Arkadaşlar bu lcd tv'yı yaklasık 2 senedir kullanmaktayım arkadasım benden bu tv yı almak ıstıyor bende ortalama 600 tl dedım bu tv yı satıp yenı tv lerden almayı dusunuyorum fakat 600 tl çok dedi ne kadar insem daha uygun olur ? bunu verip piyasada reklamı dönen sanyo nun usb gırıslı tv sını almak ıstıyorum acaba kötü mü etmiş olurum
bendekı tv nın ozellıklerı şöyle
SAMSUNG LE-32B450 LCD TV PANEL Ekran Boyutu 32 inch (82 cm) Aspect Ratio 16:9 Widescreen Kontrast High Kontrast Renk EU Multi System Panel CCFL Backlight ÇÖZÜNÜRLÜK Aktif Çözünürlük 1366x768p PC Sinyal Algılama 1366x768p Video Sinyal Uyumluluğu 576i, 480p, 576p, 1080i, 720p High Definition HD Ready GİRİŞ TERMİNALLERİ Tuner Var (1 Adet) Component Var Scart Var (1 Adet) HDMI Var (3 Adet) USB Var (servis amaçlı) PC Giriş Var (D-sub 15pin) PCMCIA Var S-Video Var Composite Video Var RS232 Var Optik Ses Çıkışı Var ÇIKIŞ TERMİNALLERİ Kulaklik Çikisi Var 3,5 mm Audio Out Var (Yan) Audio Out Var L/R (Arka) EXTRA ÖZELLİKLER HD Ready Var Wide Colour Enhancer 2 Var Clear Panel Var Colour Gamut EU Multi System Movie Plus Var Digital Natural Image Engine (DNIe+) Var 1080 24p Real Movie Var SRS Trusurround Var Anynet-(HDMI-CEC) Var HDMI Version 1.2 DVB-Tuner Var Entertainment Mode 4 mode Sleep Timer Var Teletext Var (1000 Sayfa) Clock Var On&Off Timer Var Auto Channel Search Var Auto Power Off Var On Screen Display Var Auto Volume Leveller Var SES Hoparlör 20 W (10W+10W) (L,R) Stereo Var (A2 / NİCAM) Surround SRS Trusurround Speaker Var (Sound Waveguide Type) 5 Ses Modu Var ENERJİ Stand by <1 W Çalışırken 130W AĞIRLIK Ağırlık 12 kg BOYUTLAR Genişlik 799,6 mm Yükseklik 577,2 mm Ayaklı Derinlik 92,8 mm Renk Siyah AKSESUARLAR Uzaktan Kumanda Var TM96B Enerji Kablosu Var Masa Üstü Ayak Var (20 derece dönebilen) TASARIM Tasarım Şeffaf Çıta
bencede fazla 3 yılık bir teknolojıye 600 veren enayi varsa kacırma... ben sanyo aldım tüm formatları desteklıyor. 1 tb hardıskımı sorunsızca gordu ve şimdi flim izliyorum..
dostum sanyoyu nereden aldın reklamı dönüyor ama göremiyorum satan yer yok gibi :(