Arkadaşlar sizce hangisi? Samsung I9001 Galaxy S Plus'In 512 mb. ram, Qualcomm MSM8255T 1400MHz tel çekirdekli işlemcisi, daha fazla konuşma süresi ve super amoled ekranı var. Samsung I9103 Galaxy R'ninde ''NVIDIA Tegra 2 Dual-core 1000MHz'' çift çekirdekli işlemcisi 1gb rami, kamera flaşı daha büyük ekranı var. Sizce hangisini almalıyım? Ayrıntılı karşılaştırma bu linkte :http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-I9103-Galaxy-R-vs-Samsung-I9001-Galaxy-S-Plus
Kesinlikle Galaxy R.
Daha fazla cevap lütfen acillll
Galaxy R
aynı kulvarda değilller. Galaxy S2'nin farklı versiyonu olarak düşünmelisiniz.
ben olsam I9001 galaxy plus alırdım benim için ekran güzelliği daha önemli, performans olarak galaxy r Dual-core 1 GHz Cortex-A9 olmasından dolayı daha önde ama galaxy s plus ın ekranının Super AMOLED capacitive touchscreen olması bana göre çok daha önemli sonuçta ikisinin hızlarında bir farklılık olsada ikisinin açamıyacağı şey yok tabi performans senin için herşey değilse
Teşekkrler biraz daha cevap alabilirmiyim acaba? Benim herhalde İ9103'e bütçem yetmiyecek herhalde s plus alacağım belki ama belki tutturursam tuttururum.Biraz daha cevap alabilirmiyim.?
Kardeş bende galaxy r var s plus ı da deneme fıratı buldum ve kesinlikle galaxy r kullanımı, oyun performansı ve ekranı ile öne geçiyor. Ekran nasıl olur diye sorarsan, ben s2 yi de denedim, galaxy r deki super clear lcd ekran kontrast dışında super amoled den iyidir.
galaxy r a bütçen yetmiyorsa galaxy r ile aynı donanımda motorola atrix var. hemde daha uygun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme