfaya 1200x1600 dpi çözünürlüğünde baskı alma olanağı sunuyor. Kompakt ve ince boyutlarına rağmen, Samsung ML-1640 temel yazıcı fonksiyonlarını yüksek performansla gerçekleştirerek, tüketicisine uygun ve sessiz (baskı sırasında 45 dBA’dan az) bir çalışma ortamı da sunuyor. Dokunmatik zarif tuşları ile gereksiz tuş kalabalığını yok eden cihaz, hızlı ve kolay menü kullanımı imkanı sağlıyor. Ayrıca bir çok yazıcıda var olan kağıt sıkışma problemleri özel olarak tasarlanmış yarı otomatik kayan zeminli ünite yardımıyla hızlı biçimde gideriliyor
YORUM2
Başlıkta da belirttiğim üzere yazıcının seri ve hızlı olması ile birlikte çözünürlüğünün de gayet iyi derece de olması,küçük ebatıyla sizi sıkıntıya sokmicak bir boyuta sahip olması cihazın ,iyi yönlerinden diye düşünüyorum ayrıca Fiyat olarak da kullanıcılara cazip gelen bir fiyat vantajına sahip.Tasarım olarak da gayet şık tasarlanmış görünüm olarak çok iyi.Toner tasarruf modu da mevcut ve bu modu kullandıgınız da baskı kalitesin de eksilme gibi bir şey söz konusu değiL.Sadece bir toner ile bir çok çıktı alabilmek mümkün 2500 - 3000 çıktı alabilmek mümkün.Çalışırken de sessiz çalışıyor ve sizlere rahatsızlık vermiyor.Almayı düşünenlere tavsiye edebiLirim.TeşekkürLer.
FİYAT: 125 TL DİR. GÜZEL BİR ALIŞVERİŞ OLMASI DİLEĞİYLE..