Şimdi Ara

**Samsung Kaydırmalı Ekranlı Telefonlardaki Büyük Sorun**

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    1 yıldır kullandığım SGH-D820 cep telefonumda ortaya çıkan ani sorunlar:

    8 - 9 ay önce telefonun kamerası bzulmuştu. Kamerayı açtığımda "Önizleme hatası" diye bir hata mesajı geliyordu ve kamera açılmıyordu, aynı şey hem resim hemde video çekmeyi deneğimde oluyordu.
    1 ay önce kamerasını yaptırdım 30 kağıda maal oldu.

    Kamerasıda çalışır hale geldi mis gibi kullanıyordum,
    Birgün öylesine kapağını kaydırdım o da ne ekranda dikey mavi-kahverengi-beyaz çizgiler oluşmuştu dumur oldum hangi tuşa basarsam basayım ekranda bir değişiklik olmuyordu. Sonra kapadım açtım düzeldi.
    Ertesi gün kapağı yukarı kaydırdım bu sefer daha da ilginç bir görüntüyle karşılaştım " ekran tamamiyle ters dönmüştü, herşey sağdan sola dönüktü" kapattım açtım düzeldi.
    Sonra kapağı kaydırdığımda ekranda hiçbirşey gözükmemeye başladı, tamamen siyahtı, arasıra geliyordu görüntü, bu durum böyle devam ederken,,
    Telefonun kamerası yeniden bozuldu, Ahizesinden ses gelmez oldu, bazı tuşları basmıyor( telefonu hiçbir şekilde düşürüp hasar vermedim), tuşlar hasardan ötürü değil yazılımsal olarak basmıyor.
    Aynı sorunlar bir arkadaşımın E250 sinde de var.

    D820 şimdi mefta oldu ve yatıyor.
    Dün telefon bakmaya gittim (telefonlardan dolayı çok başım ağrıdığı için çok fazla internetten vs. araştırmadan bakmaya gittim uygun bişey olursa alırım dedim)
    SonyEricsson 2008 üretimini bitirmiş sanırım hiçbir mağazada sıfır ürün yoktu.
    Nokia yı zaten pek sevmem ve aradığım fiyatlarda iyi bir telefonu bulunmuyor.
    Öyleydi böyleydi derken D900 ü gördüm (daha doğrusu satıcı gözüme soktu) baktım hoşumada gitti. Neyse aldım geldim eve, almadan önce içimde bir korku vardı acaba bununda ekranı gidermi diye,
    Eve geldim birkaç kurcaladım veeeeeeee, ekranı aşağı kaydırdığımda ekranda dikey mavi beyaz pembe renkler oluştu.

    Bu durumdan gına geldi artık, samsungu bu konuda esefle kınıyorum. Dünyanın parasını verip alıyoruz bu ürünleri, ilk günden bozukluk veriyor. Biraz araştırdım internetten, sorun işlemcisinin ve telefonun kendi flash belleğinin ısınmasından kaynaklanıyormuş. Cihaz çok ince olduğundan soğumuyormuş da bıdı da bıdı.....
    Bügün aldığım yere götüreceğim ya aynı fiyattaki (SAMSUNG olmayan) başka bir modelle değiştireceğim, yada fiyat iadesi isteyeceğim, en olmadı aynısının pakette, açılmamışını talep edeceğim artık hangisi kafalarına yatarsa. Harika bir alet diye övmesini biliyordu eleman.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ama=neden -- 4 Aralık 2008; 7:35:35 >







  • abicim sen biraz şansızsın galiba.yakın arkadaşlarımın çoğunda d900i var abimde u600 annemde e250 hiçbirinde sorun yok kullanımlarıda bir yılı doldurdu
  • pişmiş tavuğun başına gelmez kardeşim başına gelen..
  • benzer türden şeyler banada oldu..şu an e-251 kullanmaktayım 1 ay doldu henüz ve problem yok..e 250 d900 gibi cihazlardaki ekran problemlerini araştırdım..bir problem olursa yazarım buraya :) allah göstermesin tabi o ayrı..
  • Bugün gittim söyledim
    Başka bir telefonla değiştirme veya parayı geri alma gibi bir şansım yokmuş. Yenisiyle değiştirebiliriz dedi, yarın gidip elimdekini teslim edip yenisini alacağım.
    Yine de biliyorumki ondada böyle bir sorun ortaya çıkacak belki 1 ay içinde belki 1 yıl içinde.
  • hoca ürküttün benide ya şimdi cihazdan soğuyacam valla adamlar yol katetmiştir diye aldım e251i ama bilmiyorum ya..aldığım yerdeki elemanlarda süzme şahin k dı yani suratlarından üçkağıt akıyor..valla hertürlü arızada binerim tepelerine hiç karışmam
  • Bineceksin tabi, biz tepelerine binmedikçe üçkağıdın hertürlüsünü yapıyorlar. Adam değiştireceğiz dedidiğinde sordum yeni gelende de böyle bir arıza olurmu diye, valla kardeşim olursa o senin şansızlığındır dedi.
    Ben böyle bir şeyi kabul edemem etrafımda birçok kişinin kaydırmalı samsungunda bunu görüyorum dahası aldığım iki üründe benim başıma geldi. Sorun aynı olduğu için belliki Samsungun bir hatası var bu işte. Ve satıcıda bunu biliyor, daha sorunu ben açıklamadan anladı patronunu aradı ve tamam değiştiriyoruz dedi.
  • anladımki böyle paravan şirketlerden telefon alınmaz..yani turizm şirketi adı altında telefon bayiliği alıp üçkağıtla telefon satan dükkanlara aman dikkat diyorum..bunlardan bir taneside kadıköy gold mobile şubesi olan şiir iletişimdir..içeriye adım atıp adamların tipini görünce ghett0c0wb0y haklıymış yaa dersiniz..şahin k nın kardeşi gibi hepsi..piyasa çok bozuldu..güvenilir diyorsun teknosa gibi büyük firmalardan telefon alıyorsun 1 ay sonra tırtlıyor..kadıköye gideyim hesaplı olur diyorsun hem sana güven vermiyorlar hemde malın arkasında durmuyorlar..iki ucu kumlu değnek..cihaza gözüm gibi bakıyorum 1 ayda geçti alalı iade de edemem anca servise veririm bir problem olursa anca çok fena başlarını ağrıtırım bunuda yazıyorum buraya..
  • 2.5 senedir E900 kullanıyorum daha bir sorun olmadı.

    Ortalama 3 aydır abim D880 kullanıyor sorun yok

    Yine 2 seneye yakın E250 kullandık en son abim telefonu parçalayana kadar bir sorun yoktu.

    Seninki biraz şanssızlık.

    1 - 1.5 yıl arkadaşım D900i kullandı onda da sorun yoktu.

    Baika arkadaşım kullanıyor yine onda da sorun yok.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

    2.5 senedir E900 kullanıyorum daha bir sorun olmadı.

    Ortalama 3 aydır abim D880 kullanıyor sorun yok

    Yine 2 seneye yakın E250 kullandık en son abim telefonu parçalayana kadar bir sorun yoktu.

    Seninki biraz şanssızlık.

    1 - 1.5 yıl arkadaşım D900i kullandı onda da sorun yoktu.

    Baika arkadaşım kullanıyor yine onda da sorun yok.


    Her alette olacak diye bir şey yok.
    Tamam benimki şansızlık ama bunda samsungun hiçmi suçu yok?
    Benim göördüğüm e250, d820, d900 aynı şeyi yaptı, heleki D900 daha birgününü doldurmadan ve hepsindeki sorun aynı, yarın yenisini alıcam ondada böyle bir halt olursa bendekide eşşek şansıdır artık. Samsungun hatalarını üzerime çekiyorum demekki.
    Üstelik forumda bi kişide de daha var aynı sorun, telefonu D900.
    buyrun:
    http://forum.donanimhaber.com/m_28071325/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ama=neden -- 5 Aralık 2008; 0:05:33 >




  • Arkadaşlar kaydırmalı modellerde hiç arıza vermeyen model varmı şu model

    iyi hiç sorun çıkmıyor denilecek bir model yok SAMSUNG da.....
  • benim u600 yaz aylarında bu sorun yüzünden öldü . çok kullanmaktan dolayı olan birşey. 140 ytl istedi servis telefonun üst kızagı tamamen degişecekti ben de yaptırmadm. Önce ekranda tuşlara bastıgımda yamulmalar olmaya başladı.. kapagı indirince düzeliyordu sonra telefon tvlerdeki gibi karlı göstermeye başladı tamamen bi süre yarım kaydırarak idare ettim. Şimdi ekran bile açılmıyor
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ironman

    Arkadaşlar kaydırmalı modellerde hiç arıza vermeyen model varmı şu model

    iyi hiç sorun çıkmıyor denilecek bir model yok SAMSUNG da.....




    şu an için e-251 en sağlamı olarak duruyor..fakat şu an az kişide olduğu için genel bir şikayet ortamı oluşmamış durumda..genede başka forumlardan araştırıyorum rastlarsam arıza türlerini yazarım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.