Şimdi Ara

samsung ml-1610 driver sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • samsung ml-1610 yazıcım var.bundan 4 ay once sorunsuzca windows7 de kullanabiliryordum.yazıcının her bir parcasını dogru bir sekilde takmama ragmen artık pc yazıcımı gormuyor.baska pc'lerde denedim onlarda algılamadı.acaba usb kablosu mu zarar gordu?(bu arada en son driverlar kurulu)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• büyük ihtimal usb kablosunda veya yazıcının usb giriş kısmında bir sıkıntı vardır, bende de aynı model yazıcı var ve bozulana kadar sorunsuz bir şekilde kullanıyordum. Bozulana kadar diyorum çünkü yazıcı şuan kağıt almıyor, kağıt almak için içerde silindir 1-2 kere dönüyor ve kağıdı alamadan kırmızı ışık yanıor ve yazıcıyı aç kapa yapmak zorunda kalıyorum. Bilgisayar tamircisine götürdüm, büyük ihtimal toner dolumunda yapılan hatalı birşeyden kaynaklanıyordur dedi. Pek bi anlam veremedim tonerle içerde ki makaranın ne alakası var diye.
  • yazıcı içinde olan (kauçuk) paten dediğimiz parçayı ıslak mendille sil düzelir. tonerden demesinin nedeni toner kartuşunun tam altında olduğundan kartuştan dökülen toner. patenin kirlenmesine ve kağıdı alamamasına neden olur. ayda bir defa silmen gerekli zaten o parçayı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung ML-1610 Toner Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.