Şimdi Ara

Samsung i8910 Omnia HD - 8 MP / HD video / 3.7 inç ekran / WI-FI / GPS (832. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35.979
Cevap
16
Favori
1.868.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 830831832833834
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ertug-TR

quote:

Orijinalden alıntı: aydink_1903

quote:

quote:

dün bir gece klübünde birsürü resim ve video çektim, hadi videoyu geçiyorum ama fotolar bu kadarmı berbat çekilir yaw.. her türlü modda denedim ayar yaptım ama bütün resimler rezil rüsva çıktı. videolar desen çıkan sesler patlamış. benim çok az duymam gerek herhaldeki patlamasın hoparlör..

bu resim çekme için yapılacak ince bi ayrıntı yokmu? ya çok karanlık çıkıyo, ya görüntü kayıyo, ya çok kirli gösteriyo.. af ayarı ne olması lazım, gece önümde çekeceğim adamın net çıkması için hangi yollar gerekiyor.. ayrıca yaklaşık 30 resim ve 20 video çektim 2.şer dkklık ve fotoları w6m videolarıda 1280 çektim, ortam taramaya girince böle bi kasılma görmedim resmen 4 kere telefon kitlendi falan reset attım :S gece önünde hareketli bişey olduğu zaman çekmesi imkansız gibi.. yanımda n95 var, cillop gibi çekiyo.. acayip uyuz oldum. 8mp güvenerek aldım telefonu.. sadece gündüz çekiyosa ayvayı yedik. acil yardımlarınızı bekliyorum :(

N95 kullanmasak söylediklerinize inanacağız.

Size tek tavsiyem telefonu derhal elinizden çıkarmanız olacaktır. Zararın neresinden dönerseniz kardır. Hiç bir telefondan gerçek kamera görüntüsü almanız mümkün değil.

Kolay Gelsin

kaç kişisiniz orda bilmiyomda, kanıt ispat gibi alternatif seçenek sunmak zorunda değilim.. inanmayabilirsiniz yani.. yardım istedim sadece, birçokda yardım isteyeceğim malumen.. gece klübünde hafif hareketli resimlerde yaklaşık 3-5 metre mesafelerden artık flaşındanmıdır, bilmiyom ama n95li arkadaşım şov yaptı resmen.. hee belki ayarlarım bozuktur tabi en doğru ayarları istiyorum sadece... teşekkürler..

telefonun lensi çok hassas olduğu için az ışıklı ortamlarda telefonun fotoğraf çekimi gerçekten kötü bu konuda sana katılmamak elde değil, ama diğer telefonların ve n95 inkide az ışıklı ortamlarda kötü, telefona alışınca daha iyi fotoğraflar çekeceğinden eminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cssbaycelebi

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

telefona bir kaç uygulama yükledim. fakat bu uygulamaları yükledikten sonra uygulamaları kaldırdığımız installed( yüklü uygulamalar) klasörüne bir türlü giremiyotum. telefonu kapatıp açtım yine de düzelmedi. hard format mı lazım acaba? yoksa soft format yeter mi? yada başka bir çözüm yolu var mıdır?

sorunun cevabını bilen yok mu?

c2z aktif olduğu için yapabilir o değilse ve format atmak istemiyorsanız son yüklediklerinizden başlayarak kaldırın uygulama oyun ve temaları neyin neden olduğunu bulursunuz böylece.

Kolay Gelsin

programları installede giremeden nasıl kaldırabilirim?

Vallahi ne söylesem ki şimdi bu soruya, yine başka türlü anlaşılır neyse.

Program veya oyunların olduğu menüde Düzenle ye girin
    Sileceğiniz şeyi tek tıkla seçin
    Seçeneklerden Kaldır a basın

Ne istiyorsanız kaldırır, tek temalar kalır onlarında başka yolları var.

Kolay Gelsin

dediğin yöntem işe yaramasada teşekkürler. (ben de becerememiş olabilirim)

uygulama yöneticisine gitmeden program silme

Menu
    Seçenekler
    Düzenle

Burada tüm program ikonlarında dolaşabilir iç klasörlere girebilirsiniz uygulamalar araçlar oyun gibi. Sileceğiniz uygulamayı seçip

Seçenekler
    Kaldır

Doğaldırki ana programları(telefonda yüklü gelen) ve klasörleri silmek mümkün değildir.

Icon taşımada aynı şekilde sürükleyerek yapılır. En temel telefon bilgilerinden biridir.

Kolay gelsin

• @cssbaycelebi

inşallah en büyük çözünürlükte çekiyom gerçi ayrıca ardıardına bayaa resim çekip video çekince kilitleniyo telefon bazen.. 1 gb video çekmişim 15 adet bianda çokmu yüklendik acaba :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 21 Aralık 2009; 20:53:33 >
  • quote:

anladım :((

demek ki arkadaşın sen den daha az kafayı bulmuş, eli daha az titremiş ve n95 le bile senden iyi resimler çekmiş.(bu yazıyı hoşgörüne sığınarak yazıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cssbaycelebi -- 21 Aralık 2009; 20:55:00 >
  • Bu tel fotoda beni de bazen utandiriyor, hele hele birinin eline verip foto cek desek epey yonlendirmek gerek (titretme, cektikten sonra kipirdatma 2sn falan gibi.) .O yuzden kendi fotom cok az hep baskalarini iyi ayarlayip cekiyorum. Ama sanirim bu da ilerde yazilimla cozulecek pekcok sorunumuzun cozuldugu gibi. Samsung Hyperx vs. bununicin ugrasiyorlar.Bence fotograflardan beklentiyi cok tutmamak lazim sonucta ne de olsa telefon
  • Ertug-Tr yazılımınız nedir?
  • quote:

quote:

anladım :((

demek ki arkadaşın sen den daha az kafayı bulmuş, eli daha az titrememiş ve n95 le bile senden iyi resimler çekmiş.(bu yazıyı hoşgörüne sığınarak yazıyorum)

yok alkol kullanmıyom zaten :) ama o çeke çeke işin pirini öğrenmiş... gerçi şimdi hatırladım oda daha önce samsung kullanmış 1 yıl ayarını aramış foto çekimi için :)
    titreme olayına katılıyorum ama tripod gibi olmam lazım nerdeyse :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker2009

Ertug-Tr yazılımınız nedir?

orjinal TURII2 hocam

ik1973 hocam ben telefonu birisine verince o parmaklarıyla öle bi dokunuyoki bi bakmışım mesaj yazmış resmen :) ama çok fazla beklentideydim okadar araştırmama rağmen :(.. gerçi şuan için daha iyiside yok gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 21 Aralık 2009; 21:02:01 >
  • aydink_1903, sana bi konuda danışmam gerek, mylook adlı program var arka planı seçtiğim fotoğraflarda 1dakikada 1 değiştiriyor... bu programı ultra edit vs. programla editleyim bu süreyi 1sn yapma şansımız var mı? çünkü eğer bunu başarırsak 360*640 boyutunda kaliteli jpgleri arka arkaya sıralayıp, gif gibi animasyonlu arka plan elde edebiliriz...

program linki aşağıda...

http://forums.samsungi8910omnia.com/attachments/samsung-i8910-omnia-hd-games-applications/1065d1259094634-dec-21-breaking-news-clock-tube-analogue-red-widget-animation-futuristic-myloook.sis.zip

• selam srkadaslar sizlerle cok kaliteli bir mp3 calari paylasiyorum gerci daha oncede paylasmistim ama bu son sürüm
    r-apid aradaki cizgiyi silin
    Saygilar

1.http://r-apidshare.com/files/324036720/LCG_Jukebox_V.2.50.rar

2.http://ul.to/3vzcdb
  • quote:

quote:

orjinal TURII2 hocam

hımm ok, 1.FW DE çok çok kötü idi o yüzden sordum... işallah fotograf kalitesi düzeltilebilir, ama yine de ben çok memnunum... geceleri ya da kapalı alanlar sıkıntı tabi....
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

telefona bir kaç uygulama yükledim. fakat bu uygulamaları yükledikten sonra uygulamaları kaldırdığımız installed( yüklü uygulamalar) klasörüne bir türlü giremiyotum. telefonu kapatıp açtım yine de düzelmedi. hard format mı lazım acaba? yoksa soft format yeter mi? yada başka bir çözüm yolu var mıdır?

sorunun cevabını bilen yok mu?

c2z aktif olduğu için yapabilir o değilse ve format atmak istemiyorsanız son yüklediklerinizden başlayarak kaldırın uygulama oyun ve temaları neyin neden olduğunu bulursunuz böylece.

Kolay Gelsin

programları installede giremeden nasıl kaldırabilirim?

Vallahi ne söylesem ki şimdi bu soruya, yine başka türlü anlaşılır neyse.

Program veya oyunların olduğu menüde Düzenle ye girin
    Sileceğiniz şeyi tek tıkla seçin
    Seçeneklerden Kaldır a basın

Ne istiyorsanız kaldırır, tek temalar kalır onlarında başka yolları var.

Kolay Gelsin

dediğin yöntem işe yaramasada teşekkürler. (ben de becerememiş olabilirim)

uygulama yöneticisine gitmeden program silme

Menu
    Seçenekler
    Düzenle

Burada tüm program ikonlarında dolaşabilir iç klasörlere girebilirsiniz uygulamalar araçlar oyun gibi. Sileceğiniz uygulamayı seçip

Seçenekler
    Kaldır

Doğaldırki ana programları(telefonda yüklü gelen) ve klasörleri silmek mümkün değildir.

Icon taşımada aynı şekilde sürükleyerek yapılır. En temel telefon bilgilerinden biridir.

Kolay gelsin

bu dediğini bide sen denermisin arkadaş, ben dediğini harfen yaptım ama menü-seçenekler-düzenleden uygulamayı seçip uygulamayı kaldıramıyorum.çünlü öyle bir şık çıkmıyor.forumdaki diğer arkadaşlar deneyebilirse çok iyi olur.

• quote:

quote:

quote:

orjinal TURII2 hocam

hımm ok, 1.FW DE çok çok kötü idi o yüzden sordum... işallah fotograf kalitesi düzeltilebilir, ama yine de ben çok memnunum... geceleri ya da kapalı alanlar sıkıntı tabi....

aynen hocam inşallah.. zaten şu ferrari gt hd'yide bulamadık :)) o dediğin forumdanda araştırdım, youtubedan adamada mesaj attım ama kimse bilmiyo nası kurulmuş o telefona o oyun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MKA1881

HX_1.7 Türkçe içeriği olan FW için link verebilecek var mı?

Yok mu kimsede yani. Hyperx'in sitesinden download edilemiyor. eror veriyor.
  • cssbaycelebi oluyor aydink arkadasin dedigi. senin icin bir progrmi feda ettim yani hatta programi kaldirmadan onayda aliyor.
  • quote:

quote:

http://hyperx.garrettcullum.com/CODE_I8910_HX1.7_russian.rar
  • quote:

quote:

quote:

http://hyperx.garrettcullum.com/CODE_I8910_HX1.7_russian.rar

Hay Allah razı olsun hocam

• quote:

aydink_1903, sana bi konuda danışmam gerek, mylook adlı program var arka planı seçtiğim fotoğraflarda 1dakikada 1 değiştiriyor... bu programı ultra edit vs. programla editleyim bu süreyi 1sn yapma şansımız var mı? çünkü eğer bunu başarırsak 360*640 boyutunda kaliteli jpgleri arka arkaya sıralayıp, gif gibi animasyonlu arka plan elde edebiliriz...

program linki aşağıda...

http://forums.samsungi8910omnia.com/attachments/samsung-i8910-omnia-hd-games-applications/1065d1259094634-dec-21-breaking-news-clock-tube-analogue-red-widget-animation-futuristic-myloook.sis.zip

unsis veya sis compiler ile sis i açıp içinde editlemeniz lazım tabii ki korumalı değilse, korumalıysa açamazsınız maalesef. Ultraeditle olmaz.

Pil tüketiminin öyle bir uygulamada nasıl olacağını hesaba kattığınızı düşünüyorum.

Kolay Gelsin

• quote:

quote:

aydink_1903, sana bi konuda danışmam gerek, mylook adlı program var arka planı seçtiğim fotoğraflarda 1dakikada 1 değiştiriyor... bu programı ultra edit vs. programla editleyim bu süreyi 1sn yapma şansımız var mı? çünkü eğer bunu başarırsak 360*640 boyutunda kaliteli jpgleri arka arkaya sıralayıp, gif gibi animasyonlu arka plan elde edebiliriz...

program linki aşağıda...

unsis veya sis compiler ile sis i açıp içinde editlemeniz lazım tabii ki korumalı değilse, korumalıysa açamazsınız maalesef. Ultraeditle olmaz.

Pil tüketiminin öyle bir uygulamada nasıl olacağını hesaba kattığınızı düşünüyorum.

Kolay Gelsin

teşekkür ederim... pil tüketimini tahmin etsemde denemek istiyorum... hatta içimden bir ses o kadarda pil harcamayağını söylüyor...

• evet arkadaşlar denesemde çırpınsamda nasıl yapacağımı bilemedim beceremedim... programcılıktan ya da ne biliyim editleme işleminden , javadan da olabilir bilmiyorum işte:) yukarda aydink_1903 e yazdığım mesajdaki olayı gerçekleştirmemiz lazım...

my look adlı program dakikada bir arka planı değiştiriyor eğer bunu 1.sn yaparsak arka plana mütiş şeyler yapmayı düşünüyorum (saniyede bir arka arkaya değişen resimler , böylece hareketli arka plan... örneğin kar yağması, göz açıp kapayan canlılar, yılbaşı ağacı ışıkları yanıp sönen... gibi ) eğer yapabilen arkadaş olursa minnettar kalırım...
  • 
Sayfa: önceki 830831832833834
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.