Bildirim
Samsung J7 PRO !
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
O fiyatlara aşağıdaki telefonlardan birini almanızı öneririm;
1-http://www.hepsiburada.com/asus-zenfone-3-ze552kl-64-gb-dual-sim-asus-turkiye-garantili-p-HBV000003KBMV?
2-http://www.hepsiburada.com/lenovo-p2-lenovo-turkiye-garantili-p-HBV000002O1OM?
-
2. El garantili düz s7 daha iyi olur kamera olarak s7 daha iyidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O telefon asla o kadar etmez.
C9 Pro daha mantıklı bir seçim olacaktır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2. El garantili düz s7 daha iyi olur kamera olarak s7 daha iyidir
J5 ve j7 2017 modelleri Türkiye'ye pro olarak geldi. Samsung şımarık davranıp modellerini pahalı satmaya başladı. aptallık ediyorlar. pro modellerini 32gb. olarak getirselerdi hem karlı hemde pazar payını arttırarak, diğer markalardan da pay alarak satış yaparlardı. A serisini kesmemek için böyle saçma sapan bir iş yaptılar. Siz bakmayın döviz kurunun ve devletin vergilerinden fiyatlar yukarı çıkıyor. Aslında her yeni modelde daha fazlası, daha donanımlı olanı daha ucuza geliyor bir sonraki modelde rekabetten dolayı. Bizde de maalesef tam tersi. -
j7 ye o kadar para verilmez şu an , biraz beklemelisin.
ancak illa telefon acilen lazım diyorsan vestel z10 'u da değerlendirme listene dahil et,
kamerası, tasarımı ,hızı ,ekranı herşeyiyle harika bir telefon yapmışlar.Yerli diye burun kıvırılacak bir cihaz değil, süper bir telefon yapmışlar.
git bir mağazaya ikisini kendin tecrübe et çok seveceksin.
j7 pronun ederi 1000TL yi geçmemeli... -
Dun satin aldim , suanda kullaniyorum cok memnunum. Bu saatten sonra s7 alinmaz. J7 pro al gec f/p telefonu. Ekran cok net kamera cok iyi. Ses guzel veriyor sarji da uzun gidiyor.
Bilgine...
Merhaba Arkadaşlar,
Bende aldım yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ama j7 Prime'mıda kullandım ama Pro gerçekten hem tasarım olarak hemde arayüz olarak ( s8 ) in arayüzünün aynısı çok memnun kaldım fazla uygulama kullanmayan biri olarak 16 Gb modeli şuanlık yetiyor. Ben sevdim telefonu Yani şu şekilde belirtiyim Huwair GR5 , İphone 6 Plus , J7 Prime ve j7 Pro telefonlarını kullandım iphone arayüzüne alışamadıgım için sattım kıyaslanmaz ama j7 pro çok güzel şarj kamera şuanlık güzel tabi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X