Şimdi Ara

===> Samsung I8000 Omnia2 | AMOLED 3.7' - 5.0mp <=== (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.622
Cevap
10
Favori
277.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana Başarıda söylenen her yerde aynı uygulamanın olduğu. Böyle birşey için para talep etmek bana göre terbiyesizlik. Yıllarca Nokia ve Ericsson kullandım ama update için herhangi bir ücret talep edilmemişti. O zaman sorun her ne ise halletsinler de insanlar webden kendileri update yapsın...
  • Secany nin yeni romunun özellikleri

Samsung Today Eklenmiş.
    .NET Framework 3.5 eklenmiş
    Ram baya iyileştiği söyleniyor.
    Saate geri sayım gibi bişi eklenmiş.
    Yeni alarm ayarları eklenmiş.
  • mcgmcg selam,

bu ROM'un linkini verebilirmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatsb

1-fring yaptiriyor
    2-Bedava oldugu nereden cikti mobil internetide servis saglayicidan almiyormusun ve herzaman ücreti yüksek olmuyormuydu.
    3-Adamlar önemsemedi,koymadilar.
    4-Adam gibi arayüz koyamadilar ki ,geriside samda kayisi oldu.
    quote:

Orijinalden alıntı: fifd2005

quote:

Zamanindada vermedi simdide vermiyor diye iyimi ediyor yani ,rahat olun siz konuya hakimim ben.Adam kendi msn ine sesli konusma destegi vermedi fring le isimizi hallediyoruz , saga sola cekmenin bir anlami yok bilen bilir wm kullaniyorsan kendi gobegini kendin kesmek zorundasin ,o kadar para verip birde bu kadar ugrasmak bu isi benim gibi seven insanlari fazla rahatsiz etmezken yapilan umursamazligida gormek lazim adam gibi bir ara yuz cikartamadilar htc ,samsung arayuzu kullanici icin kullanilabilire getirilmek icin adamlarin gobegi catliyor ve su anda wm kulaniyorsak bunun en buyuk mimarida htc dir eger o firma kendi eklentileriyle sattigi telefonlari adama dondurmeseydi yada kendine baska platform secseydi wm su anda piyasada nal topluyor olacakti ,Samsungunda emegini goz ardi etmem ama benim icin 2 sirada gelir simdi bunlarin ismi yokken piayasa wm ile butunlesmis diger marka ben bildim bileli bugs ile milleti yoruyor galiba halada ayni problemleri suruyor.Microsoft Tok SATICI

MSN sesli ve görüntülü konuşma desteği verseydi
    Ozaman niye operatörleri kullanırdı millet

Microsoft bunu yapabilir ama operatörlerin işine gelmez. Aralarında bu kadar yoğun ilişki varken bunu bedava yapmazlar
    Ancak arada küçük firmalar birşeyler yapar

MSN için paralı servisler var
    Aveada vardı sanırım
    Yanlış hatırlıyor olabilirim
    Neyse sonuçta biz nasıl yapacağını bilenler olarak para vermek zorunda olmadığımızı da biliyoruz alternatif ücretsiz servisler var her zamanda olur

• quote:

Ses olayini asmanin caresi nedir acaba?
    quote:

Orijinalden alıntı: ishan

quote:

Orijinalden alıntı: thisrock

merhabalar ben de 2 senedir n95 kullanicisiydim ve 2 haftadir omnia2 kullaniyorum. kendimce iki satir gorus belirtmek isterim.

oncelikle dokunmatik olayina nasl alisirim diye dusunuyorum fakat simdiye kadar iri parmaklarimla bile rahatca kullanailiyorum bu konuda bir sikinti yok.Genis ekran olmasi, gelismis internet ayarlari ve uzun batarya omru gibi ozellikler hos ama birkac olumsuz yanlarindan da bahsetmet isterim.
    - resim kalitesi N95 den kotu, bu kadar kotu olmasi beni sasirtti. iso 50 ve matrix moduyla idare eder bir goruntu kalitesi ancak olusuyor.
    - keza video ses kalitesi de oyle. ses formatindan olsa gerek son derece zayif bir ses geliyor.
    -ve hoperlor ses cikisi da iyi degil. en azindan cift hoperlor olsaymis ve ses cikisi yanlarda olsaymis daha iyi ses elde edilebilirdi sanirim.

2 haftalik deneyimlerimden bunlari cikardim ve paylasmak istedim. :)

tabii ki ses olayını asabilirsiniz onun caresi var fakat gercektende bende n95 den omniai900 gelen 1 kısı olarak hala favorım n95 bana gore o 1 efsane

Resim kalitesi için fazla bir şey diyemeyeceğim yalnız gün ışığında beklenenin ötesinde iyi çekiyor. Diğer ortamlarda ise bir telefon fotograf makinesine göre uygun.
    Daha büyük ve profesyonel lensli makinelerle kıyaslamamak lazım

Kulaklıktan ses gümbür gümbür bende IPOD da var özellikle kıyaslamadım ama geri kaldığı düşüncesinde değilim ama tabi IPOD kulaklığı ile iyiydi. Kendi kulaklığı ile müzik dinlemedim. Yani kaliteli kulaklıkla iyi oluyor. SRS de çalışıyor.

Hoparlörü beklendiği gibi vasat, İdare edecek düzeyde müzik dinlenmez

• quote:

Tamam o zaman rom yüklemeyim fakat pc suit ile nasıl yüklediniz "telefon desteklenmiyor" falan diyor bende.

Bunun Türkçesi : Şu an serverde sizin telefonunuza uygun ROM yok" demek

Samsung Türkçesi :)
  • http://www.modaco.com/content/i8000-omnia-ii-gsm-rom-discussion/293492/secanys-i8000-wm65-rom/
    Secany nin yeni romu. 25 ocak tarihli olan yenisi.

Ps suit aygıt desteklenmiyor hatasını herkese veriyor. Samsungun düzeltmesini bekliyoruz.
    Orjinal romu olmayanlar kesinlikle Pssuit dışında rom yüklemesinler Garanti dışı kalabilir.

Secany nin yeni romundaki windows live da tip olarak biraz değişmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgmcg -- 25 Ocak 2010; 19:18:55 >
  • Tesekkürler.
    quote:

quote:

quote:

quote:

merhabalar ben de 2 senedir n95 kullanicisiydim ve 2 haftadir omnia2 kullaniyorum. kendimce iki satir gorus belirtmek isterim.

oncelikle dokunmatik olayina nasl alisirim diye dusunuyorum fakat simdiye kadar iri parmaklarimla bile rahatca kullanailiyorum bu konuda bir sikinti yok.Genis ekran olmasi, gelismis internet ayarlari ve uzun batarya omru gibi ozellikler hos ama birkac olumsuz yanlarindan da bahsetmet isterim.
    - resim kalitesi N95 den kotu, bu kadar kotu olmasi beni sasirtti. iso 50 ve matrix moduyla idare eder bir goruntu kalitesi ancak olusuyor.
    - keza video ses kalitesi de oyle. ses formatindan olsa gerek son derece zayif bir ses geliyor.
    -ve hoperlor ses cikisi da iyi degil. en azindan cift hoperlor olsaymis ve ses cikisi yanlarda olsaymis daha iyi ses elde edilebilirdi sanirim.

tabii ki ses olayını asabilirsiniz onun caresi var fakat gercektende bende n95 den omniai900 gelen 1 kısı olarak hala favorım n95 bana gore o 1 efsane

Resim kalitesi için fazla bir şey diyemeyeceğim yalnız gün ışığında beklenenin ötesinde iyi çekiyor. Diğer ortamlarda ise bir telefon fotograf makinesine göre uygun.

Kulaklıktan ses gümbür gümbür bende IPOD da var özellikle kıyaslamadım ama geri kaldığı düşüncesinde değilim ama tabi IPOD kulaklığı ile iyiydi. Kendi kulaklığı ile müzik dinlemedim. Yani kaliteli kulaklıkla iyi oluyor. SRS de çalışıyor.

• wireshark'ı kurduktan sonra pek çok özellik var. Bir seferinde benim işime yarayan araç şu olmuştu:

Statistics->HTTP->requests->Create Stat

NPS kullanmamış olsan da, bu güzel aracı çalıştır, programlar web üzerinden ne haberleşme yapıyor görmenin keyfini çıkar.
    Başka menüleri karıştırınca, haberleşme sırasında alınan ve verilen paketleri de inceleyebiliyorsun. muhtemelen şifreleri de görürsün.
    Program zaten veri alışverişini sen istersen kaydediyor, sonra inceleyebiliyorsun.
    Başka zaman da işine yarayacak bir program, biraz karıştır.

quote:

İlk NPS sürümünün bağlantısını wireshark ile inceledim
    Samsunga ait şu IP yi buldum http:// 195.125.115.181/ http olarak girince widget sitesine geliyor. Parola istiyor
    Diğer çok tekrarlayan bir IP ise 192.168.163.128
    Diğer IP ler 91.194.205.52, 192.168.163.2

http:// 195.125.115.181/ Bundan özellikle şüpheleniyorum
    Web üzerinden giirince parola soruyor. Muhtemelen bizim ülke kodunuda içeren genel bir parolası var. Türkiyeye uygun update çıkmayınca login olunamıyor diye düşünüyorum

• 2 tane sorum var.
    1- internette gelen/giden veriyi nasil goreiliyoruz?
    2- cebi kullanarak pcden internete nasil baglaabiliyoruz?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

SRS sadece win media pleyardamı işe yarıyor ? ikincisi hangi değerlerde en iyi sonuc alabiliriz ?

• ARKADAŞLAR SERVİSTEN MESAJ GELDI TELEFONUM OLMUŞ.YARIN TELEFONUMU ALMAYA GİDECEĞİM.DEDIKLERINE GÖRE ANAKARTINI DEĞİŞTİRECEKLERDI.YARIN TELEFONUMU ALIRKEN NELERE DİKKAT EDEYIM SİZCE?SAĞINA SOLUNA BAKCAM ÇİZİK FALAN VARMI DIYE VE ARIZA TAMAMEN GEÇMİŞMİ ONA BAKCAM ONUN DIŞINDA TELEFONUNUN NERELERINE BAKMAMI TAVSİYE EDERSINIZ ARKADAŞLAR?
  • quote:

2 tane sorum var.
    1- internette gelen/giden veriyi nasil goreiliyoruz?

Cevap 1: Spb Wireless Monitor http:// depositfiles.com/files/ayh2yg64b
    Cevap 2:wmwifirouter ve benzerleri http:// global.wmwifirouter.com/consumer/ , http:// rapidshare.com/files/318724778/wifiroutfree.cab
    Cevap 3: Sormsanız da ben söyleyim aklınıza gelen hemen her şeyin programı var biraz araştırmak yeterli
  • upgrade için nasıl para ister servis? benden birşey istenmedi!...
  • Ek programa gerek yok. Samsung incelik gösterip Internet Sharing yazılımını silmemiş.
    Bazı telefon üreticileri veya ISP'ler, microsoft'un bu yazılımını telefondan çıkartabiliyormuş.

Başlat-> İnternet Paylaşımı:
    Burada: Bilgisayar Bağlantısı: USB seçili
    Ağ Bağlantısı: Turkcell-ISP

Sol alt köşeden bağlan diyorsun: Telefonun modem oldu.
    Şimdi USB kabloyla telefonu PC'Ye bağlıyorsun: İşte senin VINN modemin.

quote:

Daha fazla bilgi için:

http://modernnomads.info/wiki/index.php?page=Activating+Internet+Connection+sharing+on+your+Windows+Mobile+device

http://www.windowsmobilecool.com/2008/10/internet-sharing-love-laptop-windows-mobile-phone/

• quote:

Orijinalden alıntı: Asus535

Ek programa gerek yok. Samsung incelik gösterip Internet Sharing yazılımını silmemiş.
    Bazı telefon üreticileri veya ISP'ler, microsoft'un bu yazılımını telefondan çıkartabiliyormuş.

Bu daha iyiymiş
    :)

Bugün de denedim Samsung sunucularında henüz yeni bir ROM yok yada bu dandik NPS Türkiye için yanlış ayarlı göstermiyor
    Neyse sonunda umarım WM 6.5.3 e direkt geçeriz.

Bu arada Modaco da Omnia II nin rezerve RAM problemi ile ilgili bir yazı dikkatimi çekti.
    Özetle bu rezerve kısmın
    GSM/3G
    Videobuffer
    3d Buffer
    Kamera
    ve Diğer sensörler vb
    ve Pagepool gibi önemli sistem uygulamaları için olduğunu yazmış.
    Bunlardan Sadece Pagepool için 20 MB ayrılmasının fazla olduğu bunun 10 MB a indirilmesinin performans ve stabilite açısından önemli olmadığı diğerlerinden bir indirim yapılırsa önemli fonksiyonların devre dışı kalacağını yazmış.
    Yani mevcuttan 10 MB daha fazla RAM kazanma şansı olabilir
    Bu da mevcut RAM miktarıyla devam anlamına geliyor gibi

Son olarak Yüklediğim bir program nedeniyle New PC Suite runtime hatası verip çöküyor. Ancak hard reset sonrası bağlanabiliyor. Bende SBP Backup ile yedek alıp hard reset atıyorum. ROM olup olmadığını NPS ile kontrol ettikten sonra geri yüklüyorum. My Storage dekileri ise önceden bilgisayara kopyalıyorum. Hard reset sonrası geri kopyaladığımda aynen herşey geri dönüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fifd2005 -- 26 Ocak 2010; 17:25:42 >

• gittigidiyor da satılan araç içi cama yapışan vantuzlu tutuculardan alan oldu mu acaba? Nasıl kullanması takıp çıkartmak pratik mi? Sadece omnia II içinmiş yazılanlara göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliass

ARKADAŞLAR SERVİSTEN MESAJ GELDI TELEFONUM OLMUŞ.YARIN TELEFONUMU ALMAYA GİDECEĞİM.DEDIKLERINE GÖRE ANAKARTINI DEĞİŞTİRECEKLERDI.YARIN TELEFONUMU ALIRKEN NELERE DİKKAT EDEYIM SİZCE?SAĞINA SOLUNA BAKCAM ÇİZİK FALAN VARMI DIYE VE ARIZA TAMAMEN GEÇMİŞMİ ONA BAKCAM ONUN DIŞINDA TELEFONUNUN NERELERINE BAKMAMI TAVSİYE EDERSINIZ ARKADAŞLAR?

arkadaşlar bugün telefonu aldım.ben telefonu servise verdığım zaman 6.5 yüklüydü yanı ben evde güncelleme yapmıştım.servis dediği gibi anakart değişimi yapmamış sadece kulaklık girişinde soğuk lehim falanmı ne yapmış telefondakı sorun ortadan kalkmış.fakat telefonda hiç bir parça değişmemeine rağmen telefonun versiyonu 6.1 e düşmüş?bu nasıl oluyor arkadaşlar?rom yüklemeden 6.5 ten 6.1 e servis telefonun yazılımını nasıl düşürmüş?şimdi evden tekrar 6.5 e yükseltmek istiyorum "aygıt desteklenmıyor" uyarısı alıyorum. "aygıt desteklenmıyor" uyarısı alan varmı benden başka? servisle bu konuyu konuştum servis bizde 6.5 e yükseltemedık rom yüklenmesı lazım dedıler.bende yükleyın dedım 30 tl para istediler.versiyon güncellemek için 30 tl para istedı dıye eve geldıkten sonra samsungu aradım.samsungta 30 tl parayı ödemenız lazım dedı.bu ne iş arkadaşlar ya telefonun garantisi var ben telefonu servise vermeden önce güncelleme yapabılıyordum servisten geldı telefon güncelleme yapamıyorum artık.siz ne diyorsunuz bu konuya arkadaşlar?

• Nası olmuş o yahu çok saçma
  • 6.1i güncellemek isteyince bu aralar aygıt desteklenmiyor diyor zaten,benim telefona ücretsiz yüklediler gerçi bikaç hatadan yollamıştım ama farketmemesi lazım. bu arada rom ayrı yazılım ayrımı oluyor anlamadım yani senin telefona rom gerekli benimkine değilmiymiş anlamadım! bu arada 6.1e nasıl düşürdüler onuda anlamadım! daha önceden yükleniyormuş 6.1 netten! bu aralar kimse yükleyemiyor...acaba para içinmi versiyonu düşürdüler yüklüydü kardeşim niye düşürdünüz ozaman de kavga et para verme yükselttir!...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canpolat21 -- 26 Ocak 2010; 22:35:05 >
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.