ben bu telefonu türkcell kampanyasından aldım ama ekranın sağ alt köşesinde türkcelll im yazısı çıkıyor ben bunu değiştirmeye çalışıyorum ama bir türlü telefonun içinde bulamıyorum çünkü çok kolya bir yerde olduğu için türkcell yazısını tıklıyorlar ve tıklıyorum buda benden kontorlerimin eksilmesine sebeb oluyor.bu sorunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim
teknik servislerde orjinal yazılımına döndürerek,turkcell im yazısını kaldırabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: emilll
ben bu telefonu türkcell kampanyasından aldım ama ekranın sağ alt köşesinde türkcelll im yazısı çıkıyor ben bunu değiştirmeye çalışıyorum ama bir türlü telefonun içinde bulamıyorum çünkü çok kolya bir yerde olduğu için türkcell yazısını tıklıyorlar ve tıklıyorum buda benden kontorlerimin eksilmesine sebeb oluyor.bu sorunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim
orjinal yazılım yükletme maliyeti ne kadar acaba?
ayarlar bölümünden orji. tel ayarlarına döndür (belgelerini yedekle h.kartına) hala daha olmuyorsa youtubede videoları var hard format kodunu bul gidecek tir ama sanırım orji. tel ayarı atınca gidecektir saygılar...