Arkadaslar bugun ML-1610 Lazer yazıcıyı aldım Kurdum sorunsuz calıstırdım.. Almayı dusunen arkadaslar merak ettigi seyleri sorabilirler. Umarım iyi bir secim olmustur alanlar ve almayı dusunenler icin. Simdilik sorun yok guzelce calısıyor..
Gözlemlerim: -En dusuk kalite ve tasarruf modunda dahi yazılar okunaklı net . - Siyah beyaz resim kalitesi oldukca tatminkar . Çok süper olmasa da cok iyi derecede net resimler cıkarabiliyor. - Baskı hızı cok iyi. Bir ev kullanıcısına fazla bile.. - Arkadaki switch den elektrigi tamamen kesme sansınız var. Devamlı kullanmıyorsanız bosuna elektrik harcamamak icin iyi. fisten cıkarmaya gerek kalmıyor. - İçinden USB kablosu cıkmıyor. Ama cogunda oyle sanırım. Önceden HP yazıcı almıstım onun da oyleydi. Ayrıca almanız gerek.
İlk gözlemlerim bunlar. Yine goruslerimizi paylaşır, sorularımızı sorarız bu baslık altında,
ben de bu cihazdan almayı düşünüyorum da. acaba toner dolumunda bir sorun çıkar mı? çünkü hp piyasayı ele geçirmiş durumda. tüm markaların tonerleri standart mı oluyor?
Arkadaslar bugun ML-1610 Lazer yazıcıyı aldım Kurdum sorunsuz calıstırdım.. Almayı dusunen arkadaslar merak ettigi seyleri sorabilirler. Umarım iyi bir secim olmustur alanlar ve almayı dusunenler icin. Simdilik sorun yok guzelce calısıyor..
Gözlemlerim: -En dusuk kalite ve tasarruf modunda dahi yazılar okunaklı net . - Siyah beyaz resim kalitesi oldukca tatminkar . Çok süper olmasa da cok iyi derecede net resimler cıkarabiliyor. - Baskı hızı cok iyi. Bir ev kullanıcısına fazla bile.. - Arkadaki switch den elektrigi tamamen kesme sansınız var. Devamlı kullanmıyorsanız bosuna elektrik harcamamak icin iyi. fisten cıkarmaya gerek kalmıyor. - İçinden USB kablosu cıkmıyor. Ama cogunda oyle sanırım. Önceden HP yazıcı almıstım onun da oyleydi. Ayrıca almanız gerek.
İlk gözlemlerim bunlar. Yine goruslerimizi paylaşır, sorularımızı sorarız bu baslık altında,
benimde favori yazıcımdır
ama satıcılar çoğunlukla hediye veriyolar yanında kablosunu ama senin aldığın yer vermemiş herhal
Evet ben de netten yaptıgım arastırmalar sonucunda elde ettigim bilgi su ki samsung tonerler kolayca doluyorlar. Dolum yonunden HP yi aratmıyorlar.
Bende bu yazıcıdan almayı düşünüyorum. En çok merak ettiğim ise tonerinin dolumunun yapılıp yapılmadığı idi. Anladığım kadarıyla dolum yapılıyor. Şunu öğrenebilir miyim; orjinal toner bittikten sonra 2 defa daha dolum yapılabilir mi, acaba?
Bu arada hayırlı olsun.
quote:
Orjinalden alıntı: burçak
Bende bu yazıcıdan almayı düşünüyorum. En çok merak ettiğim ise tonerinin dolumunun yapılıp yapılmadığı idi. Anladığım kadarıyla dolum yapılıyor. Şunu öğrenebilir miyim; orjinal toner bittikten sonra 2 defa daha dolum yapılabilir mi, acaba?
Bu arada hayırlı olsun.
Oncelikle tesekkur ederim. Tonerin kac kere dolduruldugunu bilmiyorum ama sagdan soldan duydugum kadarıyla 2 kereyi gecmemek gerekiyormus. cunku uzerindeki drum denilen kısmının da bir omru varmıs. o sebepten 2 diyebiliriz . cok abartmamak lazım.
zaten orjinal toner bile alsanız eger ev icin kullanacaksanız zaten oldukca ekonomik yine de.. benim sahsi gorusum ev kullanımı icin alacaksanız doldurtmayın . orjinal alın.
ben de aldım..deskjet hp lerden samsung lazer e geçen biri olarak bu hafta 600 üstünde kağıt çıkardım..Avea dan araklamış gibi olucak ama OHH BEE:)
hepimize hayırlı olsun arkadaşlar ben de dün teknosadan aldım- yalnız ellerinde yoktu dün faturayı kestirdim ptesi öğleden sonra gönderecekler..aslında teşhir ürünü vardı eleman niye onu teklif etmedi anlamadım oysa razıydım onu almaya=) toner fiyatıyla yazıcı fiyatı aynı olunca ister istemez insanın içine bi kılçık düşüyo=) üstünde gelen tonerin tam dolu olup olmadığını nasıl anlayabiliriz yani bunu merak ediyorum , toner ayrı bir ambalajda tamamen paketlenmiş falan mı olmalı lütfen yarına kadar bunu bilmem lazım ,cevaplar için şimdiden tşkler
quote:
Orjinalden alıntı: 007tr
hepimize hayırlı olsun arkadaşlar ben de dün teknosadan aldım- yalnız ellerinde yoktu dün faturayı kestirdim ptesi öğleden sonra gönderecekler..aslında teşhir ürünü vardı eleman niye onu teklif etmedi anlamadım oysa razıydım onu almaya=) toner fiyatıyla yazıcı fiyatı aynı olunca ister istemez insanın içine bi kılçık düşüyo=) üstünde gelen tonerin tam dolu olup olmadığını nasıl anlayabiliriz yani bunu merak ediyorum , toner ayrı bir ambalajda tamamen paketlenmiş falan mı olmalı lütfen yarına kadar bunu bilmem lazım ,cevaplar için şimdiden tşkler
Ben geçen sene Samsung ML 1710 P model lazer yazıcı almıştım. Toneri kutusunun içinde ayrı olarak yer alıyordu ve özel siyah bir naylon poşet içindeydi. Poşeti yırtıp açmanız gerekiyordu...
arkadaşlar bu mono nedemek?rensiz manasına gelmiyor heralde...
quote:
Orjinalden alıntı: Plan-M
quote:
Ben geçen sene Samsung ML 1710 P model lazer yazıcı almıştım. Toneri kutusunun içinde ayrı olarak yer alıyordu ve özel siyah bir naylon poşet içindeydi. Poşeti yırtıp açmanız gerekiyordu...
evet ben de gecen gun aldım iste siyah torbanın icinden cıktı. ama bu tam dolu olup olmadıgını acıklamaz sanırım... bunu anlamanın bir yolu yok sanırım. tam dolu diyorlarsa tam doludur :D
Sağda solda geçmeyen bir bilgiyi vermek istiyorum..Bazı arkadaşlar tek eksiği basılan sayfayı göstermemesi filan demiş:) Yalan yok öyle bişi:) Üzerinde yer alana toner save tuşuna uzunca basıp elinizi çektiğinizde o güne kadar kaç sayfa basıldığını vs. gösteren güzel bi döküman veriyor...
şu an için en iyi seçimi yapmışsın diyebilirim. yalknız samsung toner doldurturken dikkat edin çünkü eğer iyi bir yerde yaptırmaz iseniz toner makine de kusma yapabilir bu yüzden makineyi kaybedebilirsiniz
quote:
Orjinalden alıntı: sadak
şu an için en iyi seçimi yapmışsın diyebilirim. yalknız samsung toner doldurturken dikkat edin çünkü eğer iyi bir yerde yaptırmaz iseniz toner makine de kusma yapabilir bu yüzden makineyi kaybedebilirsiniz
evet bunu birkac yerde daha okudum.ama izmirde bu isi iyi yapabilen bir adres bilmiyorum ne yazık ki. bir bilen varsa soylesin
quote:
Orjinalden alıntı: Hoak
arkadaşlar bu mono nedemek?rensiz manasına gelmiyor heralde...
evet sadece siyah renk yazar
hocam yazıcıoğlunda bu aralar korsan cd operasyonu var. samsung yazıcının ikinciel parçalarını satıyormusunuz.
bu yazıcı hızlı mı diye düşünenler size şunu söyleyeyim kağıdı alttan aldığı anda duraksama olmadan dışarıya veriyor hangi arada yazmış anlamıyorsunuz
quote:
bu yazıcı hızlı mı diye düşünenler size şunu söyleyeyim kağıdı alttan aldığı anda duraksama olmadan dışarıya veriyor hangi arada yazmış anlamıyorsunuz
evet dostum kesinlikle oyle :D gercekten hızlı bir yazıcı. bu arada su toner dolumu icin bilen kişiler izmir icin en iyi yerin adresini verebilirlerse cok iyi olacak.
Geçtiğimiz hafta köyde çalışan bir öğretmen arkadaşın başlığı vardı lazer yazıcı alımı ile ilgili olarak, Samsung hakkında biraz fikir edinmiştim birazda internette araştırdım. Üniversitede HP 1018 kullandığımız için ML 1610 aldım. (şanslıyım USB kabloyu kutunun içine koymuşlar, gerçi HP 3325'ten olan kablom vardı, yedek kablo olmuş oldu.)
Bana göre Samsung ML 1610, HP 1018'den daha gürültülü gibi geldi. Boyut olarak da biraz daha büyük. Ama renk olarak hoş duruyor. Fiyat bazında ise ikisi de 89$+kdv fark yok (HP 1018'de 20$ geri ödemesi var). Ama benim tercihimde belirleyici olan tam dolu tonerle gelmesi. Yazıcının güzel bir özelliği ise çıktı almak istediğiniz yazıların üzerine "gizli-özel" gibi ifadeleri fligran olarak çapraz olarak yazdırabiliyorsunuz. hoşuma gitti. Birde ben ekonomik olsun diye iki sayfalık yazıyı bir sayfaya çıktı alıyorum. Daha iyi oluyor.
Şimdilik iyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum. Umarım düşüncem ileride değişmez.