Şimdi Ara

Samsung I9003 Galaxy SL >ANA KONU<Yeni 2.3.6> (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.473
Cevap
11
Favori
285.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

XXKPU-CFROOT-29-02-2012.tar

DDKP3-CFROOT-12-02-2012.tar

DDKP2-CFROOT-23-12-2011.tar
    DDKP2-CFROOT-19-12-2011.tar

DDKP1-CFROOT-23-12-2011.tar
    DDKP1-CFROOT-19-12-2011.tar

XXKPQ-CFROOT-UCK-16-12-2011.tar
    With UC Kernel V6.

CFROOT-XXKPQ-17-11-2011.tar
    Module: tun.ko for XXKPQ.

burada benimki kpu olan en baştaki yani. indirdim tar dosyası cıktı. bunu nasıl kurcam odin ile pda mı gösteriym? burda uc kernel v6 falan yazmıs ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MmarSnan -- 22 Mart 2012; 0:39:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MmarSnan

Here are the links.

With UC Kernel V6.

burada benimki kpu olan en baştaki yani. indirdim tar dosyası cıktı. bunu nasıl kurcam odin ile pda mı gösteriym? burda uc kernel v6 falan yazmıs ama

telefon hakkında ya girin. orada kernel sürümü yazar. onu da soylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardicli2000 -- 22 Mart 2012; 0:50:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanrupid

2.3.6 son update'i de içeren Türk romunu kullanıp telefonunu rootlayan var mı arkadaşlar?
    Root yaptıktan sonra google play store'a sorunsuz erişim yapılabiliyor mu merak ettim...

Ben yaptım .. son guncelleme .. root lu kernel yükledim .. herşey çalışıyor .. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardicli2000

quote:

Here are the links.

With UC Kernel V6.

telefon hakkında ya girin. orada kernel sürümü yazar. onu da soylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim

GINGERBREAD.XXKPU

2.6.35.7-CL984714
    se.infra@SEP-55 #1

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ardicli2000

quote:

Here are the links.

With UC Kernel V6.

GINGERBREAD.XXKPU

2.6.35.7-CL984714
    se.infra@SEP-55 #1

muhtemelen kernel surumunuz de xxkpu. yani doğru dosyayı indirdiniz. telefonu kapatın. sim kart ve hafıza kartını çıkarın. download moda alıp odin e bağlayın. pda kısmına dosyayı seçin. sol üstte iki tane seçenek seçimi olsun (tek dosya yüklemesi gibi). sonra da yükleyin ve bekleyin telefon tekrardan başlasın.

• tamam ben başka yerde anlatımını buldum oradan doğru yaptım
  • arkadaslar ilk sifir aldigimda cok hizliydi suan cok yavas acaba virus falanmi kapti dusunuyorum format aticam atmayi bilmiyorum bi yardimci olursaniz sevinirim veya servisemi vereyim ?

ve son sorum ben bu telefonun beyaz arka kapagini almak istiyorumda serviste tahmini fiyati nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h4kn3r -- 22 Mart 2012; 11:28:47 >
  • Anabant: I9003JXKP3
    Kernel:
    2.6.35.7-CL982987
    dpi@DELL155#1
    Yapım no: GINGERBREAD.JVKPE

Ben hangi root işlemini tercih etmeliyim?

Orijinal Türk romunu kullanıyorum. IMEI kaybetme hadisesini yaşamak istemiyorum açıkçası. Bir de kernel'e filan dokunmadan root etmek için bir yöntem varsa onu tercih ederim. Şu an telefon iyi çalışıyor çünkü :)
  • neden kimse cevap vermiyor burası yardımlaşmak için açılmadı mı ben yanlış yerden mi yardım bekliyorum yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oz_ge

neden kimse cevap vermiyor burası yardımlaşmak için açılmadı mı ben yanlış yerden mi yardım bekliyorum yoksa?

bir ihtimal ayarlardan sarsıntı önleme açık mı bak eğer açık ise bir kaç saniye bekleme sonrası elin titremesine göre geç çekebiliyor
  • quote:

Anabant: I9003JXKP3
    Kernel:
    2.6.35.7-CL982987
    dpi@DELL155#1

Orijinal Türk romunu kullanıyorum. IMEI kaybetme hadisesini yaşamak istemiyorum açıkçası. Bir de kernel'e filan dokunmadan root etmek için bir yöntem varsa onu tercih ederim. Şu an telefon iyi çalışıyor çünkü :)

kernel yüklemede imei kaybı olmaz diye biliyorum.. kernel harici root lama bir kaç tane çeşit denedim 2.3.6 ile olmadı.. muhtemelen sürüm yeni olduğu için olayı henüz çözemediler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oz_ge

arkadaşlar telefonla fotoğraf çekeceğim zaman tuşa bastıktan 3-4 saniye sonra fotoğrafı çekiyor neden bu kadar geç oluyor bilgisi olan varmı acaba?

Telefonunuzun romu nedir, hangi güncellemeleri yaptınız? Bu soruların cevabı önemli.

Eğer kayıt yeri olarak sd kartı kullanıyorsanız ve arka planda sürekli sd karta da erişen birden fazla uygulama açıksa yavaşlık olması normal.

Bir de sd kartınızın yazma hızının düşük olmasından kaynaklanıyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haddat

quote:

Anabant: I9003JXKP3
    Kernel:
    2.6.35.7-CL982987
    dpi@DELL155#1

kernel yüklemede imei kaybı olmaz diye biliyorum.. kernel harici root lama bir kaç tane çeşit denedim 2.3.6 ile olmadı.. muhtemelen sürüm yeni olduğu için olayı henüz çözemediler..

Cevabınız için teşekkürler. Acaba uyguladığınız ve başarısız olan yöntemler hangileri? Link paylaşabilirseniz sevinirim.

• quote:

tamam ben başka yerde anlatımını buldum oradan doğru yaptım

Anlatımı nerden buldunuz??şu anda aynı sürümü kullanıyoruz.link var mı??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: malibukont

quote:

http://www.androidauthority.com/root-galaxy-sl-i9003-gingerbread-37214/ Anlatım Linki Bu
    http://www.mediafire.com/?17cte90zl3ml83d Root Dosyası Da Burada

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: malibukont

quote:

http://www.androidauthority.com/root-galaxy-sl-i9003-gingerbread-37214/ Anlatım Linki Bu
    http://www.mediafire.com/?17cte90zl3ml83d Root Dosyası Da Burada

paylaşım için teşekkürler..

• @Sanrupid..
    Genelde mobilden giriş yaptığım için.. link vermem zor .. kusura kalma.. müsait zamanda ..

yukarda arkadaş link vermiş dene istersen ..
  • root işi hallolduktan sonra yeni bi sıkıntım daha var. 3.5mm jakı televizyon çıkışına çeviren aparatı aldım fakat telefonun ekran ayarlarında tv out seçeneği yok. bu telefonda tv out desteği yok mu yoksa bu versiyonda mı yok? veya program mı kullanmak gerekir? bilen var mı?
  • Sanırsam tv çıkışı yok.. bir tek burda ilk sayfada yazmışlar.. başka hiç bir yerde ras gelmedim.. yazım hatası sanırım.. sadece dlna üzerinden smart tv niz varsa bağlana bilir..
  • quote:

root işi hallolduktan sonra yeni bi sıkıntım daha var. 3.5mm jakı televizyon çıkışına çeviren aparatı aldım fakat telefonun ekran ayarlarında tv out seçeneği yok. bu telefonda tv out desteği yok mu yoksa bu versiyonda mı yok? veya program mı kullanmak gerekir? bilen var mı?

Telefonunuz LCD ise ve all share özelliği destekliyorsa bu sayede kablosuz bir şekilde görüntü aktarımı sağlayabilirsiniz.

Aksi takdirde standart bir tv ye nasıl görüntü aktarılacağı konusunda bir fikrim yok maalesef. İmkan da olmayabilir.
  • 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.