Şimdi Ara

Samsung İ7500 : Samsung'un Android İşletim Sistemli Yeni Canavarı (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.199
Cevap
4
Favori
193.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Facebook ve utube'un kendi programı var flash olmadan izlemek için.
  • anladımm. O zaman 2.2 de de stabil çalışırsa bu telefon bundan iyisi yok o zaman ...
  • aynen jhon waynen ama hala stabil değil yaşadığım sıkıntıları yazdım bu arada en son çıkan froyanın tarihini bilen var mı hangi tarihte yaynlanmış???
  • merhaba bende bu telefonda almayı dusunuyorum ama kafama takılan bazı sorunlar var sıfır almayı dusunuyorum... birincisi bluetooth sadece kulaklık icin mi diger telefonlara veri aktarımı yapılmıyormu
    ikincisi rom yülkeyince garanti dışımı kalıyor?? ücüncüsü android 2.0 yada üstüne resmi güncelleme olacak mı java uygulamalarda ekranın yatay dikey acıları degişmiyor deniyor dogrumu ? market uygulaması sadece rom güncellenirse mi geliyor? şarj ömrü kısa deniyor ne kadar kısa? kendi icindeki uygulamaları zayıf deniyor. Kısacası almaya değecek bir telefon mu ? bu olmazsa monte almayı dusunuyorum tavsiye edeceginiz benzer fiyat aralıgında aynı özelliklerde başka cihaz önerilerinizede açığım teşekkürler.
  • ohoo :)))
    sen bizim bir haftada öğrendiğimizi hemen öğrenmek istiyon yukarıları okusana kardeşim :)
  • sınavda çok mu zor sormuşum ? :) 23 sayfa mı okuyayım şimdi? bilgisini paylaşacak aydın kişiler arıyorum teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hermias

merhaba bende bu telefonda almayı dusunuyorum ama kafama takılan bazı sorunlar var sıfır almayı dusunuyorum... birincisi bluetooth sadece kulaklık icin mi diger telefonlara veri aktarımı yapılmıyormu
    ikincisi rom yülkeyince garanti dışımı kalıyor?? ücüncüsü android 2.0 yada üstüne resmi güncelleme olacak mı java uygulamalarda ekranın yatay dikey acıları degişmiyor deniyor dogrumu ? market uygulaması sadece rom güncellenirse mi geliyor? şarj ömrü kısa deniyor ne kadar kısa? kendi icindeki uygulamaları zayıf deniyor. Kısacası almaya değecek bir telefon mu ? bu olmazsa monte almayı dusunuyorum tavsiye edeceginiz benzer fiyat aralıgında aynı özelliklerde başka cihaz önerilerinizede açığım teşekkürler.

O ekran dönmeme olayını kimse söylediyse iyi sallamış.Bi an önce diyalogunu kes onunla.Ya bilsin bi sey öyle konuşsun ya da hiç karışmasın
    monte'den kat kat daha iyi bir telefon

• selamlar tekrar,

2.2 froyo yükledim tekrar cihaza bakalım böyle kullancaz artık. şarjı sıkıntı olmazsa harika olacak.

uzun zamandır bişey yazacaktım ama unutuyordum, cihazda birşey dikkatimi çekti,
    tuş kilidi açık olsun veya kapalı olsun farketmez, telefonun ön yada arka kısmına parmağınızla
    hafiften vurduğunuzda telefon titriyor, bu herkeste varmı ? canım sıkılınca telefona vuruyorum titriyor o da :)

sizlerde de oluyormu dikkatinizi çektimi. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dalgicc

St.raplez arkadaşın androiddestek sitesindeki anlatımından faydalanarak froyo yu yükledim.fakat kamera calışmıyor :(

Gitarxtanbul nickli arkadas kameranın sorunsuz calıstıgını yazmış yükleme demi bir sorun oluştu acaba arkadaşlar?

güncelledim yazıyı isteyen arkadaşlarhttp://www.androiddestek.com/samsung-i7500-galaxy/8-samsung-galaxy-froyo-yukleme.html adresinden okuyabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihan_s

quote:

Orijinalden alıntı: St.RapLéz

@fyilmaz flash için çalışmalar devam ediyor,diğer her şey güzel
    @cihan_s onun imkanı yok henüz.bende turkcell'in telefona yüklediği çtar uzantılı dosyalar var ancak paylaşmayı düşünmüyorum
    @gokgun84 recovery'i flashlamamışsındır.fastboot işlemlerini yaptıgına emin misin?
    @ruthless kuramazsın.internetten astro,app installer tarzı uygulama indirmen gerek.

cevap için tşk ederim. tamam paylaşma :) o tar uzantılı dosyayı nerden alırım. şuan telefonun full yedeğini alıp sürümü güncelleyecem.

o bahsettiğin yedek nerede ? nasıl alırım .

Şimdi gördüm pardon
    o tar dosyasını telefondan çekebilmenin imkanı yok, samsung serverlarından indirebiliyorsunuz ancak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dalgicc

St.raplez arkadaşın androiddestek sitesindeki anlatımından faydalanarak froyo yu yükledim.fakat kamera calışmıyor :(

Gitarxtanbul nickli arkadas kameranın sorunsuz calıstıgını yazmış yükleme demi bir sorun oluştu acaba arkadaşlar?

güncelledim yazıyı isteyen arkadaşlarhttp://www.androiddestek.com/samsung-i7500-galaxy/8-samsung-galaxy-froyo-yukleme.html adresinden okuyabilir

çok teşekkürler ilgilendiğin için ilk fırsatta yüklemek istiyorum ama sitede ilk verdiğin rom çok eksik geldi bana:( camera ,gps bluetooth bu romda sorunsuz çalışıyor değil mi?sence bu rom için galaxo 1.6.3.3 ten vazgeçmeye degermi? çoğu kişinin yorumları daha stabil olmasını beklemek yönunde

• Arkadaşlar bu htc wildfire forumunda bir sürü uygulama ve oyun paylaşıyorlar acaba bunlar 7500 de de çalışırmı sonuçta ikiside aynı işletim sistemi kullanıyor? mesela ndrive navigasyon programı falan var çalışır mı onlar 7500 de?
    adres :

http://forum.donanimhaber.com/m_42076819/mpage_10/f_/key_//tm.htm#42787827
  • arkadaşlar türkçe desteği varsa ben geçmek istiyorum ama ben ne rom nedir ne hafıza kartını ikiye bolmektir bilmiyorum bana boyle tam ayrıntılı baştan sona bir yardım edecek insan var mı ne olur ya lütfen :D msn den falan filan yapalım beraber ne olur lütfen :d:d:D:D:D
  • @dalgicc recovery'i güncelle, recovery menüsünden nandroid backup yap.ondan sonra yeni yazıya göre güncelle.yeni yazıdaki rom gayet stabil
    @fyilmaz çalışır
    @badcat 91http://www.androiddestek.com/samsung-i7500-galaxy/8-samsung-galaxy-froyo-yukleme.html şu linkte anlattım.
  • quote:

@dalgicc recovery'i güncelle, recovery menüsünden nandroid backup yap.ondan sonra yeni yazıya göre güncelle.yeni yazıdaki rom gayet stabil
    @fyilmaz çalışır
    @badcat 91http://www.androiddestek.com/samsung-i7500-galaxy/8-samsung-galaxy-froyo-yukleme.html şu linkte anlattım.

tamam dostum boş vaktim oldugunda yüklüycem çok teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: fyilmaz

Arkadaşlar bu htc wildfire forumunda bir sürü uygulama ve oyun paylaşıyorlar acaba bunlar 7500 de de çalışırmı sonuçta ikiside aynı işletim sistemi kullanıyor? mesela ndrive navigasyon programı falan var çalışır mı onlar 7500 de?
    adres :

http://forum.donanimhaber.com/m_42076819/mpage_10/f_/key_//tm.htm#42787827

Ndrive çalışıyor fakat uyduları geç buluyor.İgo uydu bulma konusunda daha iyi fakat biraz kasıyor teli
  • beyler ben root olmayı yaparken sdcard a atılması gereken bi klasör varya. benim hafıza kartım yok. sadece telefonun kendi hafızası var işte. ama anlatılırken hep hafıza kartına sdcard klasörüne atılacak diye anlatılmış. ben ne yapmalıyım. hafıza kartı takmam şart mı root olmak için. lütfennn yardım edin ya. sabrım tükendi valla telefona :S
  • evet bende hafıza kartı alamadım henüz?
  • benim telefon sanırım durmadan kendi kendine gprs'den bişeyler indiriyo ki olup olmadık zamanlarda şu kadar kb veri indirdin şu kadar kuruş gitti diye mesaj geliyo. isteğim dışı olan bu olay yüzünden dünden beri 8 kuruşum gitti bile. yeni kullanıcıyım ama eski biri değilim, anlarım bu gibi elektronik aletlerden. senkronizasyon ve veri alışverişi ile ilgili kapatılabilen her opsiyonu kapattım hala oluyor. sizce problem nasıl çözülür? bir de moxier diye 4 tane falan program var. bunlardan moxier posta otomatik açılıyor arada bi arka planda duruyor. bunu da önceden indirdiğim application killer programında görerek anladım. veri alışverişi yapan o da olabilir. bu moxier postayı silemiyorum da. yardımcı olabilen varsa ne ala.
  • Arkadaşlar imdaatt, yardımmm! Ben bu teli alsam diyorum fakat nasıl kullanıcam? Rom-mom falan bişiler yazılıyor ama ben romu hiç bilmem, tekila yahut rakıyla falan olmaz mı? Veya gazozuma karıştırıp içeceğim bişi yok mu bu telefonu 2.2 Froyo yapsın... Bir de yedeklemeyi nasıl yapıcam, telin fotosunu veya fotokopisini çekip noterden onaylatıp sandığa atsam yedeklemiş olurmuyum, yoksa biri ucuz olan iki tane telefon mu alayım birini kullanıp diğerini yedek yapmak için? Sizce hangi teli almalıyım, bunu mu yoksa Nokia 1200 mı ne dersiniz? Yoksa bu tellere hiç bulaşmayıp ankesör mü kullanayım? Adres için gps falan lazım olursa da bakkala sorarım diyorum. Son olarak, bir de pil çabuk bitiyor falan diyenler var ve pilsiz çalıştırıp pilin bitmesine engel olabilirmiyiz? N'olur yardıımm, Memedali bey lütfeeenn!

Edit: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirbay -- 8 Eylül 2010; 18:01:27 >
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.