Şimdi Ara

Samsung i8910 Omnia HD - 8 MP / HD video / 3.7 inç ekran / WI-FI / GPS (996. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35.979
Cevap
16
Favori
1.872.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 994995996997998
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ScorpioX

Bu arada bende i8910 aldım :)). hemde ucuza 670 tl ye ..ama 8 GB lık olanından (Samsung By kore yazıyor arkasında ). yutdışından geldi. .

hayırlı olsun...çok ucuza almışsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qaya -- 3 Şubat 2010; 14:46:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onekc

quote:

Bu arada bende i8910 aldım :)). hemde ucuza 670 tl ye ..ama 8 GB lık olanından (Samsung By kore yazıyor arkasında ). yutdışından geldi. .

hayırlı olsun...çok ucuza almışsın..

Saol çin malı diye korkmuştum ama. sağlam çıktı. kore malı çıktı. yoksa bu kadar ucuza sıfırı bulmazadım..

Orijinalden alıntı: FIRST

quote:

Orijinalden alıntı: MoHeNDiz

mp3lerini E:Mass Memory/Sound Files/Digital Sounds/music icine at...music klasörü olusturup icine at bütün mp3 lerini...

yükledikten sonra kütüphaneyi yenileme demeyi unutmayin oda seceneklerden yapiliyo .

Arkadaslar öncelikle tesekkürler cevabiniz icin ama dediginiz sekilde yaptim ama genende 0 dosya bulundu diyor yenilemeden ?

sizde nasil oluyor bende olmuyor cözmüs degilim?

Orijinalden alıntı: billurben

quote:

Orijinalden alıntı: shehzade

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tahayasin1

quote:

Orijinalden alıntı: shakss

arkadaslar acil cevap;
    h 2.0 fw nin içinden Modem_JA1.exe bu dosya cıktır. nedir bu dosya. debrandan oncemi sonramı yapıyoruz

selam
    ilk önce bunu "CODE_I8910_HX2.0_A0_CSC_I8910_HX2.0_A0"
    yükledikten sonra pin kodunu gir telefonu kapatin
    sonra yine BOOT moduna girin ayni sekilde bunu "Modem_JA1" yükleyin
    Saygilar

arkadaslar 2.03 speed modunu yükledim ve icinde MODEM falan cikmadi ?

Bi eksik olmaz demi telde?

bide telefonda ki mp3 leri görmüyor ne yapmam lazim simdi? :(

Arkadaslar kimse mi yardimci olmayacak? :(

arkadaşım HX 2.0.3 de Modem JA1 yok zaten. eğer HX2.0 Final yüklemek istersen Modem JA1 zaten zip'i açınca içinden çıkıyor. Ayrıca final yüklemeni de tavsiye ediyorum.

ama neden FINAL , bazi arkadaslarin final versiyonda video ve ses senk. sorunu var diyolar vs. Final in arti yönlerini bana anlatabilir misin?

• Arkadaşlar bende HD filrmler var 720p ve 1080 bluray filmleri ama Telefonu kopyalıyorum Sadece ses var. görüntü yok . kodek hatası veriyor. Sizdede öylmi? Denedinizmi böyle fimleri ??
    bende i8910 converter ediyorum ancak öyle izleyebiliyorum.

Arkadaslar öncelikle tesekkürler cevabiniz icin ama dediginiz sekilde yaptim ama genende 0 dosya bulundu diyor yenilemeden ?

e nin içine music diye klasör açıp birde öyle dene
  • bilgileriniz için tesekkur ederim peki arkadaslar ben telefona accuweather.sis doyasını bluetooth yoluyla telefona attım ancak ac dedigim zaman sanki bir zipli dosya gibi goruyor ve icinde . png uzantılı dosyalar cıkıyor benim bu program hangi yontem ile kurmam gerekiyor

Telefonu fotoğraf ve video için çok az kullanıyorum, çekim amaçlı. film seyrederken belirttiğin sorunlara rastlamadım. HX 2.0 final dışındaki 2 versiyonlarını stabil kullanamadığım bazı sorunlar yaşadığım için Final bana daha cazip geldi.

Orijinalden alıntı: no_fear78

quote:

e nin içine music diye klasör açıp birde öyle dene

Eywallah hocam simdi oldu, tesekkürler.

Peki biri bana HX 2.0 final ve HX2.03 speed arasindaki farki anlatabilir mi ? ben speed kurdum foto ve video daha iyi daha fazla batarya süresi ve daha hizli oldugunu söyledikleri icin yanlis mi yoksa final de benim bilmedigim vazgecilmez bi özellik mi var?

• arkadaslar tlf'nu usb kablosuyla wabcam olarak kullanabilecegimiz bir program varmi,yada böyle birsey mümkünmü?

Orijinalden alıntı: bykubi

arkadaslar tlf'nu usb kablosuyla wabcam olarak kullanabilecegimiz bir program varmi,yada böyle birsey mümkünmü?

bluetooth ile mümkündür böyle bi program vardır ismini hatırlayamıyacam ama kesin bilen biri vardır burda o arkadaşlar yardımcı olur

Orijinalden alıntı: Launcher

quote:

Orijinalden alıntı: MKA1881

quote:

Orijinalden alıntı: barkanes

MKA1881,
    çekimler gerekten çok iyi gece modunda flash olmadan nasıl bu kadar yüksek performans alabildin

Daha iyi sonuçlar bile alınabilir. Tek yapılacak şey titretmemek. Telefonun alt kısmını sabit bir yere dayadım ve deklanşöre basarken de sarsmamak gerek.

Foto çekimi sırasında genel kanı cihazı titretmemek şeklinde. Tuşa basarken bu zor oluyor elbette, bunu engellemek için çekim sırasında 2 saniyelik timer kurarak titretmeden foto çekebilirsiniz. Yani cihaz siz çekim tuşuna bastıktan sonra 2 saniye geri sayarak çekim yapar.

Doğru haklısınız. Daha iyi sonuçlar alınabilir.
    Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hurriyetlerini ve daha sonra istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: avsar11

quote:

Orijinalden alıntı: bykubi

arkadaslar tlf'nu usb kablosuyla wabcam olarak kullanabilecegimiz bir program varmi,yada böyle birsey mümkünmü?

bluetooth ile mümkündür böyle bi program vardır ismini hatırlayamıyacam ama kesin bilen biri vardır burda o arkadaşlar yardımcı olur

dostum o pragram bende var şimdi tam siteye yüklüyordum. birazdan linkler hazır olur. ben şimdi denedim evde 10 metreye kadar mesafe ile kablosuz kamera çekiyor. Blututla çlışıyor.

Telefonu BLUTUTLA KABLOSUZ kamera olarak kullanma..

açıklama ve kurma içinde mevcut.
    Lİnk burda :http://i8910.forumup.com/viewtopic.php?p=179&mforum=i8910#179
  • Linkler niye görünmüyor ??http://i8910.forumup.com/viewtopic.php?p=179&mforum=i8910#179
    *** şeklinde. yazan yere .forumup yazın.
  • quote:

Linkler niye görünmüyor ??http://i8910.****.com/viewtopic.php?p=179&mforum=i8910#179
    *** şeklinde. yazan yere .**** yazın.

* gözüken yerlerin arasına - gibi bir karakter koyun gözükür.
    Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hurriyetlerini ve daha sonra istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: MKA1881

quote:

Linkler niye görünmüyor ??http://i8910.****.com/viewtopic.php?p=179&mforum=i8910#179
    *** şeklinde. yazan yere .**** yazın.

* gözüken yerlerin arasına - gibi bir karakter koyun gözükür.

teşekürler dostum. yaptım.. f-orumup yazıyorum yine **** çıkıyordu ilginç :)))

• arkadaslar aranızda cep telefonuna garmini kuran var mı deli oldum ya v.5.00.50, 60 hicbirsey kuramadim

Orijinalden alıntı: evo17

arkadaslar aranızda cep telefonuna garmini kuran var mı deli oldum ya v.5.00.50, 60 hicbirsey kuramadim

evo17 kardeş. Sitedeki eski link te hata vardı.. onu düzelttim .en son linker orda ben biraz önce kurdum. çalıştı. .Haklısın eski linkten indirdiğnde hata vardı ama düzelttim. son defa dene. olmazsa pm ile imei ni gönder sna o iki dosyayı yapıp göndereyim hemen.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.