Şimdi Ara

Samsung INNOV8 Full kutu+2 yıl başarı garantili !Fiyat Düştü!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc06009.jpg

http://img27.imageshack.us/my.php?image=dsc06012q.jpg

http://img87.imageshack.us/my.php?image=dsc06020.jpg

http://img87.imageshack.us/my.php?image=dsc06017.jpg

Telefonu 27.12.2008 de İstanbul Capitol alışveriş merkezindeki Turkcell bayisinden aldım. Sadece 2 ay kullandım yani 22 ay daha garanti kapsamındadır.

Eksiksiz bütün kutu içeriği ile birlikte satmaktayım.

Telefonda arıza, çarpma, ezik, çizik gibi birşey kesinlikle yoktur, sıfırıyla birebir aynı durumdadır.

Sıfır jelatin açmak gibi bir takıntınız varsa 400-500 tl fazla verip jelatinlisini alabilirsiniz. Satığım telefonla sıfır arasındaki tek fark açılmamış jelatinidir.

İstanbul içi elden satış yapılabilir. Diğer şehirler için ödeme geldikten sonraki 1 saat içinde telefon kargoya verilecektir.

Fiyat: 875 tl. Sadece psp + nakit şeklindeki takas teklifleri için mesaj gönderiniz. PSP harici ürünlerle takas yapmayacağım.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ohaa fiyata bak bedava resmen. 950 den asagıya gormemıstım ben forumda
  • ben 1 haftalıgını 775e sattım
  • hazır bugünlerde referanslar üzerinde bayağı konuşuluyorken "szrszn" nickli arkadaşla ilgili referans isteyenler "just sky" ile iletişime geçebilirler...

sonra size sattığı telefon da klonlanmış filan olmasın...

just sky'ın profiline burdan ulaşıp pm atabilirsiniz...http://forum.donanimhaber.com/showprofile.asp?memid=428305

• İstediğinizle geçebilirsiniz iletişime. Ben ilanda ne yazıyorsam o dur telefon.''Just sky'' la İstanbulda buluştuk elden yaptık alışverişi inkar edebiliyorsa etsin.Telefonu aldı inceledi ki ben ilanımda garantilidir fln gibi birşey demedim.Fiyatta ona göreydi zaten. İlan bulunabiliyorsa bulunsun telefon grey ithalattır diye açık açık yazdım.Ayrıca dediğim gibi elden yaptık alışverişi.Kendisi beni 2 ay sonra arayıp bu cihaz böyle böyleymiş dedi.Ben telefon alım satımıyla uğraşan biri değilim alıp kullandığım telefonu satıyorum sadece.Benim kullanım sürecinde sorun çıkarmayan kendisininde 2 aylık bir kullanım sürecinde problem çıkarmayan bir telefon, 2 ay sonra bu klon bilmem ne diye şikayet ediliyorsa ki grey ithalat olduğunu belirtmeme rağmen burda bir art niyet aramak lazım.

• quote:

Orjinalden alıntı: szrszn

İstediğinizle geçebilirsiniz iletişime. Ben ilanda ne yazıyorsam o dur telefon.''Just sky'' la İstanbulda buluştuk elden yaptık alışverişi inkar edebiliyorsa etsin.Telefonu aldı inceledi ki ben ilanımda garantilidir fln gibi birşey demedim.Fiyatta ona göreydi zaten. İlan bulunabiliyorsa bulunsun telefon grey ithalattır diye açık açık yazdım.Ayrıca dediğim gibi elden yaptık alışverişi.Kendisi beni 2 ay sonra arayıp bu cihaz böyle böyleymiş dedi.Ben telefon alım satımıyla uğraşan biri değilim alıp kullandığım telefonu satıyorum sadece.Benim kullanım sürecinde sorun çıkarmayan kendisininde 2 aylık bir kullanım sürecinde problem çıkarmayan bir telefon, 2 ay sonra bu klon bilmem ne diye şikayet ediliyorsa ki grey ithalat olduğunu belirtmeme rağmen burda bir art niyet aramak lazım.

kardeşim grey ithalat ve klonun farkını bir öğrende gel bir zahmet. özrün kabahatinden büyük. orada okuldan arkadaşımın arkadaşı olduğun için, bu tip bir imei kontrolüne gerek duymadım. sen bana telefon GREY GARANTİLİ dedin. bu ne demektir; telefon distüribütörler tarafından değilde, farklı kurumlarca getirilmiş, YASAL olarak KAYIT altına alınmış demektir. klon ise şudur; telefon ülkeye girer, YASAL olarak kaydı yapılamaz, YASAL OLMAYAN yollarla kaydı yapılır, buda eski bir telefonun imeisinin asıl cihaza kopyalanması ile olur. saygılar..

• Telefoncu olmadığım için hiçbir şeyin farkını öğrenmek zorunda değilim.
    Bunu bu forumdaki herkes bilir ki insanlar telefonlarını kayıt ettircek diye zamanında telefoncuların önünde saatlerce sıra beklediler.Yani Türkiye'de 100 telefonun 50sinden fazlası bu yakınıp durduğun klonlu telefonlardı.Sonuç olarak insanlar kayıtlarını yaptılar telefonlarını kullanmaya devam ettiler.
    Ben telefonu sana satalı 1 seneden fazla olmuş.Şimdi senin derdin nedir onu anlamadım hala.

O zaman telefonun ikinci el piyasası 1400 liraydı ben telefonu 1100e sattım sana.
    Senin aldığın telefonda tek bir çizik var mıydı? Yoktu
    Aldığın telefon kayıtlı mıydı? Kayıtlıydı
    Bu telefon sen alıp kullandıktan sonra telefonun kapandı mı? Kapanmadı.
    Ben sana bu telefon bilmem kaç ay garantilidir faturalıdır gibi yanıltıcı laflar ettim mi? Etmedim.

Telefonunda tek bir çizik yoktu, tek bir arıza yoktu, faturalı olmadığını biliyordun ve sonuçta bu telefon kayıtlıydı.
    YASAL OLMAYAN yol dediğin, DEVLET KENDİSİ uyarı yaptı zamanında.Gidin 5 tl verin kayıt altında olmayan telefonlarınızı kayıt ettirin diye.
    Bu senin çok bildiğin grey ithalatla klon dediğin iki kayıt türünün arasında ne fark kalıyor bunuda bir anlatıver.

Yaptığın şey ayıp, çamur atmaktan başka birşey değil.Burda herkes neyin ne olduğunu açık açık okudu.Ben seni ne dolandırdım ne de söylediğimden farklı bir telefon sattım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Telefoncu olmadığım için hiçbir şeyin farkını öğrenmek zorunda değilim.
    Bunu bu forumdaki herkes bilir ki insanlar telefonlarını kayıt ettircek diye zamanında telefoncuların önünde saatlerce sıra beklediler.Yani Türkiye'de 100 telefonun 50sinden fazlası bu yakınıp durduğun klonlu telefonlardı.Sonuç olarak insanlar kayıtlarını yaptılar telefonlarını kullanmaya devam ettiler.
    Ben telefonu sana satalı 1 seneden fazla olmuş.Şimdi senin derdin nedir onu anlamadım hala.

O zaman telefonun ikinci el piyasası 1400 liraydı ben telefonu 1100e sattım sana.
    Senin aldığın telefonda tek bir çizik var mıydı? Yoktu
    Aldığın telefon kayıtlı mıydı? Kayıtlıydı
    Bu telefon sen alıp kullandıktan sonra telefonun kapandı mı? Kapanmadı.
    Ben sana bu telefon bilmem kaç ay garantilidir faturalıdır gibi yanıltıcı laflar ettim mi? Etmedim.

Telefonunda tek bir çizik yoktu, tek bir arıza yoktu, faturalı olmadığını biliyordun ve sonuçta bu telefon kayıtlıydı.
    YASAL OLMAYAN yol dediğin, DEVLET KENDİSİ uyarı yaptı zamanında.Gidin 5 tl verin kayıt altında olmayan telefonlarınızı kayıt ettirin diye.
    Bu senin çok bildiğin grey ithalatla klon dediğin iki kayıt türünün arasında ne fark kalıyor bunuda bir anlatıver.

Yaptığın şey ayıp, çamur atmaktan başka birşey değil.Burda herkes neyin ne olduğunu açık açık okudu.Ben seni ne dolandırdım ne de söylediğimden farklı bir telefon sattım.

klon telefon ihbar edilirse, cezası 3 aydan başlar. senin derdin sadece telefonun kapanıp kapanmaması. ayrıca, o zaman telefonun değeri 850, 900 ytl arasıydı, ben senden 850 ytlye aldım. cüzdanımdaki paranın hesabını benden iyi bilme bir zahmet. senin dediğin fiyattan piyasaya girdi zaten alet. benim aldığım telefon değil, içine kopyaladıkları imei kayıtlıydı. hala aradaki farkı anlamamışsın. o 5 ytlye yapılan olay bu değil git iyi öğren. 1 sene geçsede, 2 sene geçsede, sana bu durumu anlattığımda, banane zaten bende bi sürü zarar ettim alırken satarken diyip, olayı başından savdın. bunun önemini geçen zaman belirlemiyor.
    ayrıca, benim zaten bahsettiğim olay, telefonun çizik olup olmaması değil farkettiysen. bana grey ithalat diyip, illegal olan birşeyi sattın. güvendiğim için kontrol bile etmedim orada. yani bak özetle olay şu, legal dedin ama illegalmiş. demekki neymiş, söylediğinden farklıymış sattığın telefon. evet, zaten bunları okuyan adam senin klon ve grey arasındaki farkları bilmediğini, bilmediğin şeyide sattığını okudu.

• quote:

Orjinalden alıntı: just sky

quote:

İstediğinizle geçebilirsiniz iletişime. Ben ilanda ne yazıyorsam o dur telefon.''Just sky'' la İstanbulda buluştuk elden yaptık alışverişi inkar edebiliyorsa etsin.Telefonu aldı inceledi ki ben ilanımda garantilidir fln gibi birşey demedim.Fiyatta ona göreydi zaten. İlan bulunabiliyorsa bulunsun telefon grey ithalattır diye açık açık yazdım.Ayrıca dediğim gibi elden yaptık alışverişi.Kendisi beni 2 ay sonra arayıp bu cihaz böyle böyleymiş dedi.Ben telefon alım satımıyla uğraşan biri değilim alıp kullandığım telefonu satıyorum sadece.Benim kullanım sürecinde sorun çıkarmayan kendisininde 2 aylık bir kullanım sürecinde problem çıkarmayan bir telefon, 2 ay sonra bu klon bilmem ne diye şikayet ediliyorsa ki grey ithalat olduğunu belirtmeme rağmen burda bir art niyet aramak lazım.

kardeşim grey ithalat ve klonun farkını bir öğrende gel bir zahmet. özrün kabahatinden büyük. orada okuldan arkadaşımın arkadaşı olduğun için, bu tip bir imei kontrolüne gerek duymadım. sen bana telefon GREY GARANTİLİ dedin. bu ne demektir; telefon distüribütörler tarafından değilde, farklı kurumlarca getirilmiş, YASAL olarak KAYIT altına alınmış demektir. klon ise şudur; telefon ülkeye girer, YASAL olarak kaydı yapılamaz, YASAL OLMAYAN yollarla kaydı yapılır, buda eski bir telefonun imeisinin asıl cihaza kopyalanması ile olur. saygılar..

Arkadaşlar bir ayrıntıyı bildirmek isterim... Arkadaşa çok fazla yüklenmeyin, ÇUNKU ELİMDE KVK GARANTİLI FATURALI (ozellikle belirtiyorum) olmasına ragmen ŞEREFSİZİN biri tarafından klonlanmış nokia telefon var...

Ve malesef ki hiçbirşey yapılamıyor... FATURASI oldugu için bir gsm hattına kullanıma acılabilecek... Faturası olmasa içerisinde KVK garantili bile yazsa hiçbir hat için kullanıma açmıyorlar...

garantili birşey arıyorsanız FATURA YOKSA HİÇBİR ANLAMI YOK!!! Size tavsiyem faturasız ya telefon almayın alıyorsanızda herşeye razı olun

• quote:

Orjinalden alıntı: feyt180

quote:

Orjinalden alıntı: just sky

quote:

Arkadaşlar bir ayrıntıyı bildirmek isterim... Arkadaşa çok fazla yüklenmeyin, ÇUNKU ELİMDE KVK GARANTİLI FATURALI (ozellikle belirtiyorum) olmasına ragmen ŞEREFSİZİN biri tarafından klonlanmış nokia telefon var...

Ve malesef ki hiçbirşey yapılamıyor... FATURASI oldugu için bir gsm hattına kullanıma acılabilecek... Faturası olmasa içerisinde KVK garantili bile yazsa hiçbir hat için kullanıma açmıyorlar...

garantili birşey arıyorsanız FATURA YOKSA HİÇBİR ANLAMI YOK!!! Size tavsiyem faturasız ya telefon almayın alıyorsanızda herşeye razı olun

biz grey denilen ürünün klon çıktığından bahsediyoruz. aldığımız telefonun imeisinin çalınmasından değil. o yüzden yüklenirim o arkadaşa.

• 1- kayıtlı olmasıyla klonlanmış olması aynı şey değildir. kayıtsızsa telefon kapanır gider, klonlanmışsa yasal suç teşkil eder...mahkemeye intikal ederse sonu iyi sonuçlanmaz..
    2- bu durum ortaya çıktıktan sonra seni aradığında "banane, benim sorunum değil" demen bile yeterince sorundur ve telefonun klon çıkmasından daha ayıp bir durumdur! arkasında duramayacağınız ürünü neden kullanır, neden satarsınız ?
    3- arada ortak arkadaşlar olduğu zaman imei kontrolünü yapmak dostluğun özüne aykırıdır..Ali ile defalarca alışverişimiz olmuştur ama bir kere böyle bir kontrol ihtiyacı hissetmemişizdir..DÜRÜSTLÜK birinci planda olduktan sonra sorun yoktur.
    4- bu zamana kadar bir ilanını görmediğim için bu konuyu dile getirme fırsatı olmadı. ilanı ilk ben gördüğüm için de konuyu ilk ben açtım..her üyenin diğer üyeler hakkında bilgi edinme hakkı vardır..ben bu durumda bilgilendirmeyi tercih ettim..

herkese iyi forumlar...

• İLAN HALA AKTİFTİR. TELEFON ''LEGAL'' OLARAK BAŞARI KAYITLI OLUP ALMAYA NİYETLİ ARKADAŞ TELEFONUN GBT'SİNİ ARAŞTIRABİLİR.

SAYGILAR.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.