http://www.hepsiburada.com/samsung-ar5600-ar12jsfncwk-sk-a-12000-btu-h-inverter-klima-p-EVSAMAR5600AR12HSF linkteki ürünü satın aldım ağız çıkış sıcaklığı çok düşük geldi bana 22 derece orta fan dış ortam 10-14 arası 31-32 derece ve ılık üfleme hissediliyor 30 derece orta fan dış ortam 10-14 arası 41-42 derece işyerinde 10 yıllık klimayı denedim 22 derece orta fan dış ortam 10-14 arası 35 derece ve sıcak üfleme net hissediliyor 30 derece orta fan dış ortam 10-14 arası 45 derece servisi çağırdım 30 derecede üflemeye bakarak bu klima normal değerlerde diyerek gitti.
Klimanın en az 1 saat çalıştıktan sonra test edersen tam sonuç alabilirsin. Motor gücünün daha iyi çalışması 1 saate yakın, ayrıca hava sıcak ise bundan da olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: delindir
Klimanın en az 1 saat çalıştıktan sonra test edersen tam sonuç alabilirsin. Motor gücünün daha iyi çalışması 1 saate yakın, ayrıca hava sıcak ise bundan da olabilir.
sıcak havada ısınma daha iyi olmazmı benmi yanılıyorum acaba????
kaliteli5K
kullanıcısına yanıt
Daha sıcak gelir ancak ağızdan çıkan sıcaklık ile dış ünite, iç ünite arasında yer alan donanımlar sıcaklığı etkiler, mesela biz fanı ne kadar 3. kademede tutsakta klimaların ağzı ısındığı zaman kendi kendine biraz düşürür sonra geri yükseltir üfleme hızını klima yakınında sıcakta yakarken oturursunuz sesin azalıp çoğaldığından anlayabilirsiniz. Kışın hava soğuk olacağından dolayı tam verimde çalışacak ve havanın soğuk olmasından çıkan hava güçlü ve daha sıcak gelecektir.
quote:
Orijinalden alıntı: delindir
Daha sıcak gelir ancak ağızdan çıkan sıcaklık ile dış ünite, iç ünite arasında yer alan donanımlar sıcaklığı etkiler, mesela biz fanı ne kadar 3. kademede tutsakta klimaların ağzı ısındığı zaman kendi kendine biraz düşürür sonra geri yükseltir üfleme hızını klima yakınında sıcakta yakarken oturursunuz sesin azalıp çoğaldığından anlayabilirsiniz. Kışın hava soğuk olacağından dolayı tam verimde çalışacak ve havanın soğuk olmasından çıkan hava güçlü ve daha sıcak gelecektir.