Şimdi Ara

Samsung I9103 Galaxy R mi? Samsung I9001 Galaxy S Plus mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizce hangisi? Samsung I9001 Galaxy S Plus'In 512 mb. ram, Qualcomm MSM8255T 1400MHz tel çekirdekli işlemcisi, daha fazla konuşma süresi ve super amoled ekranı var.
    Samsung I9103 Galaxy R'ninde ''NVIDIA Tegra 2 Dual-core 1000MHz'' çift çekirdekli işlemcisi 1gb rami, kamera flaşı daha büyük ekranı var. Sizce hangisini almalıyım? Ayrıntılı karşılaştırma bu linkte :http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-I9103-Galaxy-R-vs-Samsung-I9001-Galaxy-S-Plus

• Kesinlikle Galaxy R.
  • Daha fazla cevap lütfen acillll
  • Galaxy R
  • aynı kulvarda değilller. Galaxy S2'nin farklı versiyonu olarak düşünmelisiniz.

S'lerle karşılaştırmayın.

Arc'tanda iyidir.
  • Donanım özellikleri yönüyle Galaxy R diyorum.
  • Biraz daha cevap pls.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY S İ9000
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben olsam I9001 galaxy plus alırdım benim için ekran güzelliği daha önemli, performans olarak galaxy r Dual-core 1 GHz Cortex-A9 olmasından dolayı daha önde ama galaxy s plus ın ekranının Super AMOLED capacitive touchscreen olması bana göre çok daha önemli sonuçta ikisinin hızlarında bir farklılık olsada ikisinin açamıyacağı şey yok tabi performans senin için herşey değilse
  • Teşekkrler biraz daha cevap alabilirmiyim acaba? Benim herhalde İ9103'e bütçem yetmiyecek herhalde s plus alacağım belki ama belki tutturursam tuttururum.Biraz daha cevap alabilirmiyim.?
  • Kardeş bende galaxy r var s plus ı da deneme fıratı buldum ve kesinlikle galaxy r kullanımı, oyun performansı ve ekranı ile öne geçiyor. Ekran nasıl olur diye sorarsan, ben s2 yi de denedim, galaxy r deki super clear lcd ekran kontrast dışında super amoled den iyidir.
  • galaxy r a bütçen yetmiyorsa galaxy r ile aynı donanımda motorola atrix var. hemde daha uygun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.