Şimdi Ara

Samsung İ7500 : Samsung'un Android İşletim Sistemli Yeni Canavarı (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.199
Cevap
4
Favori
194.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende i7500 ve i5700 arasında okadar çok kaldım ki kafayı sıyırmak üzereydim ve sonunda kararımı verdim.i7500 ü şipariş ettim hepsiburada dan.kargo dahil 475 tl .inşallah sorun yaşatmaz bana telefon.galaxo kurmayı düşünüyorum, galiba şu an en stabil rom bu forumda okuduklarıma göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: dalgicc

arkadaşlar bende i7500 ve i5700 arasında okadar çok kaldım ki kafayı sıyırmak üzereydim ve sonunda kararımı verdim.i7500 ü şipariş ettim hepsiburada dan.kargo dahil 475 tl .inşallah sorun yaşatmaz bana telefon.galaxo kurmayı düşünüyorum, galiba şu an en stabil rom bu forumda okuduklarıma göre

Merhaba,

Şuanda bende sizinle aynı durumdayım. Siz 7500'de karar kılmışsınız. Fakat ben hala karar veremedim. Formdakiler sağolsunlar çok yardımcı oldular. 7500 donanımsal olarak (işlemci hariç) çok iyi. Ama yarın öbür gün bir program yüklediğimde bu 2.1 ve üzerinde çalışır uyarısı gelirse çok üzülürüm. Bunun haricinde 7500 gerçekten güzel bir telefon. Yada paraya kıyıp Galaxy S almalı. Ama ona da o kadar para vermek doğru mu bilemiyorum.

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_wind222

quote:

Orijinalden alıntı: dalgicc

arkadaşlar bende i7500 ve i5700 arasında okadar çok kaldım ki kafayı sıyırmak üzereydim ve sonunda kararımı verdim.i7500 ü şipariş ettim hepsiburada dan.kargo dahil 475 tl .inşallah sorun yaşatmaz bana telefon.galaxo kurmayı düşünüyorum, galiba şu an en stabil rom bu forumda okuduklarıma göre

Merhaba,

Şuanda bende sizinle aynı durumdayım. Siz 7500'de karar kılmışsınız. Fakat ben hala karar veremedim. Formdakiler sağolsunlar çok yardımcı oldular. 7500 donanımsal olarak (işlemci hariç) çok iyi. Ama yarın öbür gün bir program yüklediğimde bu 2.1 ve üzerinde çalışır uyarısı gelirse çok üzülürüm. Bunun haricinde 7500 gerçekten güzel bir telefon. Yada paraya kıyıp Galaxy S almalı. Ama ona da o kadar para vermek doğru mu bilemiyorum.

Saygılar.

bende aynen sizin gibiydim arkadaşlar , bende i7500 de karar kıldım bugün veriyorum siparişi....Diğer android forumları takip etmekte yarar var bence çok olumsuz yorum var burda insanın kafası karışıyor....

• 6 gün önce kayınbiraderim ve ben i7500 aldık. bi güzel 12 saat şarj ettik. ondan sonra başladık kurcalamaya. ancak telefon (ikimizinde) zırt pırt restart atıyor kendi kendine. kıllandık. bi de ne görelim cihaz 3 saat sonra şarj ediniz dedi ve kapandı. şarj ettik ertesi gün fazla kurcalamadık. sabah şarjdan çıkardım işe gittim. akşam eve döndüm azıcık bir internete girdim. o da ne! küt şarjı gene bitti. kayınbiraderi aradım senin şarj nası gidiyo diye. o da akşama dayanmıyo dedi. telefonları iade etmeye karar verdik. tabi forumları da inceledikten sonra. ancak ben ertesi günü samsungu ve başarı elektroniği aradım. durumu izah ettim. samsungdaki arkadaş telefonu açar açmaz hışmımdan dolayı biraz sakin olmamı önerdi öncelikle. daha sonra bu sorunları herkesin yaşadığını ve bu sorunlara istinaden cupcake 1.6 üzerinde çalışıldığını ve kesinlik güncellemenin çıkarılacağını belirtti. başarı da getirin bi bakalım. bizdeki 1.5i yükleyelim. (farklıymış onlardaki sözde. halbuki onlardaki de turkcell rom). bataryayıda inceleyelim olmazsa yeni batarya verelim falan filan dediler. samsungdaki arkadaşın yeni güncelleme kesinlikle gelecek demesi üzerine iade etmekten vazgeçtik. daha sonra forumlarda dolaşan efsaneyi uygulayıp orjinal kılıfını attık. task manager ve bana göre en önemlisi olan apndroid programını yükledik. htc nin meşhur beatiful widgetsi yükledik. telefonu hiç kapatmadan ikinci gece bitti. ve full'un sadece yarım milim altına düştü. çok mutlu oldum. iki gün boyunca deli gibi atilt programını oynadım. internete arasıra girdim. şarj iyi durumda.

• Size cupcake 1.6 mı dediler.Eğer öyleyse o çalışanı direk kovsalar iyi olur.
    Bende turkcell'in hazırladığı 3 farklı orijinal rom var.Bir ara hepsini ayrı ayrı yükleyip test ederim.
  • şarj süresini uzatıyor dediğiniz sürüm hangisi?
    I7500XEJC6 mı yoksa Galaxo 1.6.3.4 mü?
    bunların ne gibi artı ve eksileri var?
    şu an 1.6 rom kullanıyorum.telefon zorla 1 gün gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeM-Tr -- 20 Ağustos 2010; 14:45:40 >
  • recovery modda 1.6.3.4 için update.zipi yüklerken ;

E :Can't mount /dev/block/mmcblk0p1
    (No such device)
    E:Can't mount INTERNAL:
    E:Failure at line 328:
    copy_dir PACKAGE:data INTERNAL:
    Sync data...
    şeklinde hata alıyorum ne yapmam lazım yardım edebilecek kimse var mı ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: hay196

recovery modda 1.6.3.4 için update.zipi yüklerken ;

E :Can't mount /dev/block/mmcblk0p1
    (No such device)
    E:Can't mount INTERNAL:
    E:Failure at line 328:
    copy_dir PACKAGE:data INTERNAL:
    Sync data...
    şeklinde hata alıyorum ne yapmam lazım yardım edebilecek kimse var mı ????

recovery versionunuz kaç?
  • Recovery 6.1 i yüklü
  • ben sorumun cevabını başka bi yerden buldum aynı hatayı alanlar varsa;
    recovery modda öncelikle fix packages permissions seçip daha sonra update.zip yüklenirse sorun kalmıyor...
  • Arkadaşlar telefonum 3G açıkken resetlemeye başladı. PC Studioda sürüm yükseltmeyle ilgili bir mesaj çıktığını ve kabul ettiğimi hatırlıyorum. Bundan sonra sorun başladı, 3G açıkken tarayıcıda bir site açıyorsam ya da maillerime bakarken birdenbire kapanıyor ve yeniden açılıyor. Böyle birşey başına gelen, çözümünü bilen var mı? Sürümü nasıl eski haline getirebilirim?
  • arkadaşlar :

i7500 almayı düşünüyorum ama merak ettiğim konu şu... 1.5 YÜKLÜ OLARAK GELECEK. BEN BU VERSİYONDA HER PROGRAMI YÜKLEYİP HER OYUNU OYNAYABİLİRMİYİM... YOKSA UPDATE ETMEM Mİ GEREKECEK... UPDATE GEREKİRSE ŞU AN İÇİN SORUNSUZ UPDATE YAPMAM MÜMKÜNMÜ...

TEŞEKKÜRLER
  • Hayırlı olsun Sonunda drakaz foryo da kamerayıda halletmiş

http://www.mobildepo.com/i7500_froyo_22_kamera_full_calisiyor_20082010-t49220.0.html

http://www.drakaz.com/

Bu telefon 2.1 2.2 çalıştırmaz diyen samsung'a

• şu son 2.2 romunu deneyelim bakalım
  • 2 hafta önce monte almıştım şimdi bu cihazın fiyatı düşmüş pişman olsam mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkvet

Hayırlı olsun Sonunda drakaz foryo da kamerayıda halletmiş

http://www.mobildepo.com/i7500_froyo_22_kamera_full_calisiyor_20082010-t49220.0.html

http://www.drakaz.com/

Bu telefon 2.1 2.2 çalıştırmaz diyen samsung'a

Güzel haber ama hala Beta...dikkat
    Sağlam Nandroid backup'ınızı almadan denemeyin.

• beta ama oldukça stabil çalışıyor. bu iş oldu. 2.2 froyo i7500 a yakıştı. tüm gün kullandım daha force close yapmadı. Elveda 1.6 donut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hicazi45 -- 22 Ağustos 2010; 0:07:22 >

• samsung montemi bumu acaba kararsızım
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.