Şimdi Ara

Samsung i8910 Omnia HD - 8 MP / HD video / 3.7 inç ekran / WI-FI / GPS (654. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
35.979
Cevap
16
Favori
1.905.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 652653654655656
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2) Joker2009
    3) 1_BuRaK_1
    4) westblue26
    5) mertinmez
    6) Dush
    7) Yagami Light
    8) cssbaycelebi
    9. Tahayasin
    10.tgezer
    11)nanaka9
    12)mangoz
    13)Dadvi

Orijinalden alıntı: Dadvi

1) hakanaresh
    2) Joker2009
    3) 1_BuRaK_1
    4) westblue26
    5) mertinmez
    6) Dush
    7) Yagami Light
    8) cssbaycelebi
    9. Tahayasin
    10.tgezer
    11)nanaka9
    12)mangoz
    13)Dadvi

arkadaşlarım tema paylaşım bölümü çok ilgi görmüyor .. zaten burda da çok konuşulcak bişey kalmıyor bazen lütfen var olan , kullanmakta olduğunuz tema, hoş zil sesi, yeni çıkan ya da harika dediğiniz program, duvar kağıtları varsa burdan paylaşalım hem bu topiği canlı tutalım...

ben bu konuya email abonesiyim yukarda var sizde ücretsiz olabilirsiniz... ben forumdayken biri herhangi bişi yazarsa msnimden uyarı sesi geliyor ve hemen buraya giriip okuyorum... tabii bu güzelliğe değer diyerek posta kutumu 2 gündde bir temizliyorum... sizde kullanmadığınız ya da yeni açacağınız bir e maille aynısını yapabilirsiniz... burdan anlık yazışma gibi oluyor...

• bende aynı şeyi resim bölümü için diyecektim . Neden ilgisiz kalıyoruz resim bölümüne .
  • _____________________________
    solista
  • 1) hakanaresh
    2) Joker2009
    3) 1_BuRaK_1
    4) westblue26
    5) mertinmez
    6) Dush
    7) Yagami Light
    8) cssbaycelebi
    9. Tahayasin
    10.tgezer
    11)nanaka9
    12)mangoz
    13)Dadvi
    14)osmangfb
  • arkadaşlar çok güzel bir wallpaper sitesi çok yüksek kalitede binlerce kategorilebnmiş wallpaperlar var... bi girin bakın isterseniz ... beeğendiğiniz resmi cep telefonunuza atıp cep telefonunuzdaki resim düzenleme programını açarak efekt ekle diyerek, wallpaperı seçerek , bu seçtiğiniz resmin herhangi bir yerini yine yüksek kalitede kesebilirsiniz ve farklı bir isimle kaydedebilirsiniz... not cep telefonumuzdaki resim düzenlemede resmin herhangi bir yerini wallpaper olarak kesit yaptığımızda çok kalitesiz pixelli görünüyor gibi oluyor aldanmayın... farklı bir isimle kaydedince çok çok kaliteli aslında...
    bu arada unutmadan başta bahsettiğim sitenin adresi...

http://mi9.com

joker2009

• quote:

Orijinalden alıntı: osmangfb

1) hakanaresh
    2) Joker2009
    3) 1_BuRaK_1
    4) westblue26
    5) mertinmez
    6) Dush
    7) Yagami Light
    8) cssbaycelebi
    9. Tahayasin
    10.tgezer
    11)nanaka9
    12)mangoz
    13)Dadvi
    14)osmangfb

15.ercuozcan

1) hakanaresh
    2) Joker2009
    3) 1_BuRaK_1
    4) westblue26
    5) mertinmez
    6) Dush
    7) Yagami Light
    8) cssbaycelebi
    9. Tahayasin
    10.tgezer
    11)nanaka9
    12)mangoz
    13)Dadvi
    14)osmangfb
    15.ercuozcan

Orijinalden alıntı: sezgin88

telefonu usb taktıyorum sarj oluyor ama nasıl bağlanmak istediğimi sormuyor ve bilgisayar telefonu görmüyor ne yapmalıyım

bu sorunuzua yardımcı olur mu bilmiyorum (isterseniz deneyin)... ama şunu söyliyim telefonumuzu taktığımızda eğer bir gün pc studio konumunda bağladığımız halde şarj oluyorda pc studio aktif hale gelmiyorsa, pc studio usb driverları özelliğini kaybetmiştir ve baştan yüklenmesi gerekmektedir... şu şekilde bu sorun çözülüyor... telefonun yanındaki verilen cdnin içine giriyoruz (otomatik açma değil, cdyi bilgisayrım klasöründen sağ tıklayın aç diyin ya da araştır..) klasörler arasında usb driver olması lazım içine girin setupına ya da install yazıyordu basın, eski versiyonu tamir var uninstall var unistall diyerek bilgisayardan kaldırıyoruz ve sonra tekrar setupla bilgisayarımıza kuruyoruz problem çözülüyor...
    not: anlattığım pc studio programı değildir.. .aynı cd deki usb driver denen olaydır...

• quote:

1) hakanaresh
    2) Joker2009
    3) 1_BuRaK_1
    4) westblue26
    5) mertinmez
    6) Dush
    7) Yagami Light
    8) cssbaycelebi
    9. Tahayasin
    10.tgezer
    11)nanaka9
    12)mangoz
    13)Dadvi
    14)osmangfb

16kkardiyalog
    Tüm katılımcı dostlara bi önerim var....hepimiz telefonlarımızda kullandığımız ve özellikle memnun olduğumuz uygulamaları kısa açıklamalarıyla burda listelendirsek...bazılarımızın bilmediği uygulamalardan haberdar olmuş oluruz...saygılarla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkardiyalog -- 8 Kasım 2009; 23:03:40 >
  • midomi shazam gibi ama bunda sarkiyi mirildaniyorsun yada soyluyorsun ismini vermekle kalmiyon sarkiyi ve benziyenleri sana dinletiyor ovi store dan indirebilirsiniz mamemx eski atari oyunlarini oynamak icin guzel bir emulator vtab youtubu seyretmekle kaliyor programda capturemoduyla cektigin videoyu aninda youtube a kaydediyor canli olarak.
  • bazi mp4 sayfalari i veya acilmayan videolari rss destegi ile kaydet yapiyor kaydederken de seyrediyorsunuz acilmayan flashlari ve sayfa uzerindeki online divxleri boyle seyretmek mumkun tabi sayfanin rss destegi olmasi mumkum mesela televidyon.com
  • Orijinalden alıntı: ercuozcan

Orijinalden alıntı: ercuozcan

1) hakanaresh
    2) Joker2009
    3) 1_BuRaK_1
    4) westblue26
    5) mertinmez
    6) Dush
    7) Yagami Light
    8) cssbaycelebi
    9. Tahayasin
    10.tgezer
    11)nanaka9
    12)mangoz
    13)Dadvi
    14)osmangfb
    15.ercuozcan

17) lk1973

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lk1973 -- 8 Kasım 2009; 23:21:24 >

Orijinalden alıntı: solista

HYPERX NE DIYOR TURKCE HAKKINDA

http://forums.samsungi8910omnia.com/samsung-i8910-omnia-hd-custom-roms-cooked-roms/5225-custom_i8910hx1-2-big-language-pack_ii1_based.html

Eski bir konu sağlıklı bir versiyon çıkmadı oradan.

Kolay Gelsin
  • 1- Youtube uygulaması...5 yıldız..2-google maps...5 yıldız...3-opera mobile sürüm10.00...beta olmasına rağmen 4 hatta 5 yıldız...4-power mp3...5 yıldız...5-vtap..yotube benzeri ama seçeneği daha fazla olan bi klip izleme ve kaydetme uygulaması...5 yıldız...6-photo flow....4 yıldız...7- coreplayer...kullanmak kısmet olmadı...yıldızı kullanan arkadaşlar versin...8-windows live messenger version 5.004.1001.en...5 yıldız..9-prince of persia...kendi çapında vurdulu kırdılı bi oyun..efektler güzel olmasa da çıkan sahici seslerden ötürü oynayana dövüşme yeteneği mükemmelmiş hatta köroğluymuşş hissi veriyo...seslerden ötürü 5 yıldız...10-Quick office...belge düzenleme uygulaması...başımın belası...kurmuştum şimdi kaldıramıyorum...daha doğrusu kaldırıyorum ama menüde adı duruyo veC de dosya kalıntıları duruyo...ve kurduğumda da nedense bana sormadan (C) phone memory ye kuruluyo...uygulamaya kızgın olduğum için kendisine sıfır yıldız veriyorum...itirazı olan önce nasıl kaldıracağımı ve sorundan kurtulacağımı anlatsın sonra itiraz etsin....hepinize selam ve saygılar

• 1) hakanaresh
    2) Joker2009
    3) 1_BuRaK_1
    4) westblue26
    5) mertinmez
    6) Dush
    7) Yagami Light
    8) cssbaycelebi
    9. Tahayasin
    10.tgezer
    11)nanaka9
    12)mangoz
    13)Dadvi
    14)osmangfb
    15.ercuozcan
    16)kkardiyalog
    17) lk1973

18-)cluberrr

Orijinalden alıntı: joker2009

kesinlikle pişman olmayacağınız bizim telefonumuzla tam uyumlu süper bir tema... mesaj yazma penceresi, arama ekranı, siyah karakterler yok... vs çok iyi...
    buyrun buradan indirin
    http://gallery.mobile9.com/f/1013760/?view=download

süpermmiş gerçekten pili çok yemezse devamlı kullanmayı isterim. teşekkürler joker2009

• quote:

Orijinalden alıntı: joker2009

quote:

Orijinalden alıntı: sezgin88

telefonu usb taktıyorum sarj oluyor ama nasıl bağlanmak istediğimi sormuyor ve bilgisayar telefonu görmüyor ne yapmalıyım

bu sorunuzua yardımcı olur mu bilmiyorum (isterseniz deneyin)... ama şunu söyliyim telefonumuzu taktığımızda eğer bir gün pc studio konumunda bağladığımız halde şarj oluyorda pc studio aktif hale gelmiyorsa, pc studio usb driverları özelliğini kaybetmiştir ve baştan yüklenmesi gerekmektedir... şu şekilde bu sorun çözülüyor... telefonun yanındaki verilen cdnin içine giriyoruz (otomatik açma değil, cdyi bilgisayrım klasöründen sağ tıklayın aç diyin ya da araştır..) klasörler arasında usb driver olması lazım içine girin setupına ya da install yazıyordu basın, eski versiyonu tamir var uninstall var unistall diyerek bilgisayardan kaldırıyoruz ve sonra tekrar setupla bilgisayarımıza kuruyoruz problem çözülüyor...
    not: anlattığım pc studio programı değildir.. .aynı cd deki usb driver denen olaydır...

dediğini yaptım olmadı Samsung New PC Studio 1.2.0 IDB yi kurdu yine olmadı hepsini kaldırıp cd yi tekrar kurdu yine olmadı

• 1) hakanaresh
    2) Joker2009
    3) 1_BuRaK_1
    4) westblue26
    5) mertinmez
    6) Dush
    7) Yagami Light
    8) cssbaycelebi
    9. Tahayasin
    10.tgezer
    11)nanaka9
    12)mangoz
    13)Dadvi
    14)osmangfb
    15.ercuozcan
    16)kkardiyalog
    17) lk1973
    18-)cluberrr

19-)scor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scor -- 9 Kasım 2009; 0:00:21 >
  • 
Sayfa: önceki 652653654655656
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.