Şimdi Ara

SAMSUNG i780 KULLANICI KLUBÜ:::Inceleme,Program,Oyun,Aksesuar::: (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.522
Cevap
19
Favori
436.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Finger mouse ile D-pad arasındaki fark nedir ne oluo f,nger mouse ile d-pad

bide madem öle hem 6.1 de hemde 6.5 te sorun yaşamadıysan bende 6.5 rom güncellemesi yapayım ama nasıl yapılcanı bilmiom. mirage windows 7 de çalışmıo dieler bende de win 7 var. biyerden xp bulup yaparım ama nasıl yapılacaağı konusunda heç bi fikrim yok yardımcı olurmusunuz ?
  • Finger mouse u araştırıp öğrendim ama D-pad ney hala bilmiyorum. i780 deki parmak mouse çok kullanışlı ondan vazgeçmem zor olucak ama 6.5 kullanmak için feda edilebilir bişi. D-padinde ne olduunu öğrenirsem 6.1 ile 6.5 arasında karar vermemde yardımcı olur.
  • Directional pad sanırım açılımı. 4 yönlü tuş diyelim biz ona ismiyle kendini açıklasın. Windows 7 üzerinde XP Mode kurulu bende orada kullanıyorum mirage'i. Mirage kullanımı bu konunun içinde bir yerde vardı, araştırırsan bulursun sanırım. Olmadı ben yine buradan yardımcı olmaya çalışırım sana.
  • tmm agam çok saol

bu arada D-pad nasıl olacak i780 de onu anlayamadım. optical finger mouse var, 4 yönlü navigasyon yokki d-pad olsun. Zaten finger mouse iyi çalışmıosa 6.5 te yüklemem 6.5 romunu.

6.5 in fonksiyonel açıdan bir ardısı yoksa gerek yok gibi 6.1 de yeter eğer bazı kritik düzeltmeler yapıldıysa (programı kapatırken çarpı tuşuna basında programın kapanmaması ayrıca görev yöneticisinden kapatmak gerektiği gibi, ve msn e wireless ten bağlanamam illa gprs i açıo msn: bu gibi işlevsizlikler düzelmişse 6.1 de 6.5 e geçmeye gerek yok) 6.5 sadece görsellkik katıyo o kadar fazladan finger mouse un bozulmasına ve rom update yaparkenki üstlendiğin riske değmez gibi sen ne dersin metal can ? haklı olduğumu sölede bende miragela falan uğraşıp 6.5 için rom güncelleme riskine girmeim aksi halde başım belada :D

• Settings>Finger Mouse kısmına girdiğinde Action altında iki seçenek var ilki 4-way Navigation diğeri Mouse. Senden Mouse seçili şu an demek ki. Diğerini seçip nasıl olduğunu görebilirsin.
  • baktım d-pad fena deilmiş. şimdi ne dion 6.5 e geçiim mi stabil çalışıosa ve başka bir porblemi yoksa, sen memnunmusun ? yoksam official 6.1 upgradetimi yapam ne dersin ? rom yüklemesinide işin bilen birine yaptırıveririm.
  • görüntü senin için önemli değilse bence hiç kasma rom falan yüklemeye. rom güncelledim, ee napıyorum sms+konuşma sırf hava
  • rom güncelleyip 6.5 geçince 3g falan kullanmıon mu gprs le yada wi-fi ile internete bağlanıp maillerine bakmıon mu msn e girmion mu ?
    ben bunların hepsini yapacam bide daha fazlasını yapıcam romu güncelleyip. birazdan işlemlere başlıcam rom indiriom elimi taşın altına koydun her şey daha iyi bir windows mobile için haydii hayırlısı....

umarım hiçbir sorun yaşamadan telefonda 6.5 kullanırım
  • romu yükledim ve kritik bi hata ile karşı karşı karşıyayım. telefon açıldıktan sona bana sim pin ini sormuoyor ve ayrıca bağlantı ayarlarından da sim kartın pin ini girip telefonu açamıyorum. Wireless manager dan wi-fi yi ve bluetooth u aktif edebiliorum ama phone u aktif edemiyorum üstüne basıorum ama tepkisiz kalıyor. :( uçak modunda kullanabiliorum sadece teli. sim pinini girip telefonu açamıorum başka telefonumda yok. lütfen yardım edin metal can help mi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilterish

romu yükledim ve kritik bi hata ile karşı karşı karşıyayım. telefon açıldıktan sona bana sim pin ini sormuoyor ve ayrıca bağlantı ayarlarından da sim kartın pin ini girip telefonu açamıyorum. Wireless manager dan wi-fi yi ve bluetooth u aktif edebiliorum ama phone u aktif edemiyorum üstüne basıorum ama tepkisiz kalıyor. :( uçak modunda kullanabiliorum sadece teli. sim pinini girip telefonu açamıorum başka telefonumda yok. lütfen yardım edin metal can help mi :(

romu nereden indirdin? ben şurdaki romlardan kullanıyorum ->http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=537608 http://rapidshare.com/files/358409909/i780_Flame_MSM_WM6.5_CE_OS_5.2.28232_OEM_PDXIB1_96DPI_WWE.7z ya da i780 PDXIB1 romunu bulup onu yükle istersen ilk önce daha sonra başka romlara bakarsın.

• Bu arada telefon brick olabilir, risklidir yani rom yüklemek. Verdiğim linkteki arkadaşk kocaman bir şekilde "USE IT AT YOUR OWN RISK" yazmış zaten.
  • bende burdaki rom u yükledimhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=501366 yüklerken hiçbi sorun çıkmadı yüklemeden sonra hard reset attım. ctrlpda sitesinde bu rom indirip kullananlar var hiç böle bi hata ile karşılaşan olmamış onlarada sordum zaten de bana cvp veriomuo o sitede. bi sen yardımcı oluon falla çok saol.

rom yüklerken makina bozulur die düşündüm ama hiçbişi olmadı fakat makina açıldıktan sonra pin kodunu girip telefonu açamıom tekrar hard reset attım aynı başka bi rom yükleyecem ama bu sefer 6.5 deil 6.1 yükleyecem az olsun iyi olsun şatafatlı 6.5 e gerenk yok zaten makinayıda yavaşlatmış görsel açıcan çok iyi ama gereksiz. 6.1 romunu bulmamda yardımcı olurmusun hatasız çalışan bi 6.1 romu bulup onu yüklicem

• quote:

Orijinalden alıntı: ilterish

bende burdaki rom u yükledimhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=501366 yüklerken hiçbi sorun çıkmadı yüklemeden sonra hard reset attım. ctrlpda sitesinde bu rom indirip kullananlar var hiç böle bi hata ile karşılaşan olmamış onlarada sordum zaten de bana cvp veriomuo o sitede. bi sen yardımcı oluon falla çok saol.

rom yüklerken makina bozulur die düşündüm ama hiçbişi olmadı fakat makina açıldıktan sonra pin kodunu girip telefonu açamıom tekrar hard reset attım aynı başka bi rom yükleyecem ama bu sefer 6.5 deil 6.1 yükleyecem az olsun iyi olsun şatafatlı 6.5 e gerenk yok zaten makinayıda yavaşlatmış görsel açıcan çok iyi ama gereksiz. 6.1 romunu bulmamda yardımcı olurmusun hatasız çalışan bi 6.1 romu bulup onu yüklicem

Sana dediğim PDXIB1 romu 6.1 official zaten onu yükle işte

• settings ten versiyona baktım bende de i780 PDXIB1 yazıo. ben 6.5 romu yüklemiştim.

1 saattir internette 6.1 romu bakıorum bulamadım ben rapidshare kullanamıorum bizim network te yasak ondan başka bi yerden (4share gibi) bulup indirmem lazım 6.1 romunu yardımcı olabilirmisin
  • exe ile updatge edilebilen official 6.1 rom u buldum şimdi xp yi açıp yüklemeyi yapıcam umarım bi sorunla karşılaşmam ve makinada adam gibi hatasız çalışır. sıkıldım bu upgrade işlerinden :@ 6.5 çok güzeldi kullanamayacak olmama çok üzüldüm :( 6.1 ile idare edicem görsellikten sıkıldıkça thema yüklerim zart zurd.... 6.5 e geçince telefon un pin ini girememek beni 6.5 ten soğuttu
  • quote:

Orijinalden alıntı: metal can

görüntü senin için önemli değilse bence hiç kasma rom falan yüklemeye. rom güncelledim, ee napıyorum sms+konuşma sırf hava

Katılmıyorum. 6.5'tan sonra asla 6.0 ya da 6.1e dönmem. Parmakla kontrol ,menüler arası geçiş ,programlara kolay ulaşım,iyi düzenlenmiş bir titanium menüsü ile ,wm 6.5 çok kullanışlı. Ama bu resmi romdan resmi olmayan wm 6.5romuna geçmeyi onaylıyorum ya da tavsiye ediyorum anlamına gelmesin.Risklidir ,cihazlarınızı riske atmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

quote:

şöyle bir sorun var,

kurulu yahoo hesabımdan wifi ya bağlıyken mail alıp atabiliyorum ancak gprs üzerinden bağlanınca ne mail alıyor nede yolluyor. nasıl hallolur?

arkadaşlar bu konuda acil yardımınıza ihtiyacım var, wifi olmayan yerde kuru mail hesaplarıma bakamıyorum acil beklediğim mailleri alamıyorum yardımcı olursanız sevinirim gprs üzerinden nasıl alabilirim?

up

beyler konu acil, küçük bir ayarla hallolacaksa lütfen yardımcı olun sıkıntı yaşıyorum

• quote:

quote:

quote:

şöyle bir sorun var,

kurulu yahoo hesabımdan wifi ya bağlıyken mail alıp atabiliyorum ancak gprs üzerinden bağlanınca ne mail alıyor nede yolluyor. nasıl hallolur?

arkadaşlar bu konuda acil yardımınıza ihtiyacım var, wifi olmayan yerde kuru mail hesaplarıma bakamıyorum acil beklediğim mailleri alamıyorum yardımcı olursanız sevinirim gprs üzerinden nasıl alabilirim?

up

beyler konu acil, küçük bir ayarla hallolacaksa lütfen yardımcı olun sıkıntı yaşıyorum

Versiyonunuz,
    JVHC1 mi JVHC2 mi

• orjinal olarak yüklü gelen JVHC1
  • quote:

orjinal olarak yüklü gelen JVHC1

Daha önce GPRS ile yahoodan mesaj alıp verebildiniz mi? Benim JVH2 ve Gmail ile GPRS den posta alıp gönderebiliyorum.

Eğer ayarları gönderirseniz benimki ile karşılaştırabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.