Mediamarkt ta 32D550 nin fiyatını 799 a indirmişler. bir çok tv ninde fiyatı bayağı uygun görünüyor. kampanya stoklar bitinceye kadarmış.
fiyatı kaçtan inmiş??
İhtiyacı olan için güzel bir cihaz..
arkadaslar mış miş li konuşmasakta kesin bir ayrıntı olsa ..resim filan ya da gidip gören varmı hangi media markt stok kaç adet.. tam bilgi alabilirmiyiz..
geçen ay ew de aynı fiyata vermişti ordan aldık mmye gidene kadar
vatanda 750ye vermişti
bide bunların 32D551'i var arasında çok fark varmı?
Ankara KENTPARK mediamarktta stok var mı acaba?? Birçok gittiğim şubede ne yazık ki bu model yok !
bide bunların 32D551'i var arasında çok fark varmı?
1000 tl fiyat cekmişti ankamalda 551 olanına, aralarında sadece yazılım farkı varmış !! anlayacağın para tuzağı geri kalan tüm özellikler aynı
kampanya sadece istanbul için geçerliymiş :(
Bu akşam Optimum'a gittim...Kalmamış...Ama Darty de aynı fiyata veriyor...
yeğenim 4 gün önce saturn den 999tl. ye almıştı.kendisine derhal saturn e gidip mediamarkt ta bu ürünün 799 tl ye satıldığını ürünü ya iade edeceğini yada aradaki farkın geri ödenmesini talep etmesini söyledim.o da gidip durumu izah etmiş.200tl hediye çeki vermişler.
quote:
Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p
Bu akşam Optimum'a gittim...Kalmamış...Ama Darty de aynı fiyata veriyor...
Ankara forumda. Bolca. Vardi ama kampanyanin sadece istanbulda oldugunu soylediler fiyat 899 du
Kayseri Forum Media Markt'tan 748 liraya denk geldi 2 tane aldık,2 hafta önce.
Bu zaten normal fiyatı. Ben de bu modelden düşünüyorum ama doların düşmesi gerek.
baska hangi modeller indirimli?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme