Şimdi Ara

Samsung M7603 Beat Dj Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?Alternatif?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung M7603 Beat Dj 319 liraya sıfır almak sizce mantıklımı bu telefonla ilgili pek bir bilgi bulamadım tutulmuyo galiba?Gerçekten bi sıkıntısı falanmı var yoksa cihaz güzel pazarlama hatasından arka plandamı kaldı? Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını almak isterim.Ayrıca bu telefona alternatif olarak sunacağınız bir başka model varmı?

Benim için;

-Mp3 çalması
    -Kullanışlı olması
    -İçine film-dizi atıp izleyebilmem
    -İnternette rahatca gezebilmem önemli

wifi kamera vs.. hiç bir önemi yok...

• sony ercison w705 i bekleyibilirsin sonynin kulaklık sesi gayet iyidir ama ekrankı fazla büyük değil ekranı büyük olsun diyorsan samsung s5620 monte veya nokia 5800xm alabilirsin
  • Aslında şuan için yeni telefona ihtiyacım yok emektar w810i işimi fazlasıyla görüyor fakat nöbetlerde zaman geçirecek bişeyler lazım.Bu nedenle dokunmatik (nette rahat gezebilmek için) Büyük ekranlı (film olmasada en azından dizi izlemek için) bişeyler lazım.

w705'in benim için w810i den çokda fazla farkı yok açıkcası
    Monte güzel telefon fakat hb worldpuan kampanyası ile alacağım için monte 450 liraya gelmiş olacak arada 130 lira fark var samsung beat dj ile.
    Nokia 5800 hem çok kaba hemde ele ayağa düştüğü için istemiyorum ayrıca dokunmatiğini hiç beğenmedim...
  • O zaman samsung beat dj veya monte al montenin iyi yönleri 3.0inç ekran daha karizma bi telefon (bana göre) beat dj'in iyi yönleri amoled ekran çift hoparlör kulaklıkta mükemmel ses kalitesi buna göre 2sinden birini tercih et
  • Evet ikisinden birini alacam büyük ihtimal ama hala beat dj kullanan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum.Ekranı çokmu ufak bişey izlemeye değermi?
  • dış hoparlör sesi kalitelidir diye biliyorum. Müzik için tasarlanmış. fakat ekran büyüklüğüde yeterli bana göre.benimde listemde bu telefon.
  • Valla almayı düşünüyorum ben hala ama anladığım kadarıyla kimse kullanmıyor.Tema bile bulamayız gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaklaşık 2 aydır bu telefonu kullanıyorum gayet memnunum..attığınız divxin kalite ve boyutuna göre ses ve görüntüsü o kadar iyi oluyor.Ses olayını Bang&Olufsen markası yapmıs en az sony ericsson walkman kadar iyi.Tek dezavantajı şarjı cok az gidiyor kamerası touchpad i gayet iyi.Alırsan pişman olmassın bence...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.