Şimdi Ara

d900i nin ekranı gitti :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • d900i nin ekranı artık simsiyah tuş ışıkları falan var ama ekrana görünyü gelmiyor. Herhalde filmi gitti tamiri kaça patlar bu durumla daha önce karşılaşan var mı ? ya da telefonu mu değiştireyim

Teşekkürler.

• kardeşim sana şunu diyim kafadan bi 50 si var belkide daha fazla o yüzden değiştir bence
  • 70 ytl diye duydum, ama git bi sor derim...
  • Sadece sorun ekran soketinde ise 25 ytl civarında yaptırabilirsinız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

Sadece sorun ekran soketinde ise 25 ytl civarında yaptırabilirsinız.

sağol faruk hocam
  • bu tür arızalar garantiye dahil oluyormu?
  • Benzer sorun benim başımada geldi, D820 nin hayatı kaydı şimdi açılmıyor bile.
    Diğeri D900ün kapağını aşağı doğru kaydırdım ekran dikey tuhaf renklerle doldu.
    Üstelik D900i daha bir gününü doldurmadan.

Bazı arkadaşlar bunu sadece benim şanssızlığım olarak görselerde yabancı forumlardan da gördüğüm kadarıyla, sorun samsung da (heleki sıfır aldığım ürün ilk günden bunu yapıyosa ).
    İnce tasarımından dolayı, işlemcisinin ve flash hafızasının üzerinde metal soğutucu yokmuş. Ki D900 güçlü bir telefon, 352x288 mp4 video kodluyor 3MP kamerasıda cabası. Aşırı ısınmalarda ekran anlık gidebiliyor, rengarenk olabiliyor. İiyice ısınırsa işlemcisi hasar görüyor ve telefon birdaha hiç açılmayabiliyor. Tabi içini açıp bakmadım soğutucu varmı yokmu diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop'un Renkleri Bozuldu
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar telefonu aldığım yere gittim ve garanti kapsamında olduğunu söylediler

Acaba telefondaki soyulmalar da garanti kapsamında mı bilen varmı ?
  • bende bi zamanlar böyle bi sorunla karşılaşmıştım.D900 Ü KAPAĞINI KAYDIRIN CA GÖRÜNTÜ KARARIYORDU.1 KERE TAMİRE GİTTİ BU NEDENLE AMA YİNE AYNISI OLUNCA SATTIK
  • bayazıtta 60 milyona değiştiriyolar ekranı ben hibriti değiştirdim 20 ytl ye vodafon bayisi bakırcılarda
  • bende bi zamanlar böyle bi sorunla karşılaşmıştım.D900 Ü KAPAĞINI KAYDIRIN CA GÖRÜNTÜ KARARIYORDU.1 KERE TAMİRE GİTTİ BU NEDENLE AMA YİNE AYNISI OLUNCA SATTIK
    kardes aynen senin sorun bendede oldu telefoncu 70 lira fiyat istiyor ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.