Şimdi Ara

===> Samsung I8000 Omnia2 | AMOLED 3.7' - 5.0mp <=== (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
3.622
Cevap
10
Favori
277.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MadChild

http://www.samsungmobile.com.tr dan güncelleme yapabiliyorsunuz dün gece denedim 1 saat sürdü sorunsuz şekilde yükledi alet şuan ingilizce wm 6.5 oldu.
    Türkçesi yok ingilizce wm 6.5 e upgrade ediyor.
    Ram ı wm 6.1 den daha fazla kullanıyor ilk açılışta 60mb larda filan biraz kullanınca 30mb ye kadar iniyor.
    wm 6.1 varken ilk açılışta 70mb civarında oluyordu kullandıkça 60mb lere iniyordu.

wm 6.5 e yükseltmek isteyenler şuan deneyebir kaldırırlar filan neme lazım :)

Upgradeyi yaptıgım tarih: 23 ocak 2010 saat 22:00 ..........

bensahsen 1 seneden bıraz fazladır omniam i900 icin defalarca 6.5 kullandım ve muhtesem otesi dedigim vie12 de kulanma sansı elde ettim ve benim bulundugum omnia i900 bolumunde o kadar cok rom verdim ve kurdum ki artık sayısını 100 dersem kendıme hakaret sayıcam neredeyse ...anladıgım kadarıyla rom yapımcıları en cok degerı i900 verıyorlar ve ben kendı adıma yazıyorum 1 cok kısıyı de tlf nunu ve kendısını ozgur bırakmalarını sagladım aldıgım tesekkurrler ıse bunlardan cok cok daha fazla ...anladıgım kadarıyla benım kurcalamam ıcın ve ıstedıgımde 1 degısıklık ıcın omnia2 benım acımdan sınıfta kaldı bıraz daha beklemek veya i900 kalmak en ıyısı

• quote:

http://www.samsungmobile.com.tr dan güncelleme yapabiliyorsunuz dün gece denedim 1 saat sürdü sorunsuz şekilde yükledi alet şuan ingilizce wm 6.5 oldu.
    Ram ı wm 6.1 den daha fazla kullanıyor ilk açılışta 60mb larda filan biraz kullanınca 30mb ye kadar iniyor.
    wm 6.1 varken ilk açılışta 70mb civarında oluyordu kullandıkça 60mb lere iniyordu.

cihazın performansı açısından 6.5 ROM'un 6.1'e göre herhangi bir artısı varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nivadan -- 24 Ocak 2010; 20:47:04 >

• quote:

Hangi New PC Sturio Sürümünü kullandınız
    iki tane var piyasada
    Biri dünyada her yerde yaygın olan
    New_PC_Studio_1.2.1.IH2_7

Diğeride Türkiye sunucusunda bulunan
    New_PC_Studio_1.4.0.IK1
    Türkiye sunucularında farklı sayfalarda farklı iki sürüm var
    Nedenini ve hangisin asıl kullanılması gerektiğini bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fifd2005 -- 24 Ocak 2010; 21:18:15 >

• Ben ki NPS sürümünüde denedim
    Olmuyor

İlk NPS sürümünün bağlantısını wireshark ile inceledim
    Samsunga ait şu IP yi buldum http:// 195.125.115.181/ http olarak girince widget sitesine geliyor. Parola istiyor
    Diğer çok tekrarlayan bir IP ise 192.168.163.128

Bunları tekrarlayıp duruyor

Bu arada WM 6.5.3 resmi olarak çıkmış.
    Acaba ınumu koydular ki
    Update eden arkadaş WM sürümüne bakabilir mi

Diğer IP ler 91.194.205.52, 192.168.163.2

http:// 195.125.115.181/ Bundan özellikle şüpheleniyorum
    Web üzerinden giirince parola soruyor. Muhtemelen bizim ülke kodunuda içeren genel bir parolası var. Türkiyeye uygun update çıkmayınca login olunamıyor diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fifd2005 -- 24 Ocak 2010; 23:29:41 >
  • Beninm servisde update edildi 1 haftayı buldu gelmesi! en ufak çizik yok bence yollayın yapsınlar...türkçe ve sorunsuz widgetlerde çıkıyor 6.1 için bence destek tamamen çekilmiş ne update ne widget....

sürümüne nasıl bakılıyor isteyen varsa bakıp söylerim!

ARKADAŞLAR BU ARADA GÜLÜCÜK YAKALAMA NASIL OLUYOR? DENEDİM AMA OLMADI!
  • quote:

Orijinalden alıntı: canpolat21

Beninm servisde update edildi 1 haftayı buldu gelmesi! en ufak çizik yok bence yollayın yapsınlar...türkçe ve sorunsuz widgetlerde çıkıyor 6.1 için bence destek tamamen çekilmiş ne update ne widget....

sürümüne nasıl bakılıyor isteyen varsa bakıp söylerim!

ARKADAŞLAR BU ARADA GÜLÜCÜK YAKALAMA NASIL OLUYOR? DENEDİM AMA OLMADI!

Ayarlar a girmen lazım
    Sonra sırasıyla sağdaki sekmeden gelişmiş ayarlara, sonra sisteme sonrada sürüme
    Tabi bu sıra WM6.1 e göre
  • gülücüğü buldum kamerada sol üstte kamera veya video modunda olduğunuzu gösteren simgenin altındakine basınca tekli çekim diyor ve orada gülücük modu var;)

sıra aynı baktım sürüm 6.5 professional diyor
  • Ses olayini asmanin caresi nedir acaba?
    quote:

Orijinalden alıntı: ishan

quote:

Orijinalden alıntı: thisrock

merhabalar ben de 2 senedir n95 kullanicisiydim ve 2 haftadir omnia2 kullaniyorum. kendimce iki satir gorus belirtmek isterim.

oncelikle dokunmatik olayina nasl alisirim diye dusunuyorum fakat simdiye kadar iri parmaklarimla bile rahatca kullanailiyorum bu konuda bir sikinti yok.Genis ekran olmasi, gelismis internet ayarlari ve uzun batarya omru gibi ozellikler hos ama birkac olumsuz yanlarindan da bahsetmet isterim.
    - resim kalitesi N95 den kotu, bu kadar kotu olmasi beni sasirtti. iso 50 ve matrix moduyla idare eder bir goruntu kalitesi ancak olusuyor.
    - keza video ses kalitesi de oyle. ses formatindan olsa gerek son derece zayif bir ses geliyor.
    -ve hoperlor ses cikisi da iyi degil. en azindan cift hoperlor olsaymis ve ses cikisi yanlarda olsaymis daha iyi ses elde edilebilirdi sanirim.

2 haftalik deneyimlerimden bunlari cikardim ve paylasmak istedim. :)

tabii ki ses olayını asabilirsiniz onun caresi var fakat gercektende bende n95 den omniai900 gelen 1 kısı olarak hala favorım n95 bana gore o 1 efsane

• Secany yeni romunu yayınlamış.
  • Tüh, ilk haber veren ben olacaktım, mcgmcg sen benden önce görmüşsün :)
    Ben de adresini vereyim bari:http://www.modaco.com/content/i8000-omnia-ii-gsm-rom-discussion/293492/secanys-i8000-wm65-rom/
    25 Ocak tarihli ROM...
  • Evet zaten secany yayınlarken gördüm önce yoktu yeniledim bi baktım var. demek ki o an yazıyomuş. Bakalım ne yenilikler var.
  • Aslında secany bir de ne yenilikler olduğunu listelse süper olacak. Belki de yüklemeye gerek duymayıp yeni versiyonu bekleyeceğiz. Ben en çok Windows Mobile 6.5.3'e geçilmiş mi diye merak ediyorum. Çünkü geçilirse belki de TouchWiz'e ihtiyaç kalmayacak. 6.5.3'de daha büyük ve dokunmatiğe daha uygun menüler olacak.
  • İnşallah geçilmiştir. 45 dakikaya inecek bende. hemen yükleyecem ardından yazarım sonucu.

İndirdim şu an ama yükleyemedim daha Csc dosyasında Octans ile seçerken bi gariplik oldu anlayamdım.çözmeye çalışıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgmcg -- 25 Ocak 2010; 13:50:10 >
  • Arkadaşlar kiminiz samsung sitesinden güncelleme yaptım diyorsunuz, kiminiz de yeni rom çıkmış onu yüklüyorum diyorsunuz. Ben de deniyorum ama pc suit ile yazılım yok diyor, başka sitelerden indirdiğiniz romları yüklerseniz telefon garanti dışı kalıyor mu? en meshur soruya yanıt verin, bir sorun olmaz ise elle akşam ben de rom yükleyim bari. Ayrıca benim tel. 2gb olandan. 16gb-8gb veya 2gb gibi telefonlarda rom yüklemede bir farklılık yok değil mi?
  • Arkadaşlar secany nin son romunda ters giden bişiler var. Açılışta bende hata veriyo. Csc dil seçimi acaip saçmalıyodu. Şebeke bulamıyo tel. Bence yüklemeyin şu an.

Thisrock hocam rom yüklersen telefonun garanti dışında kalır. o yüzden pcsuit harici yükleme
  • telefonda en ufak çizik yok 4-5 günde gelir gönderin yüklesinler uğraşmayın bozmayın
  • Arkadaşlar selam,

update işini webden denedim olmadı hata veriyor sürekli. Bende bari Başarıya götüreyim orada güzelce update ettireyim dedim ama 30 TL istediler. Bende aklıma gelen gelmeyen tüm güzel sözleri aklımdan geçirerek aldım cihazımı geldim, kendim yapıcam...
  • Tamam o zaman rom yüklemeyim fakat pc suit ile nasıl yüklediniz "telefon desteklenmiyor" falan diyor bende.
  • bende pc suit yüklemede sorun yok. Herşey güzel güzel yükleniyor ama iş firmware update kısmına gelince aynen cihaz desteklenmiyor diyor. Bir arkadaş bu hata mesajı ile ilgili cihaz Türkçe değildir 3. parti ROM yüklüdür demiş ama benim cihaz Başarıdan alında ve alındığındaki 6.1 Türkçe ROM üzerinde. Buna rağmen hata veriyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nivadan

Arkadaşlar selam,

update işini webden denedim olmadı hata veriyor sürekli. Bende bari Başarıya götüreyim orada güzelce update ettireyim dedim ama 30 TL istediler. Bende aklıma gelen gelmeyen tüm güzel sözleri aklımdan geçirerek aldım cihazımı geldim, kendim yapıcam...

Bildiğim kadarıyla Başarı teknik servis değilde Samsung teknik servisler ücret almıyor. En azından Kocaeli servisi almıyor :)
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.