Şimdi Ara

Samsung LE32D550 Full HD 799TL Mediamarkt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.541
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mediamarkt ta 32D550 nin fiyatını 799 a indirmişler. bir çok tv ninde fiyatı bayağı uygun görünüyor. kampanya stoklar bitinceye kadarmış.

• fiyatı kaçtan inmiş??
  • İhtiyacı olan için güzel bir cihaz..
  • arkadaslar mış miş li konuşmasakta kesin bir ayrıntı olsa ..resim filan ya da gidip gören varmı hangi media markt stok kaç adet.. tam bilgi alabilirmiyiz..
  • geçen ay ew de aynı fiyata vermişti ordan aldık mmye gidene kadar

vatanda 750ye vermişti
  • bide bunların 32D551'i var arasında çok fark varmı?
  • Ankara KENTPARK mediamarktta stok var mı acaba?? Birçok gittiğim şubede ne yazık ki bu model yok !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavili

bide bunların 32D551'i var arasında çok fark varmı?

1000 tl fiyat cekmişti ankamalda 551 olanına, aralarında sadece yazılım farkı varmış !! anlayacağın para tuzağı geri kalan tüm özellikler aynı
  • kampanya sadece istanbul için geçerliymiş :(
  • Bu akşam Optimum'a gittim...Kalmamış...Ama Darty de aynı fiyata veriyor...
  • yeğenim 4 gün önce saturn den 999tl. ye almıştı.kendisine derhal saturn e gidip mediamarkt ta bu ürünün 799 tl ye satıldığını ürünü ya iade edeceğini yada aradaki farkın geri ödenmesini talep etmesini söyledim.o da gidip durumu izah etmiş.200tl hediye çeki vermişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Bu akşam Optimum'a gittim...Kalmamış...Ama Darty de aynı fiyata veriyor...

Ankara forumda. Bolca. Vardi ama kampanyanin sadece istanbulda oldugunu soylediler fiyat 899 du
  • Kayseri Forum Media Markt'tan 748 liraya denk geldi 2 tane aldık,2 hafta önce.
  • Bu zaten normal fiyatı. Ben de bu modelden düşünüyorum ama doların düşmesi gerek.
  • baska hangi modeller indirimli?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.