bu ürünün tv'ye göre dezavantajı nedir? Sadece uydu alıcısı olmaması sanırım. Ip tv, netflix dönemindeyiz zaten. Çok isteyen mini uydu alıcısı takar diye düşünüyorum. Tv'lerde monitor olarak performanslı kullanılamıyor. Input lag süreleri yüksek. Bu monitor olduğu için gecikmesi daha düşüktür diye düşünüyorum. Ama tv olarak düşünürsek 43 inç bir tv'den ne eksiği vardır uydu alıcı haricinde? |
Samsung M7 43inc smart monitör (2. sayfa)

-
-
Ben ses sistemini beğenmiyorum. Başka bir eksisi yok birde güneş görürse ayna görevi görüyor tv yerine kendinizi izlersiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hoparlörler bir monitör ya da TV'de ne kadar olabilirse o kadar. Hatta TV'den bir tık kötü. Ekran biraz parlıyor ama direkt güneş almadıkça problem değil. Uydu alıcısına da gerek yok bence. Yerel kanallar için zaten ücretsiz uygulamalar mevcut. IPTV ile de çok rahat istenen izlenebiliyor.
Görüntü ve panel kalitesi olarak 6000TL altında rekabet edebilecek 42"-43" bir cihaz yok benim gördüğüm.
-
Ben de 3 adet Vestel 4k TV var. Bu tvlerin görüntüsünü daha çok beğeniyorum .smart yönünden Samsung daha kullanışlı. Alışamadım bu TV'nin görüntüsüne. Fakat PC olarak bağlandığım için görüntüde bir sorun yok bana göre. Tvyi istediğim yere taşıdığım için avantajlı . Smart hızlı . Görüntü ayarları ayarını iyi yapmanız gerek. Işık alınca parlama yapıyor. Va panel olması bir tık düşürse de görüntüsünü , bu fiyatta bu büyüklükte 4k monitör yok bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 1 Mart 2023; 12:56:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam her cihazda bir kere renk kalibrasyonu şart zaten. Ayrıca her panelin kendine özel bir görünü karakteri oluyor. Eski zamanlarda LG panellerini, Samsung'a tercih ederken, son yıllarda zevkim terse döndü. Yoksa salonda LG'nin üst segment panelli bir Arçelik cihazı var, tonla özellikli ama bu cihazın 65" olanı olsa gözü kapalı alırım.
-
Bende cihaza sahibim. TV olarakta Monitör olarakta artıları eksileri var.
Bu konuda detaylı bilgiler mevcut.
https://forum.donanimhaber.com/samsung-m7-serisi-43-uhd-akilli-monitor--153914169
-
Arkadaşlar merhaba. Birşey sormak istiyorum. Bluetooth kulaklıklarımı m7 monitöre bağlıyorum, ama ses seviyesini 100'e çıkardığımda bile ses çok makul düzeyde geliyor. Bir ayarı var mıdır bulamadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X