Şimdi Ara

Samsung i8910 Omnia HD - 8 MP / HD video / 3.7 inç ekran / WI-FI / GPS (1030. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35.979
Cevap
16
Favori
1.868.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10281029103010311032
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aydink_1903 hocam evet sizin kullandiginiz sekilde girmiyor ancak bu pach'i kullanirsaniz giriyor telin flash'i hala destekliyor ancak mobil siteleri unutun cunki tum siteleri full surum aciyor
    http://uploaded.to/file/bfk09l

iyifofumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cssbaycelebi
    open4 all patchin linkini verebilecek olan var mı acaba?

buyrun

http://uploaded.to/file/urps8n
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker2009
    quote:

Orijinalden alıntı: voyager1979
    Arkadaşlar beğendiğim bir texture resmini wallpapere çevirdim. Burada da paylaşayım, beğenen olursa indirebilir...

slm voyager bu tahtanın üzerinde 2 şey yapılabilir..
    kastor efekti olarak karıncalar gezindirebilirim üzerinde?
    ya da bunun üzerinde uyumlu hareketli bir widgetla değişen fotolar...
    :) şaka bir yana 15.30 itibariyle başladım yine i8910 mesaisine arkadaşlar...

bence animasyon olarak çivi çakan bir çekiç tahtanın üzerinde daha iyi gider. çivilerle i8910HD yazabilirse fena olur ;)
  • arkadaslar c:rescourse effect klasorunu kopyalamiyor activefile ile kopyalamaya calisiyorum icine yeni bi klasor bile acmama izin vefmiyor ne yapmaliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sempatik_gara
    arkadaslar c:rescourse effect klasorunu kopyalamiyor activefile ile kopyalamaya calisiyorum icine yeni bi klasor bile acmama izin vefmiyor ne yapmaliyim

oncelikle open4all pachi yoksa onu indirip ekleyin E/paches icine atin ve aktif edin
    Ve bu isler icin en ideali xplore turkce destegi mevcut
    iyi forumlar
  • güzel optik ilüzyonlar var bu programda. bende çalıştı ama sanal klavyeyi uyg. bölümünden kapatmama rağmen kapanmadı. hx fixed kullanıyorum ve java 2.02 yüklü.
    http://gallery.mobile9.com/f/1170711/
  • kardeş çok teşekkürler de verdiğin patch çalışmadı.
  • quote:

kardeş çok teşekkürler de verdiğin patch çalışmadı.

calismadi derken
    1 saat once debrand yapip kullandim yanlis yere kopyalamis olmiyasiniz hx2.02
  • arkadaşlar galeride filan istediğimiz şeyleri işaretlerken tek tek işaretlemek zorunda mıyız
    birden fazla işaretle gibi bir şey yok mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: naces

quote:

calismadi derken

çalıştı ama efekt aktif olmadı. şu işlemleri yaptım.
    1- c de reosurce klasörü oluşturup jokerin verdiği efect klasörünü file brovser vasıtasıyla bu klasörün içine attım.
    2-verdiğiniz open4 all patchını e patch klasörünün içine kopyaladım ve yeşil yaptım.
    3-temaya gidip tema efectini on of yaptım ama yine de çalışmadı.bir aksaklık var ama ne.
  • quote:

quote:

quote:

calismadi derken

1- c de reosurce klasörü oluşturup jokerin verdiği efect klasörünü file brovser vasıtasıyla bu klasörün içine attım.
    2-verdiğiniz open4 all patchını e patch klasörünün içine kopyaladım ve yeşil yaptım.
    3-temaya gidip tema efectini on of yaptım ama yine de çalışmadı.bir aksaklık var ama ne.

Telefonu kapatıp açtınız m?

• quote:

quote:

quote:

calismadi derken

resourceın içinde efectsin olduğuna emin misin? kontrol eder misin

• open4all pachin gorevi sistem dosyalarini goruntuleme ve c ve e suruculerine klasor olusturma bazi dosyalara mudahale etmedir mesela open4all olmasa yada aktiv degilse sistem klasorlerinin icine giremessiniz yani pachta sorun yok
    Effeck c2z pach uzerinden calisir buna kullanmis oldugunuz temada etki eder yada 5mb lik bos alan icin kurdugunuz proda budurumda illaki kullanmak istiyorum derseniz soncare format islemidir

iyi forumlar
  • Selam arkadaşlar
    Selam joker 2009
    Dostum almanyadan eski sitene şuanda sorunsuz girebiliyorum. Ama arkadaşların yazdığı sorunu bende daha önceki günlerde yasamıştım ancak önemsememiştim çünkü hatanın benim nette olduğunu zanetmiştim! Ama şuanda her 2 adreste sorunyok.
    Gelelim yağmur ve şimşeklere tek kelimeyle harika ellerin dert görmesin!
    Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahayasin1 -- 11 Şubat 2010; 23:52:13 >
  • quote:

quote:

quote:

calismadi derken

c2z patch ini yeşil yaptınızmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: lk1973

quote:

quote:

quote:

calismadi derken

resourceın içinde efectsin olduğuna emin misin? kontrol eder misin

telefonu kapatıp açtım ama işe yaramadı. resourcenin içinde efect klasörü var. neyse yarın bakarım. herkese iyi geceler ve teşekkürler.

• cssbaycelebi : c2z patch ini yeşil yaptınızmı ?
  • arkadaslar need for speed lınkını verebılırmısınız
  • quote:

quote:

quote:

calismadi derken

1- c de resource klasörü oluşturup jokerin verdiği efect klasörünü file brovser vasıtasıyla bu klasörün içine attım.

dostum c de resource klasörünü oluşturdum diyorsun,benim bildiğim resource klasörü c de zaten mevcut tekrar oluşturmana gerek yok,pc suite ile bilgisayara bağlanırsan bilgisayarda c de gözükmez.bu şekilde yaparsanız olur büyük ihtimal,efect klasörünü bilgisayardan pc suite ile telefonunun içine at,daha sonra xplore den efect klasörünü bulup c resourcenin içine atın,daha sonra ayarlardan tema bölümüne gidip tema efektlerini kapa-aç olur,bu arada rompatcher deki kutucukları (c2z, open4all_rp ve installserver_FP2) ilk başta yeşil yapmayı unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi welat. -- 12 Şubat 2010; 1:43:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: joker2009

Arkadaşlar işte telefonunuzun True HD amoled ana ekranını saf yağmur suyuyla serinletecek, Düşen yıldırımlarıyla aydınlatacak JOKER RAIN EFEKTLERİ

indirme için tıklayınız... (dosya boyutlarının büyük olma sebebi yağmurla uyumlu 3 wallpaper verilmiştir..)

Joker DARK rain Beta 1 :http://www.mediafire.com/download.php?ooojddttxjj

Joker LIGHT rain Beta 1 :http://www.mediafire.com/download.php?j4uxjqt0tmj

Ayrıntılı bilgiler,http://joker2009.freeoda.com adresine işleniyor şuan...

Eğer uzun uğraşılar sonucu oluşturduğum, çalışmaları desteklemek istiyorsanız veya çalışmalarımı beğendiyseniz Bağışta bulunabilirsiniz! her geçen gün daha iyi çalışmalarla karşınızda olmaya çalışıyorum...
    Bağışta bulunmak için:http://joker2009.freeoda.com/pays.html

sevgi ve saygılar... eleştiri, öneri, istekleriniz için teşekkürler... Bakalım beğenecek misiniz?

Sevgili Joker...Çalışmalarında başarı dilemekten mutluluk duyuyorum...Çalışmalarını isimlendirirken Türkçe dilini tercih edemezmisin...örneğin Dark_Rain olarak isimlendirdiğin çalışmanı türkçe isimlendirsen de türkçemizde bazı markalara analık yapsa olmazmı?...Sana ve çalışmalarına haksızlık mı ediyorum acaba?

• 
Sayfa: önceki 10281029103010311032
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.