Şimdi Ara

Samsung i9070 Galaxy S Advance | ANA KONU (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.589
Cevap
13
Favori
162.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Knuckles The Echidna

Yanlışşsam düzeltin ama bildiğim kadarıyla bu ekranlar bir bütün halde duruyor.

Doğrudur. Benimki de kırıldı ve araştırdığımda komple değiştiğini öğrendim. Ancak değiştirmedim çok pahalı ve kırık kullanıyorum. :))
  • Bu forum biraz ölmüş fakat ben yazayım,önceden S Advance telefonum vardı,Telefonunuz
    için Maclaw tarafından Cynaogen mod 11 4.4.2 çıkmıştır,bilginize.Herşey çalışıyor.

maclaw.pl
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertank07

Bu forum biraz ölmüş fakat ben yazayım,önceden S Advance telefonum vardı,Telefonunuz
    için Maclaw tarafından Cynaogen mod 11 4.4.2 çıkmıştır,bilginize.Herşey çalışıyor.

maclaw.pl

rica etsem link atabilir misin kardeş
    xda da bulamadım
  • quote:

Bu forum biraz ölmüş fakat ben yazayım,önceden S Advance telefonum vardı,Telefonunuz

maclaw.pl

arkadaşım resim vs gösterir misin?
  • quote:

maclaw.pl

bide bu romu yüklemek için telefonun sürümü ne olması gerekiyor. Ben şuanda gingerbread kullanıyorum jellybeane yükseltmem gerekiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FarFara06

quote:

maclaw.pl

bide bu romu yüklemek için telefonun sürümü ne olması gerekiyor. Ben şuanda gingerbread kullanıyorum jellybeane yükseltmem gerekiyor mu?

Yok hayır sürüm önemli değil,cmw recovery modunuz varsa,recoveryden açıp yükleyeceksiniz,
    Bildiğiniz üzere sonradan gapps paketinide yükliyotrsun dostum o kadar.Yukarıdaki arkadaş resim
    demiş android kitkat 4.4.2 zaten belli ekran capsleri. Google gorsellerden cynaogen mod cm11
    yazdığınızda video ve resimler çıkabilir.Ben S3 mini maclaw in bu romunu kullanıyorum memnunum
    yaptığı bu rom S Advance için P li versiyona uygun değil diye biliyorum.

• quote:

quote:

maclaw.pl

xda da bulamadım

Link zaten yazmıştım dostum sitenin adresim maclaw.pl yapan kişi nin ismide Maclaw.

maclaw.pl

• quote:

quote:

maclaw.pl

arkadaşım resim vs gösterir misin?

buyur kardeş bunlar bendekiler
    Samsung i9070 Galaxy S Advance | ANA KONUSamsung i9070 Galaxy S Advance | ANA KONUSamsung i9070 Galaxy S Advance | ANA KONUSamsung i9070 Galaxy S Advance | ANA KONUSamsung i9070 Galaxy S Advance | ANA KONUSamsung i9070 Galaxy S Advance | ANA KONUSamsung i9070 Galaxy S Advance | ANA KONUSamsung i9070 Galaxy S Advance | ANA KONUSamsung i9070 Galaxy S Advance | ANA KONUSamsung i9070 Galaxy S Advance | ANA KONUSamsung i9070 Galaxy S Advance | ANA KONU

• quote:

quote:

quote:

maclaw.pl

xda da bulamadım

Link zaten yazmıştım dostum sitenin adresim maclaw.pl yapan kişi nin ismide Maclaw.

maclaw.pl

yükledim ama adamlar bugün yeni sürüm çıkarmışlar (şuan yüklediğimi başka bir yerden indirmiştim ) her işlemi baştan mı yapacağım (wipe cache/ google uygulamalarını flashlama falan ) yoksa sadece yeni sürümü flashlasam yeterli mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Rango- -- 6 Ocak 2014; 23:14:31 >

• S.a beyler ben ace 2 ana konudan geliyorum telefonum ace 2. S advance 4.1.2 sürümü bizim ace 2 gibi sorunlumu onu merak ettim. Kasmalar oluyomu youtubeda tel kafayı yiyomu. Yanıtlayan herkese şimdiden teşekkür ediyorum ve burdan herkese ace 2 ye geçecek olan almayı düşünrn varsa KESİNLİKLE ALMAYIN paranızı çöpe atarsınız. Biz aldığımıza bin pişmanız. Siz yine s advance modeline dua edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5 saat önce falan yükledim. Ne yalan söyleyim. Sevdim
    resimler için teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

maclaw.pl

xda da bulamadım

maclaw.pl

yükledim ama adamlar bugün yeni sürüm çıkarmışlar (şuan yüklediğimi başka bir yerden indirmiştim ) her işlemi baştan mı yapacağım (wipe cache/ google uygulamalarını flashlama falan ) yoksa sadece yeni sürümü flashlasam yeterli mi ?

cyanogen yüklü ise (sadece sürümü yükseltiyorsan) wipe yapmana gerek yok (orda yazanı çeviriyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knuckles The RedLion -- 7 Ocak 2014; 0:30:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ronay56

S.a beyler ben ace 2 ana konudan geliyorum telefonum ace 2. S advance 4.1.2 sürümü bizim ace 2 gibi sorunlumu onu merak ettim. Kasmalar oluyomu youtubeda tel kafayı yiyomu. Yanıtlayan herkese şimdiden teşekkür ediyorum ve burdan herkese ace 2 ye geçecek olan almayı düşünrn varsa KESİNLİKLE ALMAYIN paranızı çöpe atarsınız. Biz aldığımıza bin pişmanız. Siz yine s advance modeline dua edin.

sende cyanogen e gel ace 2 için çıkmış bir üst yorumda adres.

Bu arada arkadaşlar bu bütün sürümler UNOFFICIAL ona göre ^^
  • 1 sorunla geldim. şu an wifi çalışmıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ronay56

S.a beyler ben ace 2 ana konudan geliyorum telefonum ace 2. S advance 4.1.2 sürümü bizim ace 2 gibi sorunlumu onu merak ettim. Kasmalar oluyomu youtubeda tel kafayı yiyomu. Yanıtlayan herkese şimdiden teşekkür ediyorum ve burdan herkese ace 2 ye geçecek olan almayı düşünrn varsa KESİNLİKLE ALMAYIN paranızı çöpe atarsınız. Biz aldığımıza bin pişmanız. Siz yine s advance modeline dua edin.

sende cyanogen e gel ace 2 için çıkmış bir üst yorumda adres.

Bu arada arkadaşlar bu bütün sürümler UNOFFICIAL ona göre ^^

Abi cyanogen iyi ama daha yüklemeden yeni sürümü çıkıyor sim sorunuda kötü. Stock gb rom geçsen bazı önemli dosyalar desteklenmiyor. Jb zaten çekilecek halde değil. Birde kyrillos adında stabil bi jb romu var. Oda iyi ama 3-4 gün sonra oda bozuluyor. S advance modelindede jb kasıyormu bunu öğrenmek istiorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

1 sorunla geldim. şu an wifi çalışmıyor

arada bendede çalışmıyor aç kapa yapıyorum telefona. Bilmiyorum sizde durum nasıl ama benim telefonun şarjı müthiş gitmeye başladı sadece şarj durumu için bile bu romu kullanabilirim
  • quote:

quote:

arada bendede çalışmıyor aç kapa yapıyorum telefona. Bilmiyorum sizde durum nasıl ama benim telefonun şarjı müthiş gitmeye başladı sadece şarj durumu için bile bu romu kullanabilirim

ben factory reset ve yeniden flashlamak zorunda kaldım.
    (veri kaybım olmadı) pil durumunu bilemem. benim pilim ölü
  • quote:

quote:

quote:

ben factory reset ve yeniden flashlamak zorunda kaldım.
    (veri kaybım olmadı) pil durumunu bilemem. benim pilim ölü

wifi nasıl çalışıyor şuanda ? reset atmaktan bıktım kesin çözüm yolu var mı ?

• wifi yi ve telefonu hiç kapatmadım desem?
  • cm10.2 de görüntülü arama yoktu bunda var mı acaba arkadaşlar @FarFara06
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.