Şimdi Ara

samsung klima

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/samsung-ar5600-ar12jsfncwk-sk-a-12000-btu-h-inverter-klima-p-EVSAMAR5600AR12HSF
    linkteki ürünü satın aldım
    ağız çıkış sıcaklığı çok düşük geldi bana
    22 derece orta fan dış ortam 10-14 arası 31-32 derece ve ılık üfleme hissediliyor
    30 derece orta fan dış ortam 10-14 arası 41-42 derece
    işyerinde 10 yıllık klimayı denedim
    22 derece orta fan dış ortam 10-14 arası 35 derece ve sıcak üfleme net hissediliyor
    30 derece orta fan dış ortam 10-14 arası 45 derece
    servisi çağırdım 30 derecede üflemeye bakarak bu klima normal değerlerde diyerek gitti.

• Klimanın en az 1 saat çalıştıktan sonra test edersen tam sonuç alabilirsin. Motor gücünün daha iyi çalışması 1 saate yakın, ayrıca hava sıcak ise bundan da olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delindir

Klimanın en az 1 saat çalıştıktan sonra test edersen tam sonuç alabilirsin. Motor gücünün daha iyi çalışması 1 saate yakın, ayrıca hava sıcak ise bundan da olabilir.

sıcak havada ısınma daha iyi olmazmı benmi yanılıyorum acaba????
  • kaliteli5 K kullanıcısına yanıt
    Daha sıcak gelir ancak ağızdan çıkan sıcaklık ile dış ünite, iç ünite arasında yer alan donanımlar sıcaklığı etkiler, mesela biz fanı ne kadar 3. kademede tutsakta klimaların ağzı ısındığı zaman kendi kendine biraz düşürür sonra geri yükseltir üfleme hızını klima yakınında sıcakta yakarken oturursunuz sesin azalıp çoğaldığından anlayabilirsiniz. Kışın hava soğuk olacağından dolayı tam verimde çalışacak ve havanın soğuk olmasından çıkan hava güçlü ve daha sıcak gelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delindir

Daha sıcak gelir ancak ağızdan çıkan sıcaklık ile dış ünite, iç ünite arasında yer alan donanımlar sıcaklığı etkiler, mesela biz fanı ne kadar 3. kademede tutsakta klimaların ağzı ısındığı zaman kendi kendine biraz düşürür sonra geri yükseltir üfleme hızını klima yakınında sıcakta yakarken oturursunuz sesin azalıp çoğaldığından anlayabilirsiniz. Kışın hava soğuk olacağından dolayı tam verimde çalışacak ve havanın soğuk olmasından çıkan hava güçlü ve daha sıcak gelecektir.

cevabınız için teşekkür ederim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Buzdolabı Kullananlar ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.