INNOV8 Telefonum tamamen kitlendi. Ortadaki dokunmatik yön tuşu, kapatma tuşu, numara tuşları ve ses şiddeti ayarlama tuşu dışındaki hiçbir tuş çalışmıyor.Ama Telefonun diğer fonksiyonları çalışıyor. Batarya ve şarj aletinde sorun olmadığına inanıyorum. En yeni yazılım güncelleştirmesini Apollo yaptım.Şu an yazılım: I8510XXIB2 . Bozulduktan sonra kaydırılabilir kapağı açmamak sureti ile bazen çalışıyordu. Şimdi hiç çalışmıyor. Virus olduğunu düşünüyorum. Yardım edebilir misiniz?
arkadaşım aynı problem dün bende de oldu...tuş takımının olduğu yerdeki tuşlar çalışıyor sadece....iki yandaki metal tuşlar orta tuş, çağrı cevaplama tuşları çalışmıyor...hiç bir yere giremiyorum...hala da aynı nasıl olacak bilmiyorumm...ama ben virüsten olacağını tahmin etmiyorum...muhtemelen kart üzerindeki bir kısım yandı gibi geliyor bana...işin ters tarafı...garantisi de yeni bitti...
Aynen benim garanti de yeni bitti.
arkadaşlar sorununuz ekran filmi film eskimiş değiştirin kurtulun.
tamire vereli kaç ay oldu hatırlamıyorum çoktan hallettim.
ekran filmi 10-15 tl kendiniz alın değiştirin..ben bunu s3500 için yaptım aynı sorunlar vardı düzeldi.. flex kablo g.gidiyorda filan var, kızaklı tüm samsunglarda bu flex zamanla kırılabiliyor.. lehim gerekmiyor soketli.. kolay gelsin..