Şimdi Ara

Samsung - LE32S71B 82 Ekran LCD TV (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
13.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anteros24 norml bir tv anteni ile lcd den crt deki gibi görüntü bekleme görüntü kötü olacaktır uydu ile iyi görüntü alabilirsin forumda zaten bununla ilgili konular var araştırırsan

akh3737 dostum fiyatı görünce cidden üzülmüştüm bu fiyata bulamıyorum diye gerçek çıktı sonunda ortaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egmntmr -- 19 Şubat 2007; 22:29:45 >
  • kelto3 mrb acıbademde oturuyorum , burda hangi mağazda 1.950 ytl ye buldun bu tvyi? en ucuz bulduğun yer burası mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FERROKROM

kelto3 mrb acıbademde oturuyorum , burda hangi mağazda 1.950 ytl ye buldun bu tvyi? en ucuz bulduğun yer burası mı?

dostum e-5 te kadıköy yönüne giderken acıbadem köprüsünden önce sağda bi fil heykeli var ordan gir 100 metre sonra sağdaki magaza...
    küçük gibi görünüyo ama içerisi full kalabalık be lcd tv satiyo 104 ekran samsungu 3400 ytl ye satio 3 yıl garantili...
    istanbulda en ucuz yer zaten adamlar beyaz esya dukanlarina toptan mal satiolarmiş...
  • aynısını almayı bende düşünüyorum,fiyatta makul bir hale gelmiş,1 ay önce alsaydım ilk taksiti boşa ödemiş olacaktık.ama samsung un internet sitesinde bu modeli göremedim sanırım 1 üst model gelmiş ve bu modeli kaldırmışlar,ayrıca şu linkte yazılanlar biraz kafamı karıştırdı.http://www.omgili.com/preview/aHR0cDovL2ZvcnVtLmRvbmFuaW1oYWJlci5jb20vbV84MTY0MTI4L3RtLmh0bQ== tam olarak ne dediğini anlıyamadım anlıyan varsa anlatsın.
  • %90 alacam bu tv yi baska alternatifi yok gibi.unarim marta kadar 1900 a falan düser
  • arkadaşlar bu tv yi kullananlar yardımcı olabilirlermi,1*1 pixel mapping yapıyormu,progresive scan varmı,bende philips 7331 düşünüyorum,ama bu tv de fena değil, divxleri pc ile tvden izleyeceğim o yüzden önemli ,cevap alırsam sevinirim.
  • 1*1 pixel mapping yaptığını söylüyolar ama sanırım 7331 yapmıyomuş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: egmntmr

anteros24 norml bir tv anteni ile lcd den crt deki gibi görüntü bekleme görüntü kötü olacaktır uydu ile iyi görüntü alabilirsin forumda zaten bununla ilgili konular var araştırırsan

akh3737 dostum fiyatı görünce cidden üzülmüştüm bu fiyata bulamıyorum diye gerçek çıktı sonunda ortaya

niye üzülüyorsunki????keşke o fiyat olsa...
    üzülcek ne var anlamadım.
  • Tamam samsungun bu modeli çok iyi çok güzel fakat diğer bu moedele rakip olacak philips 7331 ve lgx2r modelleriyle şöyle detayıl bir karşılaştırma yapabilecek olan var mı acaba? Varsa çok minnettar olurum şahsen:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: strangerinthenight

quote:

anteros24 norml bir tv anteni ile lcd den crt deki gibi görüntü bekleme görüntü kötü olacaktır uydu ile iyi görüntü alabilirsin forumda zaten bununla ilgili konular var araştırırsan

adam istanbulda o fiyata bulamadığı için üzülüyorum yazmış. tabiki o da herkes gibi ucuzlamasını ister. cümlede noktalama işareti olmadığı için okurken vurgulanmak isteneni anlayamamış olabilirsin.

• arkadaslar bugun doğubanka gittim iyice araştirdim ve yaklaşik 20 yere baktim.
    açmiş oldugum
    -açtiğim bu başliktaki 82 ekran samsun 2000 ytl cektiler(acıbademdeki 50 ytl daha ucuz 1950ytl)
    -82 sony bravia u serisi 1950 ytl
    -lg 32lc2r 1750 ytl
    -toshiba 32el66zg 1750 ytl (2 tane hdmi)

goruntu olarak lg ile samsungu karsilastirdim fazla bi fark yok gibi.karşılaştırmayi yaparken tv ler scarttan paralel olarak birbirine bağlanmişti.tv lerde oynatılan görüntüde siyah fonlu odada bulunan bir bayan vardi.iki tv dede siyah ren son derece süperdi.lg de videodaki bayanin yüz rengi ten rengine yakindi samsungta ise parlak bi ten rengi vardi.(bu küçük farklilik belki tv lerin renk ayarlariyla düzeltilebilir. ama gözle görünen fazla bir farklilik yok toshiba samsung ve lg birbirine cok yakin gibi görünüyodu...

ben şuan iyice kararsiz oldum.samsung mu toshibami lg mi çikamadım işin içinden valla:)))

• lg ile samsungu bende karşılaştırmıştım ancak bi farkla lg lc1r dı benim baktığım model, aralarındaçok ciddi parlaklık farkı vardı bence kesinlikle lg yi elemelisin,.

toshiba konusunda fikir yürütemem hiç denemedim ama 2hdmi ve 250 liralık fiyat farkı düşündürür insanı. imkanın varsa samsungla toshibayı yanyana açtırıp karar ver.

tabi samsungun özel oyun modunu unutma ps3 de çok fazla işine yarayacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkan_

lg ile samsungu bende karşılaştırmıştım ancak bi farkla lg lc1r dı benim baktığım model, aralarındaçok ciddi parlaklık farkı vardı bence kesinlikle lg yi elemelisin,.

toshiba konusunda fikir yürütemem hiç denemedim ama 2hdmi ve 250 liralık fiyat farkı düşündürür insanı. imkanın varsa samsungla toshibayı yanyana açtırıp karar ver.

tabi samsungun özel oyun modunu unutma ps3 de çok fazla işine yarayacaktır.

saol dostum görüşlerin için...
    bi aksilik olmassa bu pazar bile alabilirim.benim içimde samsung var bakalım pazar almaya gidersem açtirip karşilaştiracam.karşilaştirma yapmasa samsungu alıcam...
    alinca ss bile koyarim arkadaşlar samsun almayi düşünenler için...
  • ben aralık sonu çok ciddi karar vermiştim lcd almaya son dakikada vazgeçtim biraz daha beklemeye karar verdim , o ara baya bi araştırıp bu cihazda karar kılmıştım bence bunda pişman olma ihtimalin yok çok güzel görüntü veren bi cihaz,
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkan_

quote:

Orjinalden alıntı: strangerinthenight

quote:

adam istanbulda o fiyata bulamadığı için üzülüyorum yazmış. tabiki o da herkes gibi ucuzlamasını ister. cümlede noktalama işareti olmadığı için okurken vurgulanmak isteneni anlayamamış olabilirsin.

evet aldanmışım cümleye ...

• izmir arcada 1950 ytl nakit ödeme ..2000 ytl tek slip ,ücretsiz kargo ,kurulum ve askı kiti ile sorduğum kadarı ile.
  • sambung gerçekten kaliteli panl üretiyor.fiyatına göre bu lcd tv yi tek geçerim.herkese tavsiye ederim.ancak fiyatın ucuzluğuna aldanıp estore danr alışveriş yapmayın tedarik sorunları oluyor.dikkta edin
  • yarın aliyorum tv yi akşama screen shot lari koyucam almayi düşünenler için bi fikir oluşur hiç olmassa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kelto3

yarın aliyorum tv yi akşama screen shot lari koyucam almayi düşünenler için bi fikir oluşur hiç olmassa...

Ben de bu aralar LCD TV alma niyetindeyim ve baktığım modeller arasında s71 ilk sırasda. Diğerleri sırasıyla philips 7331, toshiba el66, lg l2cr var. fiyatların biraz daha düşmesini bekliyorm. Bu nedenle kelto3 s71 ile ilgili yorumlarını, incelemeni ve resimlerini merakla bekliyorum. TV'in şimdiden hayırlı olsun.

• bende merak edıyorum ınsallah arkadas bugun aldıgında guzel seyler soyler

bırde bu samsungu alan arkadas normal antenle tv kanllarını test ederse bakalım cokmu kottu gosterıyor bu model

bılgı verırıse cok sevınırım bende cunku samsungun bu modelını almayı dusunuyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.