Şimdi Ara

Samsung i9070 Galaxy S Advance | ANA KONU (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.589
Cevap
13
Favori
162.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu ROM hakkındaki yorumlarınız nelerdir? Çok iyi bir ROM'a benziyor ama sadece I9070P için var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

quote:

Orijinalden alıntı: FarFara06

quote:

Beyler faturali kutulu piril piril cihaz 500e veriyrm

o kadar sıkıntıdan sonra bu cihazı alan olmaz bence

Teyze kızı almış geçen sene 1000 liraya...Hep dalga geçerdi nokia kullanmam ile fiyatı hemen düşüyor diye..3 sene önce aldığım N8i 400e verdim o şansını deniyor 300 alan olsa verecek ..Sanırım samsungun ürettiği en adi en sorunlu telefonu..

İkide bir rom yükleyip kernellerle acemice boğuşanlar için belki haklısınız ama aldığım günden buyana ne kasma sorunu ne de başka kronik sorun yaşamadım. 100 küsür uygulama yükledim ve hızlı+kaliteli hafıza kartı ile rahat 2 yıl daha kullanırım. Berbat bir telefon kullanmak istiyorsanız samsung galaxy ace yada nokia nın androidsiz ürettiği tüm modelleri deneyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: someone74

quote:

quote:

quote:

Beyler faturali kutulu piril piril cihaz 500e veriyrm

o kadar sıkıntıdan sonra bu cihazı alan olmaz bence

Teyze kızı almış geçen sene 1000 liraya...Hep dalga geçerdi nokia kullanmam ile fiyatı hemen düşüyor diye..3 sene önce aldığım N8i 400e verdim o şansını deniyor 300 alan olsa verecek ..Sanırım samsungun ürettiği en adi en sorunlu telefonu..

İkide bir rom yükleyip kernellerle acemice boğuşanlar için belki haklısınız ama aldığım günden buyana ne kasma sorunu ne de başka kronik sorun yaşamadım. 100 küsür uygulama yükledim ve hızlı+kaliteli hafıza kartı ile rahat 2 yıl daha kullanırım. Berbat bir telefon kullanmak istiyorsanız samsung galaxy ace yada nokia nın androidsiz ürettiği tüm modelleri deneyebilirsiniz.

• arkadaş bu telefonla android marketten ne asphalt 8 i nede kaliteli bir kaç oyunu arattığımda göremiyorum.4.1 yüükledim hiçbir değişiklik yok .oyunları desteklememesi imkansız. ace 2 de bütün oyunları görüyorum.ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: raptor_r

arkadaş bu telefonla android marketten ne asphalt 8 i nede kaliteli bir kaç oyunu arattığımda göremiyorum.4.1 yüükledim hiçbir değişiklik yok .oyunları desteklememesi imkansız. ace 2 de bütün oyunları görüyorum.ilginç

telefonu rootlayıp s2 gibi gösterin
  • Biz dua edelimde bootloader'da Knox yok gençler.
  • quote:

quote:

arkadaş bu telefonla android marketten ne asphalt 8 i nede kaliteli bir kaç oyunu arattığımda göremiyorum.4.1 yüükledim hiçbir değişiklik yok .oyunları desteklememesi imkansız. ace 2 de bütün oyunları görüyorum.ilginç

root olayından anlarım fakat s2 gibi nasıl gösterecez..varmı böyle bir konu
  • quote:

quote:

quote:

sen telefonu rootla gerisi çok basit gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: -Rango-

quote:

quote:

quote:

sen telefonu rootla gerisi çok basit gerçekten

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptor_r -- 25 Kasım 2013; 22:16:04 >

• allah rızası için bu s advance nasıl 2.3.6 olcak geri birisi anlatsın kırcam yoksa telefonu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: exoorist

allah rızası için bu s advance nasıl 2.3.6 olcak geri birisi anlatsın kırcam yoksa telefonu :)

XDA Developers
    [ Solved ] How to Downgrade JB 4.1.2 to GB 2.3.6
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2100642

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar, s advance min camı kırıldı, nerde yaptırabilirim - kaça mal olur hiçbir fikrim yok, yardımcı olur musunuz ?
  • heralde bu telefonu kullanan kalmadı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebulfeth

Arkadaşlar telefonun bataryası miadını doldurmaya başladı.Kısa sürede şarjı bitiyor artık. Yeni batarya almayı düşünüyorum.Şunun hakkında ne düşünüyorsunuz ?Güvenebilir miyim böyle bir bataryaya ?

> Batarya bu <

bnmde batarya şişti sürekli kapanıyodu 1yıl olmadı hemen pert oldu bunu aldım memnunum

http://www.akilliphone.com/Samsung-i9070-Galaxy-S-Advance-EB-535151VU-AA-Kalite-pil-Battery_9464.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ms3rtek -- 13 Aralık 2013; 20:04:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ertanboyer

arkadaşlar light jb ve cocore E-8.2 kullanın tavsiye ederim

Herhangi bi sorunu varmidir?

• saolun bakıorum şimdi biraz geç gördüm ama olsun :)
  • quote:

saolun bakıorum şimdi biraz geç gördüm ama olsun :)

hocam türkçe yok :)
  • quote:

quote:

Hocam resimler vardı orda kolay zaten pek uzun bi işlem değildi

• quote:

Orijinalden alıntı: King ov Hell

quote:

quote:

Hocam resimler vardı orda kolay zaten pek uzun bi işlem değildi

yok yok halettim hocam eline sağlık telefon kendine geldi
  • S advance icin ebayden siparis ettigim gold 2450 mah pili 1 aydir test ediyorum. 1 ay once shipping dahil 20 tl ye gelmisti ama orjinal pil ile ayni sure gidiyor. Olumsuz yonu pil bitmeye yakin 2. Uyaridan sonra kendini kapatiyor. Orjinal pilde bu uyari sayisi 5 kadardi. Olumlu gordugum yan ise 100 kusur program yukledikten sonra bir parca arka planda calisan utgulamalardan oturu kasma sorunu tamamen ortadan kalkti.
    Merak ettigim bu pili orjinal sarjindan ziyade s3 sarji ile mi kullansam iyi olur? Cunku volttan ziyade amper farki var ve s3 pilleri dahi 2100 mah.
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.