Şimdi Ara

samsung i9082 Galaxy Grand alınır mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
5.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çift hatlı ama bnm çift hatla işim yok çok hoşuma gitti cihaz sizce alınır mı?

• Hocam 100 küsür ppi değeri var , + olarak 5.0 inç ekrana SGS2'nin İşlemcisini koymuşlar. Yani O fiyata daha iyi modeller alınabilir.
  • ppi degeri çok düşük değil mi yani pixelleri sayabiliriz manasına geliyor değil mi o paraya başka ne tavsiye edrsiniz?
  • beyler
  • Xperia S , Xperia İon , Galaxy S3 ( Sağlam 2. el olabilir ) , HTC One S öneririm hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KemalAY

Xperia S , Xperia İon , Galaxy S3 ( Sağlam 2. el olabilir ) , HTC One S öneririm hocam.

Ekran buyuk diye hosuma gitti kemal kardes fiyata uygun pek oyunla falan isim yok acikcasi internet performansi iyi gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renji Abarai

quote:

Xperia S , Xperia İon , Galaxy S3 ( Sağlam 2. el olabilir ) , HTC One S öneririm hocam.

Ekran buyuk diye hosuma gitti kemal kardes fiyata uygun pek oyunla falan isim yok acikcasi internet performansi iyi gibi

Ekranın pixelleri sorun çıkartmazsa alın bence . Her özelliği iyi sadece ekranı kötü gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merak ediyorum PPI değerleri 500 olunca ne olacak...

Altı üstü PDA yahu. Sanki herkesin gözler 300 PPI altında rahatsız olacak...

Grand kötü bir telefon değil. Ben detaylı inceledim. Bir de bakmayın insanların yok işlemcisi düşük yok PPI düşük.

Eğer ingilizceniz varsahttp://www.digitalsociety.org/2010/06/do-you-really-need-300-ppi-on-a-3-5-inch-phone/ makalesini okuyun derim.

Yoksa; translate.google.com adresinden çevirtiverin...

• Selamlar,

bende de bu cihazdan var... herkes note 2 zannediyor.

millette garip bir çift hat antisempatisi var. bende de tek hat olmasına rağmen bu telefonu bu fiyata görünce kaçırmadım, hd kaletesinde video çekimi var, jelly bean android var, telefon çok hızlı, çok nadir donma yaşanıyor ki donma olayı akıllı telefonların ekseriyetinde mevcut zaten. Olumsuz bir yanını da görmedim telefonun...

özetle telefon çok şık, ben telefon uzmanı değilim ama alırken çok araştırdım, internette pek çok karşılaştırma ve tanıtım videosu izledim ve aldım.

Alanın pişman olamayacağını hatta benim gibi iyi ki almışım diyeceğini düşünerek, almayı düşünüp karar veremeyenlere galaxy grand i tavsiye ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sportty2006 -- 23 Nisan 2013; 12:50:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: astegon

Merak ediyorum PPI değerleri 500 olunca ne olacak...

Grand kötü bir telefon değil. Ben detaylı inceledim. Bir de bakmayın insanların yok işlemcisi düşük yok PPI düşük.

Eğer ingilizceniz varsahttp://www.digitalsociety.org/2010/06/do-you-really-need-300-ppi-on-a-3-5-inch-phone/ makalesini okuyun derim.

Hocam ppi değeri uzaktan bakınca yeterli gibi ama net sayfalarında falan küçük yazıları okumanızda yüksek ppi değeri yarar sağlıyor

• quote:

quote:

Hocam ppi değeri uzaktan bakınca yeterli gibi ama net sayfalarında falan küçük yazıları okumanızda yüksek ppi değeri yarar sağlıyor

Ben pek katılmıyorum. Küçük yazıları okumak için ekranı yakınlaştırma (zoom-in) , ekranı kaydırma (pan - swipe) teknolojileri var. PPI değeri ne kadar yüksek olursa o kadar keskinlik olur. Bunu da çok ama çok zoom-in yapınca anlarsınız. Ayrıca ekrana belli bir mesafeden bakınca daha net ve parlak görürsünüz. Başka da bir laga lugası yok o işin.

Yazık, bir zamanlar fotoğraf makinelerindeki Megapixel rekabetini PDA'lerde PPI değerine entegre ettiler. 1000 ppi'lı telefonlar gelir yakında. Haha.

• Bugun cihazi biraz inceledim.Ppi degeri cidden dusuk ekran kalitesiz duruyor.Daha iyi modeller var bence pek yonelmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Ben pek katılmıyorum. Küçük yazıları okumak için ekranı yakınlaştırma (zoom-in) , ekranı kaydırma (pan - swipe) teknolojileri var. PPI değeri ne kadar yüksek olursa o kadar keskinlik olur. Bunu da çok ama çok zoom-in yapınca anlarsınız. Ayrıca ekrana belli bir mesafeden bakınca daha net ve parlak görürsünüz. Başka da bir laga lugası yok o işin.

Yazık, bir zamanlar fotoğraf makinelerindeki Megapixel rekabetini PDA'lerde PPI değerine entegre ettiler. 1000 ppi'lı telefonlar gelir yakında. Haha.

Hocam oyun gibi , Çoğu telefon 1024x768'se Bu 800x600 gibi .

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam oyun gibi , Çoğu telefon 1024x768'se Bu 800x600 gibi .

Boşver hocam. Zaten bu cihazlar PDA. Kısaca işini görsün, senin gözünü rahatsız etmesin yeter.

Onun dışında çözünürlüğün de bence bir anlamı yok, PPI değerinin de. Zaten 150 ve üstü PPI değeri insan gözünü rahatsız etmez büyük ekranlarda...

• 9082

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt346 -- 26 Nisan 2013; 13:02:21 >
  • benim için öncelik özellik iki hat (farklı operatörlere ait sim kartlar olsa dahi) farklı iki telefondaki gibi çalışıyormu.konuşurken diğerinin meşgul tonu vermesi.kapalı gibi görünmesi.yoksa ne diye bu telefonu alayım.bir tane kaliteli telefon diğer hat içinde basit ve küçük bir telefon yeterli olacaktır. görüntü kalitesi kamerası sonraki önceliklerim.
  • @mrt346

çifh hattım olmadığı için cevaplayamayacağım ama denediğim zaman yazarım.

herkese kolay gelsin...
  • Arkadaşlar bu telefonla aynı muadilde tek hatlı ne önerirsiniz ? Özellikleri benzer olacak.
  • nedense bu samsungun bilinmedik ara model telefonlarında sorun oluyor hep bence alma biraz daha ekleyip s3 alabilirsin veya xperia spde olabilir
  • Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum 9082 hala bir sorunla karşılaşmadım. Donma kasma vs. gibi sıkıntı yok. Ekran çözünürlüğü bence çok tatmin edici mükemmelin ötesini beklememek lazım bu fiyata zaten. Ama fotoğraf çekimi, video çekimi gerçekten çok güzel. Gece resimleri çok iyi diyebilirim. Hiç pişman olmadım, tek hat kullanıyorum çift kullanmadığımdan bilgi veremeyeceğim. Oyuna para vermedim dahaca, ama gps'deki çoğu sağlam oyunu oynamıştırım. "0" sıkıntı diyebilirim.

Düşünene öneririm, bu fiyata böyle telefon görmediğimide söyleyebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.